|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 |
אזהרה ראשונה - פרסום אתרים מתחרים על גבי הפורום
|
![]() חחח בכללי איומן ראשון הליכון 25 דקות והלכתי הביתה :d
אימון ראשון "משקולות" בחד"כ רצתי איזה 30 דק' ,עשיתי פרפר 30 קילו,ו7.5 בידיים (היייתי עושה מלא פםרסים וכל החרא הזה ,נראלי זה עזר ל7.5 האיום שלי ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Banned
|
![]() זוכר נתנו לי לרוץ חצי שעה על ההילכון המאמן שהייתי 55ק"ג שחיף מת:=x חחחחחחחחחחחחחחחחחח ואחרכך נתנו לי כמה מכשירים של 15 חזרות וואלה לפני בדיוק 10וחצי חודש:d
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Don Ali
עוסק ב:: פסיכולוג
חדר כושר: אני פרשתי מפיתוח גוף מזמן .
|
![]() זה היה בקיץ 2005
![]() הייתי בבצפר , חבר שלי סיפר לי על זה.. אחרי שחזרתי הביתה לקחתי 120 שקל והלכתי לבית שלו חח נרשמתי והכל , אמר לי המאמן הבן ![]() ![]() ![]() ![]() הייתי כל כך מתלהב וחזרתי הביתה החלפתי בגדים לקחתי מגבת וחזרתי.. תרגיל ראשון לחיצת חזה 15 קילו חחח אחר כך בא עלי שלבי להתאמן , שזכה במר ישראל באותה שנה , היה עושה 35 קילו פלייס עליון ![]() אחרי שהוריד בגדים לא האמנתי למה שראיתי , הוא היה כל כל ענק :o הייתי סה"כ שחיפון 50 קילו ![]() מאז גדלתי 150%
![]() |
#44 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
אחריו סקוואט, ואז הבנט אובר/בנצ' פרס, ורק אז המילטרי ולא ההיפך.. אבל נראה שהתחלת לעבוד על רגליים מאוחר יותר, אחרת אני לא רואה פה הגייון.
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
חבר פעיל
כללי:: Maor Nechemia AKA LiL Sauce
עוסק ב:: Personal Trainer \ Israelbody Staff
חדר כושר: Holmes Place Modi`in
|
![]() אחחח איזה יום זה היה...
הייתי אמור להרשם עם חבר .. בסוף האפס לא רצה אז נרשמתי לבד.. ההורים שלי לא רצו לרשום אותי לפני גיל 18...אז בסוף נרשמתי חודשיים לפני 18... הגעתי למכון בלי ציפיה לכלום...הגעתי שחור שמן ובלאי... עשיתי 5 דק הליכה ואז לעסק fwb משקלי עבודה דווקא לא רעים.. 30 קילו מכשיר לחזה , 80 קילו מכשיר לרגליים בישיבה רגילה בלאי...פולי 36 קילו....אולי היה קצת כח כי הייתי שמן ![]() ומאז הכל היסטוריה ואני מתאמן עד היום = ]
![]() |
#46 |
חבר פעיל
|
![]() נראה לי שעשיתי חזה ופרפר במכונה, רגליים לג פרס ופשיטה אני חושב, יד קידמית ישר 10 קילו(10 חזרות), פולי עליון ותחתון, ליד אחורית עשיתי בפולי עליון ובטן כמובן...
באתי לחדר כושר בגיל 18 ואחרי שהתאמנתי הרבה בבית אז התחלתי עם ידע יחסית טוב ועם משקלים יחסית גבוהים.
![]() |
#47 | |
Gay lord
|
![]() ציטוט:
לא התחלתי לעבוד רגליים מאוחר מדי, גם שלא היה לי פלטות ומוט וכלום בבית הייתי משלב בתוכנית שלי סקוואט(משקל גוף אבל, כמו כל התרגילים שהיו : מתח,שכיבות סמיכה וכו') |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
חבר פעיל
|
![]() הגעתי אחרי אימונים ארוכים מאוד להורדת עודף משקל.. ואימונים בייתים דיי קשים אפשר לומר..
באתי עם חבר החדר כושר היה מפוצץ ענקים חח גרם למוטיבציה להמשיך..
![]() |
#49 |
חבר פעיל
|
![]() יד קידמית 3 קילו ..
והדבר שהכי בייש אותי בעולם .. לחיצת חזה עם המוט בלי משקולת .. וגם בקושי עשיתי איזה בושה .
![]() |
#50 |
חבר פעיל
|
![]() אני זוכר שראיתי מישו שמקפיץ את החזה ,ומקפיץ את השריר של היד אחורית..נישמע מוזר אבל זה לישר את היד כזה וסתם להביא בא כאלה הזזות..קיצר אני נורא היתלהבתי מזה..היום אני צריך ליראות משו קצת יותר שונה ויותר מפותח בישביל להיתלהב כמו פעם,מוזר כאילו...ממשש הצורת מחשבה שלי הישתנתה מכול הצדדים,כאילו הראש שלי היתבגר בעולם הזה..וכאילו גם הגיל עשה את זה..וגם הפגישה שלי ושל המכון,(ההתמדה שלי).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
חבר פעיל
|
![]() חחח אני זוכר הכל...
לפני כמעט שנתיים זה היה שלוש שבועות לפני היומולדת 14 שלי אבא שלי התעקש לבוא איתי בהתחלה חחחחחח באתי למכון ילד גוץ בן 14 המאמן גדול מאוד בנאדם ממש ענק בא אליי אומר לי בוא תעשה הליכון והרגשתי מהצד שהוא צוחק עליי חחח ונראלי כל מי שהיה במכון עשיתי ריצה רבע שעה הזעקתי כמו מטורף ואחרי זה הוא נתן לי לעשות כמה מכשירים התחלתי עם לחיצת חזה על 50 ליברות פולי גם על 40-50 טווח משקלים כזה לא רע לפעם ראשונה לנער צעיר אחרי חודשיים פיטרו את המאמן ואני בינתיים התמדתי וזה החזירו אותו אחרי ארבע חודשים ושהוא בא ביום הראשון שלו של העבודה וראה אותי ואת השינוי שעשיתי ועוד התמדתי איזה פרצוף הוא דפק למה והא לא האמין שאני יישאר..אבל גם לא אמר לי כלום וד"א גם אני אמרתי שאני הופך את השומן לשרירים חחחחחחח |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
חבר פעיל
|
![]() כשהייתי בן 14 בדיוק נרשמתי לחדר כושר,לפי דעתי משהו כמו 50 קילו, אולי פחות על 1.68 בערך משקלים על הפנים, הכל 5 חזרות.
Leg extension עשיתי 5 קילו למרות שהיה לי קל, אבל 10 קילו היה קשה מדי פולי עליון 10 קילו leg press 20 קילו פרפר 10 קילו או 7 וחצי יד קדמית 3 קילו יד אחורית 2 ידיים נראה לי 5 קילו קיצר משקלים על הפנים |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
חבר פעיל
|
![]() הא ופחדתי להרים מישקולות,חשבתי זה ידפוק לי תגובה+גדילה+אבקות חשבתי גם משו על זה משו בסיגנון .
|
![]() |
![]() |