ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > אימונים

אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד..

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 11-02-07, 13:21   #41
nati10
חבר פעיל

הסמל האישי שלnati10

גבר לא קראתי מה הגיבו לך פה כולם אבל אני אומר לך דבר אחד עם 4 ארוחות ביום לא תגיע לשומדבר אתה רוצה להתרחב?? תאכל הכי הרבה שאתה יכול מינימום 6 7 ארוחות
nati10 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 12-02-07, 09:31   #42
baba
חבר מתחיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי nati10
גבר לא קראתי מה הגיבו לך פה כולם אבל אני אומר לך דבר אחד עם 4 ארוחות ביום לא תגיע לשומדבר אתה רוצה להתרחב?? תאכל הכי הרבה שאתה יכול מינימום 6 7 ארוחות
רציני ? עד כדי כך ???
וואו... 5 ארוחות אני יכול לאכול (פלוס הגיינר שזה משביע רצח).
אבל 6 ? 7 ??? ...זה נראה בלתי אפשרי, פעם הייתי אוכל בקושי פעם ביום... וזה לא היה מפריע לי בכלל (לפעמים הייתי "שוכח" שצריך לאכול).

היום מינימום 4 ארוחות ביום, והוספתי את הגיינר (מינימום פעמיים ביום, כשאין אימון כמובן).

וואו... זה נשמע כמו משימה בלתי אפשרית, למרות שיש לי כוח רצון מטורף.
baba מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 12-02-07, 10:06   #43
TZAHI10
חבר פעיל

הסמל האישי שלTZAHI10

עוסק ב:: לעשות כסף באינטרנט - הכנסה פסיבית

ציטוט:
פורסם במקור על ידי baba
רציני ? עד כדי כך ???
וואו... 5 ארוחות אני יכול לאכול (פלוס הגיינר שזה משביע רצח).
אבל 6 ? 7 ??? ...זה נראה בלתי אפשרי, פעם הייתי אוכל בקושי פעם ביום... וזה לא היה מפריע לי בכלל (לפעמים הייתי "שוכח" שצריך לאכול).

היום מינימום 4 ארוחות ביום, והוספתי את הגיינר (מינימום פעמיים ביום, כשאין אימון כמובן).

וואו... זה נשמע כמו משימה בלתי אפשרית, למרות שיש לי כוח רצון מטורף.
הגיינר הוא תחליף לארוחה ולכן נחשב ארוחה. למשל אם אתה לוקח אותו לפני השינה אז הוא מחליף את ארוחת הלילה שלך. (כמובן שצריך להוסיף פרי או משהו וגם חלב)

כסף באינטרנט
TZAHI10 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 12-02-07, 13:58   #44
baba
חבר מתחיל

אז עכשיו אני יותר רגוע... כי אני אוכל ללא קשר לגיינר 4 עד 5 ארוחות !
לכן אם באמת הגיינר מחליף ארוחה (מבחינת קלוריות וכו") אז... יש לי 6 עד 7 ארוחות.

וואו... אני חושב על זה... 6 או 7 ארוחות היום... לעומת שהייתי אוכל פעם ..בקושי אחת (גם כן הייתי עושה לעצמי טובה) ...מאז שהתחלתי לאכול 4 ארוחות עליתי 3 קילו, וזהו עצרתי (אחת הסיבות שהתחלתי עם ה-PERFECT 3000).

אני מקווה מאוד שאשמין לפחות בעוד 3 קילו בעזרת הגיינר.....
ישן 24-02-07, 22:00   #45
baba
חבר מתחיל

ע ד כ ו ן - תוצאות של "אחרי שימוש בגיינר"

הופ הופ טרללה... נגמר הגיינר הראשון.
(זה היה מהר... בקושי האבקשה החזיקה שלושה שבועות).

טוב...
החדשות הטובות הן שעליתי קילו !
החדשות הרעות הן... עליתי רק קילו !!! סססס...[צנזורה].... ! סתם סתם בצחוק.

