|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 |
Banned
|
![]() בראד פיט או וין דיזל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
חבר פעיל
|
![]() אני בכלל לא רוצה להראות כמו בודי-בילדר, אני רוצה להיות פאוואר ליפתר או סטרונג מאן.
ואם כבר הייתי יכול להראות כמו בודי-בילדר אז הייתי רוצה להראות כך: http://fun.walla.co.il/?w=/5/50/550455 |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#44 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
"אוליי חלאס לחשוב שכלללל תמונה פה באתר זה פוטושופ!?!?? כל מי שחושב שזה פוטושופ טועעעה ובגדולללל!! אני בעצמי ראיתי תוכניוות בטלווזיה על אנשים עם כ"כ הרבה שרירים!!! נכון זה מזעזעעע בעעע!אבל זה לאאאאאאא פוטושופ תבינווווווו" ---------------------------------------------------------- איכס בן אדם מגעיללל "לא הייתי יוצאת איתו גם אם היו משלמים לייייי אייככססס יותר מידי שרירים בכלל הייתי מתרחקת ממנו כמה שיותר יא מגעילללללללללל אל תבוא לישראל עד ליובל הבא תודה ביי" ------------------------------------------------------------ אין על מה להתווכח זה אמיתי ראיתי את זה בטיוי!כנסו "זה סוג של ספורט מסויים וזה לא נראה אנושי אני יודעת אבל זה כן .יש גם נשים שעוסקות בזה .הם על אסטרואידים והם עובדים כל היום על השרירים שלהם , הם לא נראים ככה תמיד רק אחרי אימון או אימוץ ממושך של השרירים שלהם . הם אוכלים דברים בריאים בדיאטה מטורפת שנמשכת 6-9 חודשים ." ------------------------------------------------------------ מנופח יותר מידי "ראיתם את היריחים שלו הם פשותת מפלצתיות"!!!! ----------------------------------------------------------- כנסו דחוף למי שלא הבין!!! "זה פלסטיק שהוא נכנס לתוך זה! חוץ מהכפות ידים והראשה הכול פלסטיק עשיתי את זה פעם עם חבר שלי בתערוכה" ---------------------------------------------------------- "זה בכלל לא אמתי הוא על סטרואדים" ----------------------------------------------------------- וזה לא ניגמר........................ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
חבר פעיל
|
![]() חחח שפיץ יא מלך..
התגובה האחרונה שהבאת מסכמת את כל הבורות של האנשים האלו...אין מילים לתאר את זה.
![]() |
#46 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
למה ערכתי..... נ.ב התגובה הראשונה שם מתאריך 28/09/05 והאחרונה ב- 22/01/07 אתה קולט...?! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זה עם הפלסטיק בכלל הרג אותי. "זה בכלל לא אמיתי הוא על סטרואידים" ![]() וואי , איך אלוהים מרשה שיהיו כאלו מוחות על כדור הארץ?..... בקשר לתאריכים של התגובות, זה בגלל שזו כתבה שנמצאת באיזור מסוים של גלרית תמונות באתר של וואלה...ואנשים סתם משוטטים להם בין התמונות בלי קשר...אז תמיד יהיו שם תגובות חדשות.
![]() |
![]() |
#48 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חחחחחחחחחחח......LOL לול LOL לול |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
אזהרה מס' 1 - אי ציות לחוקי הפורום
|
ציטוט:
![]() |
![]() |
#50 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#51 |
חבר פעיל
|
![]() פאוור למה העתקת לי את האווטר
![]()
![]() |
#52 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא מאמין שאני ימצא את המטרה שלי תמיד אני ירצה עוד
ככה זה כמעט לגבי כולם תמיד פעם ראשונה שאתה ילד בן 6 בא למכון כושר ואומר לחברים שלך "אני לא רוצה להיות ענק,גוף של דוגמן כזה"
![]() |
#54 | |
|
ציטוט:
הושעתי מהאתר להמון זמן ושמתי את האווטר לפניך אחי...
![]() |
![]() |
#55 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#56 | |
|
ציטוט: