|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 |
חבר פעיל
|
![]() איתי mate האוסטרלים אומרים לא האירים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
אל תצבור שומן. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
HOW DO YOU FEEL THIS MORNING לכל מדינה שדוברת אנגלית כשפת אם יש את המבטא הצורת דיבור והסלנג שלה, פעם ישבתי עם איזה סקוטי ככה בן איזה 26 אולי 7 באיזה בר על החוף באילת, עשיתי איתו תחרות בירות (כמובן שהפסדתי בגדול), בכל אופן אני יודע אנגלית מצויין! ובכל זאת התקשתי מאוד להבין את האנגלית שלו והמבטא המרגיז שלו.
![]() |
![]() |
#44 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
יואב טל
כללי:: חובב מושבע על ענף פיתוח הגוף
עוסק ב:: קידום הענף פיתוח הגוף בישראל
חדר כושר: go-active
|
![]() תראו אך שגלשתם מהתמונות של עמית לניבים ואינדאנים מאוסטרליה . גיימר הידע שלך בהיסטוריה מרשים במיוחד כל הכבוד . גאה להיות חבר שלך.
אפילו עומרי טורבו אמר לי פעם שהוא לא מחשיב אותך כילד מתלהב אלה כשווה בין שווים.
![]() |
#46 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
![]() אני אוהב נורא היסטוריה, הבעיה שאת ההיסטוריה שאני אוהב לא בוחנים בבגרות ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() לא שמעתי עדין על לבנים אינדיאנים, כל המלחמות של האינדיאנים היו בלבנים, נראה לי שהמילה שאתה מחפש זה צוענים.
![]() |
![]() |
#48 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ואני התכוונתי שלפני שבאוסטרליה היו לבנים היו רק אבורג'ינים והבלנים הגיעו מבריטניה ובעקר מאירלנד |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
חבר פעיל
|
![]() ok mate
![]()
![]() |
#50 |
חבר פעיל
|
![]() סוס ביותר :]
איזה באסה אבל אחי שמת לב שיש לך גינו? רואים את זה אפילו שהתמונות האלו מטושטשות.. זה גינו רק מתחת לפטמה יש לי משהו דומה גם.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ידע טוב בהסטוריה כל הכבוד אבל בסך הכל נתת בהודעה שלך סיכום הסטוריה קצר שלא בדיוק נתן תשובה לאמירה שלי קודם כל אני מכיר אישית שני אוסטרלים (אני מכיר אנשים מכל מיני ארצות ) ועזוב אותך ניב ומבטא, המילה הספציפית "mate" היא כיום מילה שנאמרת באוסטרליה והיא מאוד נפוצה שם. למעשה הם נוהגים להכניס אותה בהמון מהמשפטים שלהם. דומה מאוד ל"אחי" של הישראלים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
חבר פעיל
|
![]() אחחחח אוסטרליה אוסטרליה רחוק ממצרים מירדן מסוריה מלבנון מעירק מאירן והכי חשוב מעזה והחמאס,,,,,אולי נעביר לשם את ישראל זו יבשת ענקית יש שם מספיק מקום ל6 מיליון תושבים, תחשבו איזה כיף חיים נעשה שם
![]() |
#54 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() דבר ראשון השפה המדוברת באוסטרליה כיום היא אנגלית זה נכון שבמאה ב19 הגיעו תושבים מאנגליה ואירלנד והם בעצם מהווים את רוב אוכלוסיה באוסטרליה, אבל אין לזה כל קשר לזה שבאוסטריה אומרים mate ובאירלנד לאאאא!!! וכן אני מכיר מישהו מאירלנד שיחקתי איתו סנוקר ראובן שמו לפני שנה בערך ולא הוא לא אמר פעם אחת mate |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחח איזה וויכח לא מעניין פתחתם אתם שניכם חחחחח מאיפה המקור למילה mate חחחח
שיחקת סנוקר עם ראובן האירי והוא לא אמר פעם אחת Mate חחחחחח יא אללה אני עם דמעות בעיניים פה איזה מצחיקים אתם
![]() |
#56 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
חבר פעיל
|
![]() Mate (colloquialism)
From Wikipedia, the free encyclopedia This article is about the slang term referring to a friend. For other uses, see Mate. Mate is a colloquialism used to refer to a friend commonly used in the Australia, New Zealand, United Kingdom and Ireland. יופי עכשיו חלאס להרוס לבנאדם את הפוסט
![]() |
#58 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל אין שום קשר לאיפה המילה התפתחה את זה אני לא יודע וזאת סתם התחכמות מה שאני יודע בוודאות במיליוני אחוזים זה שהמילה הזאת מדוברת כיום באוסטרליה ולא באירלנד נקודה ואין על מה להתווכח פה, ואני בכלל לא מדבר על היסטוריה כי במקרה הזה אין ממש קשר להיסטוריה mate זה סלנג שהתפתח יכול להיות שהמקור הוא מאירלנד אבל זה לא משנה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
אולי זה יצא ככה בתמונות יש הרבה שראו אותי במציאות,שום ג'ינו אחי ![]() עריכה: זה אולי שומן שהצטבר במשך תקופת המסה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() נראה סבבה ...תתחיל לחטב לדעתי
בטן לא רואים שיש לך |
![]() |
![]() |