התאמנתי 3 פעמים בשבוע (יום כן, יום לא) עכשיו אני מתאמן 4... (כשאני יכול, זה תענוג !)

אכלתי כמו מפלצת... אם עושים חישוב... אכלתי משהו כמו 4 ארוחות נטו, פלוס !
3 גיינרים (בוקר, אחרי אימון, ולפני שינה).

התאמנתי ברמות שחשבתי שאני הולך למות, הורידים יצאו, השרירים התנפחו, הזעתי כמו אוקיינוס... השינוי נראה פצצה אחרי אימון (לא גיליתי את אמריקה) ואפילו נשארתי מעט "מנופח" (מנופח בהשוואה לגוף הרזה שלי) יומיים אחרי...

אנשים אומרים עלי "השמנת" ...אני לא יודע אולי הם מדמיינים, אני לא חושב שאפשר לראות שעליתי כולה קילו עלוב (איזה עלוב, קילו 1 בשבילי זה זהב טהור.)

קיצר, נדמה לי אני צריך להשתמש בגיינר בשיטה שונה ולא לפי "הוראות היצרן" ...בהתחלה חשבתי לעבור לאבקה שונה, אבל אין מה לעשות מבחינת נתונים ה Perfect 3000 הכי טובה לי כנראה.

זהו... בעקרון רק רציתי לעדכן את מי שמעוניין, הלואי שהייתי עולה לפחות 3 קילו כי זה מלא כסףףף הדבר הזה.. קשה לממן את זה במיוחד בקצב של כל שלושה שבועות...

לסיכום:
יש לכם טיפים ? נסיון עם ה- PERFECT 3000 לא לפי "הוראות היצרן" ???
קדימה תנו טיפים.. כי אני צריך לקנות מחר גיינר... כנראה אני אתן עוד צ'אנס אחרון... לפני שאני מוותר (עקב תקציב) אני בנאדם שמתמיד... אבל תקציב... זה תקציב
ישן 24-02-07, 23:23   #46
סוליקו
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי שלסוליקו

ציטוט:
פורסם במקור על ידי baba
היי חבר'ה,
אני מהמושג שאתם לא כל-כך אוהבים לקרוא כאן ממה שהבנתי: "שחיף בעיצומו" נכון להיום.
ושאני אומר שחיף... אז אני מתכוון לסופר-שחיף (לא מתגאה, רק מבהיר את הנקודה).

לפני כארבעה חודשים בערך התחלתי לאכול מסודר
אבל לפני-כן לא אכלתי מסודר מימיי, עד לפני ארבעה חודשים, נתקלתי במאמרים כאן התחלתי לאכול מסודר יותר.
כיום אני אוכל הרבה מאוד יחסית למה שאכלתי, אני אוכל כל 3 שעות, מינימום של 4 ארוחות ביום (לפעמים יותר)

אני מתאמן בבית (עם מכשיר כושר ומשקולות), רק היום התקנתי לי גם מכשיר למתח.

אז ככה, מלבד זאת שאני כולי רזה כמו... קיצר שחיף, גנים על-הפרצוף, אני מאוד מאוד צר.
עצמות קטנות, קיצר... גוף של ילד.

מאז שהתחלתי לאכול עליתי עוד 3 קילו, וזהו... מאז נעצרתי, אני אוכל אותו הדבר, עושה אותם אימונים, מה שאני יכול כמובן, אבל המשקל לא זז יותר.

שאלתי היא כזו,
האם גוף של בנאדם צר (הכוונה מבנה עצמות צר) יכול להתרחב ?
אני לא מבין בזה לכן אני מתיעץ אתכם, עד היום לא עשיתי מתח, אמרו לי תעשה מתח תתרחב !
האם זה נכון ? אני יודע שיש את העניין של הגב בצורת משולש וזה נראה טוב יותר מגוף ישר כמו סרגל.
וזו המטרה שלי, להתרחב.

