|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#2 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
ללכלת וזה לא נראה טוב. אני מצטער שאני אומר את זה אולי אתה לא מחבב אותי או שונא אותי אבל לא יכולתי להתאפק. יש עליך מאסת שריר נכון אבל,הגוף לא יפה לא אסטתי יש הרבה מאוד שומן בעיקר בחזה ובבטן אתה ממש ממש הגזמת וזה ממש לא נראה טוב. נראה כמו איזה 22% שומן לפחות.. בכל מקרה עכשיו בטח כולם יצאו עלי,אני בסך הכל אומר את דעתי הגזמת עלית הרבה הרבה מאוד שומן -והגוף כבר לא אסטתי ויפה לדעתי אן אסטתיקה מלא שומן נכון בישביל פיתוח גוף צריך לאכול כדי לגדול-אבל אתה פשוט הגזמתת ועברת כל גבול לדעתי יש לך חיטוב של חצי שנה לפחות.. בהצלחה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Banned
עוסק ב:: אימונים אישיים,תוספי תזונה,שמירה,ג'יגולו(בנות בלבד).
חדר כושר: Go Active בת ים
|
![]() ציטוט:
![]() א.אתה זיין שכל ברמות ואתה אידיוט ב.אתה שניצלון קטן שסהר ירד עליו פעם ומחפש "להגיב לו על זה" ג.בתור אחד שפגש את סהר אני יכול להגיד לך ולשאר הקנאים שסהר ניראה פי 2 יותר מרשים בפנים לא סתם במר ישראל מלא אנשים שם שאלו אותי אם הוא מתכנן להתחרות בנוער ושהוא מרשים רצח. ד.הוא לא על אחוז שומן גבוה כלכך כמו שאתה מתאר יש מה לשרוף אבל בגדול זה אוף סיזון ושכל הליצנים פה יוציאו תרעיון שלעלות במסה בצורא משמעותית ולהשאר על אחוז שומן נמוך זה תלוי או בגנטיקה או שפשוט דוחפים איזה סייקל טוב לא משנה באיזו דרך או תוכנית עובדים. ה.תעלה תמונות שלך יא חתיכת אפס וניראה מה אתה שווה פרט ליריקה ו.הייתה מת לרבע מהגוף שסהר מחזיק ואני כבר הבנתי מכמה אנשים בעיקר מהחברים שלך כמה שאתה לוזר ואנורקס אז תיתאבד. MOO אתה טיפה מגזים אחי.. דבר ראשון יש מלא אנשים שהצליחו לשמור על אורך חיים של אימונים ותזונה במשך השירות הצבאי,תלוי לאיפה אתה מתגייס במידה וסהר מתכנן קרבי וגיבושים וכו' אז תהיה לו בעיה אבל לא הכל "ילך לפח" כמו שרשמתה.תיתפלא כמה אנשים הכרתי שירדו במסה בצבא ואיך שסיימו את הגיוס תוך חצי שנה של אימונים החזירו הכל והוסיפו עוד. דבר שני תגיד אחי כל מי שלא עובד 5X5 מבחינתך לא יודע להתאמן?זאת תוכנית טובה שלא תבין אותי לא נכון אבל סה"כ אתה לא יכול להגיד שהבן אדם לא שם תוצאות יפות על השולחן תסתכל בתמונות הקודמות שלו ותיראה.אני לא עובד 5X5 אבל בתוכנית שלי יש דדליפט וסקוואט פעמיים בשבוע אז מה אני גם לא יודע להתאמן? סהר לא על אחוז שומן כזה דרסטי וגבוה כמו שרשמתה.מה שכן לא הייתי מתחיל ממצב כזה סייקל של עליה במסה אלה מחטב יורד לאחוז שומן נמוך סביבות ה11 12 ומשם מתחיל אוף סיזון אם חומרים. בגדול גם הבנתי מסהר שיש לו שנה עד הגיוס אז אללה אכבר עד אז. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
כללי:: דניאל
עוסק ב:: Can Squat 2 Plates
חדר כושר: גו-אקטיב
|
![]() הכוונה שלך לרדת לאחוז שומן נורמלי,להמשיך מסה ואז חיטוב רצחני?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
מר ישראל עד 90 ק"ג ואלוף האלופים של איגוד IFBB לשנת 2014 מר מרכז ומר דרום מקום 1 לשנת 2014
כללי:: סהר לא שחר קיבינימאט!
עוסק ב:: Israelbody+
חדר כושר: Factory אזור
|
![]() הכוונה שלי כתבתי אותה מתחת לתמונה
דרך אגב, אל תחפרו לי על האחוז שומן. בסך הכל אני יודע מה המצב שלי.
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() רואים עליך הרבה מסה
לא צריך לחפור על האחוז כי יש הרבה מסה וככה עולים במסה |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() פייייייייייייי.....
איזה ויקינג ! כל הכבוד אחי ... אני מגייס אותך לצבא יום הדין ![]() אני אתן לך שיריון מלא וחרב וגרזן ... רגליים נהדרות אחי , אחלה מאסה שבעולם תמשיך !
![]() |
#8 |
מר ישראל עד 90 ק"ג ואלוף האלופים של איגוד IFBB לשנת 2014 מר מרכז ומר דרום מקום 1 לשנת 2014
|
![]() חחחחח אין עליך אחי
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
כללי:: 1.80/88
עוסק ב:: ברזלים!
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() ![]() פרונט טוב אחי ... בקשת לא לחפור על האחוז שומן אז לא נחפור. אבל לא מסקרן אותך קצת מה מסתתר שם מתחת?? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() וואו אחי אתה ענק .. שינוי אחד הטובים שראיתי בשנה
כמה אתה דוחק? |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
|
![]() אני מתחיל עם דחיקה בשיפוע עליון אז הדחיקה הרגילה מן הסתם יותר חלשה
אז בשיפוע עליון השיא זה 115 rm6 תודה למגיבים =)
![]() |
#12 |
חבר פעיל
כללי:: שגיא סבתי,15.
חדר כושר: פיטנס אשדוד.
|
![]() איזה דינוזאור!
נשבע לך יש לך רגליים של טי רקס! אחד הסלקטורים.. אני עדיין בשוק :o |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() ![]() פייי...התמונה הזאת מוציאה אותך לוויתן יבלות נורווגי... תמשיך ככה תגיע רחוק ![]()
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() חבר אתה מרשים בצורה לא רגילה,אתה ניראה נהדר!!אתה באמת מרשים אחי!!ידיים רוחב חזה רגליים !!אתה ניראה מעולה!!יש מצב הייתה בתחרות בנאבא לבשתה חוולצה חומה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
|
![]() ציטוט:
כן זה הייתי אני עם חולצה חומה בנאבא.. תודה לכל שאר המגיבים!!
![]() |
![]() |
#16 |
משתמש פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
|
![]() ציטוט:
בקרוב אני יביא פירוט מלא חח בינתיים הדברים עדיין מסובכים, אחרי הכל יש לי חצי שנה בדיוק לגיוס
![]() |
![]() |
#18 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() מסה עצבנית. ועדיין שומר על אסטטיקה
הכל אצלך גדול ובפרופורציה. אני בטוח שאתה תגדל ותשתפר . אין מה לדאוג לך פשוט כל הכבוד. תמשיך להיכנס בברזלים מרשים ביותר |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() מדהים איזה שינוי אתה לא מפסיק לגדול
איזה יופי של רוחב בגב ורגליים מצויינות |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() מעניין לראות אותך אחרי חיטוב! אתה מתכנן בקרוב?