|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
אזהרה ראשונה - שימוש בשפה לא נאותה על גבי הפורום
כללי:: שייקה
עוסק ב:: ג'ודו
חדר כושר: V-Life
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
חבר פעיל
כללי:: איגור
עוסק ב:: עובד
|
![]() ציטוט:
וגם זה שאני לוקח אבקת חלבון, אבא שלי אומר לי שאני כבר "לא טבעי" ואני מנסה להסביר לו שהכל טבעי וזה רק עוזר להשלים ערכים, אבל הוא כרגיל בשלו, תקוע עם הראש בקיר אחושרמוטה!
![]() |
![]() |
#23 |
חבר מתחיל
|
![]() תיהיה יותר עצמאי אם אתה רואה שהכמויות קוט'ג וטונה שאתה מריץ מוגזמות תקנה מדי פעם לבד..
תראה עצמאות ירדו ממך...ובקשר ללימודים שלב בינהם...שזה יהיה הצרות שלך בחיים לשלב בין לימודים לכושר... |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
![]() גם אצלי ההורים מזיינים בשכל על כול הסדר יום של האוכל ושאני דורש תמיד אוכל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבא שלי הכי סטלן ואי אפשר להסביר לו בחיים , כל פעם אני נגיד אומר לאמא שלי: "תכיני לי חזה" עוף הוא ישר "הנה אמרו לו באינטרנט לך תאכל חזה עוף, מאמין לאנשים שלא מבינים כלום" וזה כל מיני זייוני שכלל כל הזמן .. אומרים לי אתה תשמין אתה אוכל יותר מכל המשפחה אבל כבר נמאס לי אני לא מתיחס ולא מנסה אפילו להסביר להם
![]() |
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
![]() תתחיל לקונת קצת אוכל בעצמך וגם את התוספים שאתה לוקח ותראה שהלחץ שלהם ירד ממך לאט לאט...
its all about the money... |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() "הציונים שלי לא משהו במחצית הזאת בגלל המכון"?
מה קשור? מה אתה 10 שעות במכון כל יום? אין זמן ללמוד? אתה יכול להתאמן רגיל, מקסימום בתקופות לחץ קיצוניות אתה יכול לקחת מנוחה\אתה יכול להחליף לתוכנית עם תדירות נמוכה יותר...
![]() |
#28 |
Banned
עוסק ב:: אימונים אישיים,תוספי תזונה,שמירה,ג'יגולו(בנות בלבד).
חדר כושר: Go Active בת ים
|
![]() אוקי אז אבא שלי תומך בי 100% מבחינת אוכל וגם אמא שלי..אבל מי שתומך בי הכי הרבה כמו שאמרתי בעבר החברה שלי.
צחי תגיד להורים שלך שאתה מתכונן לאולימפיה ואולי הם יבינו אותך?חחח טאחלס אחי אתה עדין ילד אין הרבה שאתה יכול לעשות חוץ מלהסביר להורים שלך כמה שאתה אוהב את הספורט, אתה כולך בן 15 הם יכולים לחשוב שמחר מחרתיים יבוא לך שגעון אחר ותפסיק אם זה בגלל זה אולי הם קצת קשים עליך ולא מאמינים שאתה באמת רציני ומשקיע ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
חבר פעיל
עוסק ב:: אאני עוסק בעיקר בסמים.
חדר כושר: ספורטוב
|
![]() גם ההורים שלי ככה אבא שלי מתחיל לריב איתי אל תוכאל 4 ביצים זה לא בריא יש מלא כולסטרול,
חוץ מזה שאני בחיטוב אני לא אוכל הרבה פחמימות אז הוא אומר אתה סתם אוכל אוכל בלי לחם, ואת אתה אוכל מלא. קיצר עוד מעט צבא נעוף מהבית. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Banned
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חבר שלי מתעסק בפיתוח גוף ואבא שלו טאחלס לא בן אדם הכי בריא..מעשן הרבה שותה כל יום בירה כמעט אחרי העבודה והוא העיז להעיר לו על התזונה הזאת שלהכניס כמות של חלבון לגוף "מעל מה שצריך" ככה הוא קרא לזה חחחחחחחחחחחחחחחח יצא עליו ומאז הוא תומך בו
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
חבר פעיל
|
![]() ההורים שלי לא אומרים לי כלום אבל סבתא שלי אומרת לי עם הכמות אוכל שאתה אוכל תיהיה עגול בסוף ^^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Banned
|
![]() מה 15 אחי מה עשית ממני אני בן 17 עוד חצי שנה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
סגן מר ישראל לנוער 2010 נאבבא וסופר סאיין
כללי:: Eliran_M
עוסק ב:: פיתוח גוף
חדר כושר: מבואות ים
|
![]() אחיייי גם לי זה היה קורה בהתחלה שהייתי גומר להורים שלי את כל האוכל והם היו מתעצבנים שלא נישאר להם לבוקר קוט'ג חלב גבינהה ...
אז הסברתי להם ת'מצב שאני יכול לאכול אנשים אז עדיף לי אכול אז הם למדו ליקנות לי מקררר וכל מה שאני צריך ליקנות לי וכל דבר להם אז ככה שאנחנו עושים קניות זה שתי עגלות אחת לי אחת להם ...
![]() |
#37 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#38 | |
Don Ali
עוסק ב:: פסיכולוג
חדר כושר: אני פרשתי מפיתוח גוף מזמן .
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() מניאק ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#39 |
חבר פעיל
|
![]() ההורים שלי בעד הספורט =]
תמיד קונים מה שאני מבקש בחנות אמא שלי מבשלת לי כמה שאני צריך ההורים גם קונים לי את האבקות... אבא שלי גם מתאמן עכשיו הוא בהפסקה אין לו זמן אבל לפני חודשיים הוא חרש במכון והוא קנה לעצמו קריאטין וחלבון ואני משתמש בחלבון שלו ובדרך כלל אני ואבא שלי מדברים בארוחת ערב על המכון איך היה האימון וכו =] |
![]() |
![]() |