יתכן ומחר או מחרותיים אני ארכוש אבקה (גיינר המליצו לי) שתיהיה בנוסף למה שאני אוכל ואז אולי אוכל להרוויח עוד איזה קילו, או שניים (הלוואי שיותר, אבל אין לי מושג)

אני חייב לציין שאחרי אימון הגוף שלי מתנפח ברמה שאני לא מזהה אותו, וזה היה לי מוזר בהתחלה, אז אולי בכל זאת יש תקווה ?

אני יודע שאתם עכשיו תמותו מצחוק בגלל הנתונים, תשתדלו לצחוק בלב, כי אני אבכה, סתם, אבל זו המציאות:

גובה: 1.67 ס"מ
משקל: 50 ק"ג

מצטער שבלבלתי לכם ת'מוח, אשמח לשמוע משחיפים (מאוד) לשעבר שגדלו בצורה משמעותית, ובכלל מאנשים עם נסיון.

תודה לכולם, יש לכם אחלה של פורום !
אז לדעתי נתחיל כך :
אם אתה כבר רוכש אבקה אז עדיף לך להתאמן במכון ולא בבית כי אז יש לך יותר תרגילים ! אבל זה עדיין החלטה שלך אחי

דבר שני לפעמים השריר מתרגל לאותו תרגיל שאתה עושה וזה מונע ממך להתפח ( כאילו תתפתח פחות מאשר כשאתה משנה תרגילים ) אז העדפה שלי גם תשנה בתרגילים

וחשוב מאוד מאוד גם המשקלים ..אם אתה שם משקל ועושה המון חזרות זה אומר שאתה מחטב טעם חיטוב לא מתרחבים ..אז תעמיס קצת משקל כמה 6-8 חזרות ( הכי הרבה שאתה יכול ) כך תראה תוצאות

ומתח ברור שזה מרחיב אותך !
בהצלחה ואתה לא צריך להתבייש על מה שאתה
סוליקו מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 24-02-07, 23:27   #47
baba
חבר מתחיל

תודה על התגובה !
ת'אמת... עד לפני הגיינר התאמנתי בכלל לא נכון, אז מאמן ותזונאי (חבר טוב) 8 שנים במקצוע, לקח אותי אישית והסביר לי תרגיל תרגיל... ואז רק הסביר לי לעשות כמה שיותר משקל, פחות חזרות (6-10) ולעשות 3 סטים גג 4 (על השרירים הגדולים) זה אכן עזר.

השאלה היא, מה בקשר לגיינר.. אם לא לקחת לפי הוראות היצרן (שזה 3 פעמים ביום של אימון, פעמיים ביום ללא אימון) ...אז איך כן להשתמש בגיינר בכדי להשיג תוצאה נכבדת יותר מקילו 1 בשלושה שבועות...
ישן 24-02-07, 23:29   #48
סוליקו

הסמל האישי שלסוליקו

ציטוט:
פורסם במקור על ידי baba
הופ הופ טרללה... נגמר הגיינר הראשון.
(זה היה מהר... בקושי האבקשה החזיקה שלושה שבועות).

טוב...
החדשות הטובות הן שעליתי קילו !
החדשות הרעות הן... עליתי רק קילו !!! סססס...[צנזורה].... ! סתם סתם בצחוק.

התאמנתי 3 פעמים בשבוע (יום כן, יום לא) עכשיו אני מתאמן 4... (כשאני יכול, זה תענוג !)

אכלתי כמו מפלצת... אם עושים חישוב... אכלתי משהו כמו 4 ארוחות נטו, פלוס !
3 גיינרים (בוקר, אחרי אימון, ולפני שינה).

התאמנתי ברמות שחשבתי שאני הולך למות, הורידים יצאו, השרירים התנפחו, הזעתי כמו אוקיינוס... השינוי נראה פצצה אחרי אימון (לא גיליתי את אמריקה) ואפילו נשארתי מעט "מנופח" (מנופח בהשוואה לגוף הרזה שלי) יומיים אחרי...

אנשים אומרים עלי "השמנת" ...אני לא יודע אולי הם מדמיינים, אני לא חושב שאפשר לראות שעליתי כולה קילו עלוב (איזה עלוב, קילו 1 בשבילי זה זהב טהור.)

