|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
חבר פעיל
|
![]() אחי ישך גוף פצצות וידיים ע-נ-ק-י-ו-ת!!!
תכתוב את התפריט שלך ביום ללא אימון וביום של אימון |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
מייסד הפורום
כללי:: גיל גרנות
גיל:: מצוות הנהלת הפורום.מדריך כושר מוסמך ממכללת וינגייט - מאמני חדר כושר.יועץ לתזונת ספורט,מתמחה בפיתוח ג
עוסק ב:: יועץ תזונה וכושר
|
שתיהיה לי בריא
ציטוט:
מזלך שאני מכיר את אחיך ואותך באופן אישי. אחרת פשוט לא הייתי מאמין לכל התמונות הללו (פשוט מטורף ביחס לגילך). אתה פשוט עצום. מיום ליום מתמונה לתמונה אני נדהם! טוב לראות שאתה הולך לפי התוכנית. רק אל תשכח אותנו ביום שתניף את הגביע על הבמה :-) בהצלחה תותח צעיר
לעיתים אני לא מספיק להגיב בזמן להודעות שמופנות אלי בפוסטים אותם אני פותח או מגיב, מראש סליחה! אתם מוזמנים לפנות אלי גם במייל. צוות ישראלבודי- הנהלה יועץ לתזונת ספורט, תוספי מזון ופעילות גופנית. GilGranot@israelbody.org - ליעוץ, תמיכה ושאלות |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
חבר פעיל
|
![]() אליאב יא מפלצת!
בבריזה ביקשו שלא תגיע יותר בגלל כל המוטות שעיקמת. ![]()
![]() |
#45 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() גיל תודה רבה על התגובה , אני מחכה לראות את כל האפסים האלו שאמרו שאני פוטושומוקר שיגיבו גם הם (לא רוצה להזכיר שמות..אבל אני מאמין שהרוב זוכרים את כל הוויכוחים והעקיצות שהיו פה על הנושא שלי עם פוטושופ) מני - יא חמור טיבטי צריך להביא בשבילך סט דאמבלים חדש המשקל הנוכחי כבר לא מספיק לך ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
מנהל ראשי
|
![]() יפה ,ניראה שהתקדמת הרבה מאז שראיתי אותך בחנות.
בהצלחה בהמשך... |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
חבר פעיל
כללי:: .............
עוסק ב:: ..........
|
![]() סוס פראאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
![]() |
#48 |
חבר פעיל
|
![]() מדהים לגיל שלך ולא רק שלך.מה התכנית אימונים שלך?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
חבר פעיל
|
![]() פשששש אתה פשוט ענק!!!!!!! כל הכבוד
![]() מה היקף יד? כמה אתה שוקל? וכמה אחוז שומן אתה עכשיו? כי לפני הפציעה לפחות בתמונות האחרנות היית על אחוז שומן הרבה יותר גבוהה |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
מנהל ראשי
|
![]() אמרתי לך אליאב, תעלה תמונה ותסגור את העניין. טוב שעשית.
נראה גדול - תן עוד כמה פוזות בתמונות ברורות יותר כדי שיהיה אפשר לתת לך ביקורות |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
מושעה
|
ניראה פאגז אחי......יש לך הרבה פוטנציאל!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() פוטנציאל? לפי דעתי הוא די מימש אותו והוא מפלצת!
![]() |
#53 |
חבר פעיל
|
![]() תודה לכולם...
stimpy0 - אני כרגע עובד ABC שמשלבת קצת עבודת כוח...אין לי מושג אם יש ''שם'' לתוכנית הזאת , אני פשוט בחלק גדול מהתרגילים עובד רק עם 4 חזרות... התוכנית משפיעה עליי מצויין בינתיים , יותר טוב מתוכניות באדיבילדינג רגילות. PcGunMan - משקל נוכחי 86-87 בבוקר לפני האוכל היקף יד : הפצועה (ימין , זאת שאני מראה בתמונה) 40.8 , שמאל - 41.4 אחוזי שומן לא יודע...האמת שלפני הפציעה לא הייתי על אחוז שומן גבוה , פשוט הייתי מפוצץ מפוצץ נוזלים...עכשיו זה גם אחרי חנוכה (שבוע של חופש מהבצפר) אז נאלצתי לקום כל יום מאוחר וכל התפריט התפקשש אז יכול להיות שיצא מצב שאכלתי בהרבה פחות מהרגיל אז התחטבתי קצת אולי... Yoggie -תודה , כשתהיה מצלמה דיגיטלית אני אעשה סט תמונות וגם סרטון פוזינג , בינתיים אני נאלץ להסתפק במצלמה של הפלאפון ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
דרך אגב אני היתקדמתי המון אחי ![]() דרך אגב קניתי קריאטין אקסטרים ואבקה לעליה במסה נקייה שוב בהצלחה אחי יא שועל ערבות שכמוך1! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
חבר פעיל
|
![]() .
PcGunMan - משקל נוכחי 86-87 בבוקר לפני האוכל היקף יד : הפצועה (ימין , זאת שאני מראה בתמונה) 40.8 , שמאל - 41.4 אחוזי שומן לא יודע...האמת שלפני הפציעה לא הייתי על אחוז שומן גבוה , פשוט הייתי מפוצץ מפוצץ נוזלים...עכשיו זה גם אחרי חנוכה (שבוע של חופש מהבצפר) אז נאלצתי לקום כל יום מאוחר וכל התפריט התפקשש אז יכול להיות שיצא מצב שאכלתי בהרבה פחות מהרגיל אז התחטבתי קצת אולי... וואלה אחי תמשיך לגדולל ושהיה בהצלחה! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Banned
|
![]() 4100 קלוריות :\ , גם אם הייתי ממש חושק לא הייתי מגיע לכמות הזו (נקי כמובן)
אתה מגרד ת250-300 גר' חלבון ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
חבר פעיל
|
![]() כמו תמיד יפה מאוד אחי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
חבר פעיל
|
![]() תגיד אליאב איך הורדת תנוזלים בגוף?
ותרשום אם תיכול תתפריט שלך ביום בלי ועם אימון |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() חחח ראסמי אליאב פעם הייתי גלון מים ופתאום עברו כמה חודשים וכאילו עברת שאיבה
![]() אתה באמת נראה עצום, התמונה באווטאר שלך מטורפת! |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
חבר פעיל
עוסק ב:: מנהל מכירות
חדר כושר: הולמס פלייס מודיעין
|
![]() האיכות לא משהו אבל רואים שאתה סוס תמשיך להעבוד הכי יש לך עתיד מזהיר...