|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
מפתח גוף מתחרה עד 75 ק"ג
|
![]() מכות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מושעה
כללי:: אחלה גבר
עוסק ב:: עורך דין
|
![]() תהיה בריא
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אני יכול לעזור לך
תביא לי את הmsn שלך
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() טוב חבר'ה, רציתי להבהיר כמה דברים
מחלק הנוער כנראה שכן התערב, וכמה ילדים ששאלו אותם על הסרטון אמרו שזה סרטון שהם הורידו מהאינטרנט ולא ראו בו שום דבר שקשור לזה. הילדה ממשיכה לומר שהיא לא עשתה כלום, ובצדק. כל מי שהאשימו אותו ממשיך להגיד שלא עשו כלום. היו כמה ילדים שאמרו שראו את הסרטון בפלאפון שלי ושל מי שאומרים שזיין את הילדה. בכל אופן, עכשיו הם חושבים שיש קשר שתיקה זתומרת מאיימים על הילדה ועל הילדים שלא "ילשינו". אבל זה לא נכון
![]() |
#5 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
בעצם כל מה שעושים זה שמנסים להפיל אותך ואומרים שחברים שלך הלשינו עליך וראו אצלך זה ובלא בלא בלא בלא ... אם לא עשית כלום אין לך מה לדאוג ואל תנסה להסתיר משו למה אחרי זה על כל מילה יתפסו אותך ואז יאשימו אותך ואתה קטין אז רוב סיכוי שלא יהיה כלום פשוט ...." האמת " |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אחרי ביצפר לך אתה וחברים שלך עם אלות ותהרגו ת3 הבני זונות האלו שממשיכים להגיד שהיא הזדיינה ואתם אשמים
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() ראסמי..
תמצא את שלושת הילדים האלו, תלך אליהם עם מוט ברזל באורך 40 ס"מ בערך, חלול מבפנים שיהיה קל אבל חזק מבחוץ, תפרק כל אחד ככה שיבינו מה קורה שמנסים לדפוק אותך ![]()
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() יש לך מושג למה ה-3 אומרים שאתה הראת להם סירטון?אולי הראת להם איזה סרטון אחר או שהם לגמרי ממציאים?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא יודע מי הלשין.. אבל חבר שלי הוא זה שידאג לסדר את העניינים חחח..
איכסה איזה ביצפר של מלשינים אני לא מאמין! מזה הגועל נפש הזה?? אתם לא יודעים איך מלשינים שמה! זה דוחה אותי!
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תדאג שהשלוש האלה ישלמו על זה וביוקר!!! ואל תצא להם פראייר כנס בהם!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתם קולטים ?!? 3 ילדים ששמעו על זה הלכו למנהלת, ופשוט סיפרו לה ושפכו שמות ותיארו הכל !!! איזה מגעיל !!!!
![]() |