קיצר, נדמה לי אני צריך להשתמש בגיינר בשיטה שונה ולא לפי "הוראות היצרן" ...בהתחלה חשבתי לעבור לאבקה שונה, אבל אין מה לעשות מבחינת נתונים ה Perfect 3000 הכי טובה לי כנראה.

זהו... בעקרון רק רציתי לעדכן את מי שמעוניין, הלואי שהייתי עולה לפחות 3 קילו כי זה מלא כסףףף הדבר הזה.. קשה לממן את זה במיוחד בקצב של כל שלושה שבועות...

לסיכום:
יש לכם טיפים ? נסיון עם ה- PERFECT 3000 לא לפי "הוראות היצרן" ???
קדימה תנו טיפים.. כי אני צריך לקנות מחר גיינר... כנראה אני אתן עוד צ'אנס אחרון... לפני שאני מוותר (עקב תקציב) אני בנאדם שמתמיד... אבל תקציב... זה תקציב
חח לא שמתי לתאריך ההודעה הראשונה שלך !! ..אז זה ההודעה השניה ברצף

אחי שלא תטעה ! לדעתי קילו שלם למסת שריר זה הרבה ..זה בעצם מנפח אותך ומי שלא מבין אומר שהשמת לא עלית במסת שריר חחח אגב זה נכון

והג'יינר עושה לך תאבון נכון ..אז אם כן הוא יגדיל אותך גם אחרי שתסיים אותו כי אתה ממשיך על אותו קצב של אוכל אז אם היתי במקומך לא היתי דואג כי אני היתי בטוח שאעלה עוד 3 קילו !! ...זה מוטיבציה טובה לא חח ??

בהצלחה אחי ..וטוב שעלית 4 אימונים שבוע עכשי תראה יותר תוצאות ! והצעה אם יש כסף ..תקנה שתי אבקות ביחד !..אם אתה רוצה גיינר עוד פעם אז אם בא לך תקנה עוד קריאטין עם סוכר ענבים !! שילוב שלושת אלה יהיה פצצה ואתה תרגיש שינוי
ישן 24-02-07, 23:30   #49
jonathan
מנהל מקצועי

אחי לדעתי תעשה לך תפריט,אתה יותר מדי מתבסס על גיינרים וחושב שזה יוביל אותך לעליה משמעותית,אבל לא ממש..(לא מסיבה קלורית..)
תתחיל לקרוא הרבה מאמרים באתר,תבנה לעצמך תפריט כמו שצריך וקבוע.
הגיינר..תשלב אותו לדעתי רק אחרי אימון ובבוקר,לפני השינה זה מיותר.
כל ארוחה צריכה להכיל פחמימות,חלבונים,שומנים ,לפי הכמות שאתה צריך ליום(לחלק למספר הארוחות)

למשל,המאזן הקלורי שלי(המס' קלוריות שהגוף צריך כדי להתקיים) הוא 2200
כדי לגרום לעלייה במשקל אני צריך לצרוך יותר מהמאזן הקלורי.
זתאמרת שאני יכניס בסביבות ה2800 קלוריות.
מס' החלבונים שאני צריך ביום הוא 1.8 * 68(משקל הגוף שלי)
זתאמרת חלבונים: 122 גרם ביום

כמות הפחמימות הוא 6 כפול 68(משקל הגוף)
זתאמרת:410 גרם פחמימות

כמות השומנים היא משהו כמו 20 אחוז מסך הקלוריות,משהו כמו 80 גרם שומן

סה"כ קלוריות-2800
תבנה לעצמך תפריט שמותאם למשקל שלך על ידי הנוסחאות האלה
תקרא הרבה זה הכי חשוב!
jonathan מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 24-02-07, 23:35   #50
סוליקו

הסמל האישי שלסוליקו

ציטוט:
פורסם במקור על ידי baba
תודה על התגובה !
ת'אמת... עד לפני הגיינר התאמנתי בכלל לא נכון, אז מאמן ותזונאי (חבר טוב) 8 שנים במקצוע, לקח אותי אישית והסביר לי תרגיל תרגיל... ואז רק הסביר לי לעשות כמה שיותר משקל, פחות חזרות (6-10) ולעשות 3 סטים גג 4 (על השרירים הגדולים) זה אכן עזר.

