|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
אני שונא שמתקנים אותי ושונא לתקן אבל שלושה בנות??? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#43 |
חבר פעיל
|
![]() עומרי אני מתאר לעצמי שכל השלושה היו מעל גיל 23.
בגילאי העשרה הפנטזיה של כל הבנות זה מייקל לואיס , דוגמני הלבשה תחתונה וגולשים על 7-9 אחוזי שומן.
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
חבר פעיל
עוסק ב:: גויאבות, מישמיש... ירקות, פירות.
|
![]() חלאס כבר כולם לבלבל במחחחחחח מה אתם מקטלגים "בנות העשה" "מגיל 16 עד 23"
בלה בלה בלה כל אחת והטעם שלה... אני מכיר מלא בנות שאוהבות ענקיים ואני מכיר מלא בנות שאוהבים שחיפים אז מה?? היו לי 4 חברות בשנתיים האחרונות, 3 מהם אהבו ענקיים ורק הראשונה אהבה שחיפים אבל שחיפים רצח ותמיד אמרה לי להרזות, וגם בכל זאת הייתה איתי שיש לי מסה. הנקודה היא שאין לכם יכולת לקטלג סוגי בנות לפי גיל, משקל, גובהה או אנעראף מה.. כל אחת והאהבה שלה. הודעה זו נכתבה באהבה ולא על מנת לפגוע ![]()
![]() |
#45 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
בכל אופן בת שמצפה שתראה כמו מייקל לואיס היא שטחית/ילדתוית. אם זה סוג הבנות, אז כבר הזכרתי שאין מה לעשות. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
חבר פעיל
|
![]() אל תזיינו תשכל,אני בן סך הכל 15 ומכיר הרבה בנות שאומרות שהן אוהבות "שיהיה במה לתפוס" אוהבות מלאים יותר כנראה, ולא מייקלואיס זאת סתם דמות להזיל עלייה ריר אבל לא כולן אוהבות תגוף שלו תתפלאו.
לרוב הבנות קוביות וקצת מאסה בידיים מספיק:o שמעו טעם מוזר אבל אין מה לעשות גם יש בנים שאוהבים מלאות יותר,חלק אוהבים "קרשים" שטוחות וחטובות רצח אני מעדיף משהו באמצע זה הכי טוב
![]() |
#47 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אם היא אוהבת גברים עם מראה גוף כמו של מייקל לואיס? על טעם וריח אין מה להתווכח, אני ואתה חושבים שלואיס הוא שחיף, היא תחשוב שהוא שוורצנגר 2.
![]() |
![]() |
#48 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
זה לא קשור לטעם או לזה שאני חושב שהוא שחיף,אני דווקא חושב שהוא ניראה טוב ואני מבין שבנות חושבות שהוא ניראה טוב,אבל זה קשור לילדותיות ושטחיות, זה כמו שאני אלך ואתחיל לחפש מישהי כמו איזה דוגמנית שראיתי.. נו באמת.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
חבר פעיל
|
![]() דבר ראשון עומרי נדב וכולם מייקל לואיס יכול למצוץ לי ת'זין סבבה?
נשבר לי כבר ממנו מה עשו אותו?? כאילו מה הוא????? דבר שני תיהיה מי שאתה אמיר למשל שהייתי יותר שמנמן אמיר ורציתי מישהי והיא לא אהבה אותי בגלל שהייתי יותר מלא ואז התחלתי לרוץ והורדתי משקל. אבל קטלתי באמצע שאני עושה את זה בישביל עצמי ולא בישביל אף אחת אחרת. אלא אני מפתח את הגוף שלי כדי להגיד לעצמי ואללה סהר אתה נראה טוב,לא בישביל הים ולא בישביל בריכה. לא בישביל להשוויץ בחוץ שיגידו איזה חזק איך הוא נראה טוב וכו'. אלא רק בישביל שאני ארגיש יותר טוב עם עצמי ויראה יותר טוב סבבה? ואם היא לא מקבלת אותך איך שאתה אז היא לא בישבלך כנראה |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מה אתה דפוק? אני שיבחתי אותו או משהו? שיילך הדבע הזה גם אני לא סובל אותו
![]() |
![]() |
#51 |
חבר פעיל
|
![]() אני אני עוד לא בן 14 אבל בוא נגיד ככה לא יודע אם זה כל כך יפה להיות כמו רוני קולמן או מייקל לואיס אבל זה יפה שרירים ולהוית מחוטב תאמין לי .
ולגבי הבחורה הזאת שאתה אוהב אם היא באמת רוצה אותך היא תרצה אותך כמו שאתה עם החסרונות והיתרונות זהו זה מה שיש לי להגיד ועוד דבר אחד אל תוותר על הבודיבילדינג בשביל אף אחת |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
משוואה את קולמן ל מיקל לואיס הטמבל הזה ? אפילו תתואר הכי נמוך שלי עכבר לבנוני לא הייתי נותן לאפס הלואיס הזה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
חבר פעיל
|
![]() אין לי מה להגיד האמת הכל פה נכון אבל אני דוגמא מעדיף לספר שהיא תדע למה היא נכנסת
ושתדע תמיד אבל תמיד אתה תמצא בסוף מישהי שאוהבת את זה |
![]() |
![]() |