השאלה היא, מה בקשר לגיינר.. אם לא לקחת לפי הוראות היצרן (שזה 3 פעמים ביום של אימון, פעמיים ביום ללא אימון) ...אז איך כן להשתמש בגיינר בכדי להשיג תוצאה נכבדת יותר מקילו 1 בשלושה שבועות...
אז הינה כמו שאמרתי בהודעה הקודמת ! אם אתה רוצה להתרחב חייב לעלות במשקל לא ?..וצדקתי בין 6-8 חזרות

בקשר לגיינר לך לפי הוראות היצרן ! הכי הגיוני גם שתקח 2 פעמיים ללא אימון ו3 ביום אימון !

והצעה שלי אם אתה רוצה לעלות במסה אז יש מבצע על שק חדש serius mass של אפטימום
חבר שלי קנה וראו תוצאות ! ..שק כזה יעלה אותך כמו שצריך
ישן 24-02-07, 23:38   #51
baba
חבר מתחיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי סוליקו
אז הינה כמו שאמרתי בהודעה הקודמת ! אם אתה רוצה להתרחב חייב לעלות במשקל לא ?..וצדקתי בין 6-8 חזרות

בקשר לגיינר לך לפי הוראות היצרן ! הכי הגיוני גם שתקח 2 פעמיים ללא אימון ו3 ביום אימון !

והצעה שלי אם אתה רוצה לעלות במסה אז יש מבצע על שק חדש serius mass של אפטימום
חבר שלי קנה וראו תוצאות ! ..שק כזה יעלה אותך כמו שצריך
חשבתי על הסריוס מאס, אבל הוא מעלה רק 1250 קלוריות במנת יום, לעומתו ה- PERFECT 3000
שהוא עד 3000 קלוריות למנת יום.

החבר שלך שהשתמש בסריוס מאס, ניסה לפני-כן גיינר אחר ? ...האם היה "שחיף" ?
כי יש בסריוס מאס 50 גרם חלבון למנת הגשה שזה פצצה... קיצור מבלבל כל העניין.
ישן 25-02-07, 15:36   #52
סוליקו

הסמל האישי שלסוליקו

ציטוט:
פורסם במקור על ידי baba
חשבתי על הסריוס מאס, אבל הוא מעלה רק 1250 קלוריות במנת יום, לעומתו ה- PERFECT 3000
שהוא עד 3000 קלוריות למנת יום.

החבר שלך שהשתמש בסריוס מאס, ניסה לפני-כן גיינר אחר ? ...האם היה "שחיף" ?
כי יש בסריוס מאס 50 גרם חלבון למנת הגשה שזה פצצה... קיצור מבלבל כל העניין.
תאמת הוא ל אהשתמש בגיינר אבל הוא שחיףףףףף !! ואפילו קנה אותו ולא סיים אותו ..אפילו לא לקח חצי ממנו !
בניתי לו תוכנית אימונים ואמרתצי לו לאכול כמה שהוא יכול ..והוא השתמש בפחות מחצי מהשק והעלה אותו קילו ומשו
ישן 25-02-07, 21:17   #53
Gootche
חבר פעיל

היי חבר,
אני גם אפשר לומר שחיף, ועוד נאבק בזה חח
מאז שהתחלתי להתאמן וכשפגשתי תאתר הזה עליתי 8 קילו. כבוד! חח
בכל אופן, תקפיד על תזונה טובה (אם אתה חושב שמה שאתה אוכל זה טוב אבל אתה לא עולה, כנראה שזה לא טוב) ועל אימונים טובים יותר. עם מוטיבציה וכוח רצון כולם גודלים. תהפוך את זה לאורח חיים