|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 |
חבר פעיל
|
![]() בווווואנה אתה בהמה לא נורמליית
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
חבר פעיל
|
![]() חתיכת משאית שזה לא יאמן.
איזה ידיים !!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() יהודה אתה תותח, גם בגישה שלך וגם במראה. גם באופסיזן נראה בסדר גמור, בשביל זה הוא נוצר, לאכול קצת! אנחנו לא מכונות. עשית לי חשק לסיים את החיטוב שלי ...
נבוא לעודד בתחרות.
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() נראה מצוין יהודה, בהצלחה חבר, אתה מתחרה אצל אלי כן?
אגב מסכים איתך לגמרי לגבי האוף סיזן, קיבינימט אנשים לא מבינים שכאשר גודלים אז גם משמינים אבל זו הדרך לברוא שם סטיקים של שריר. אגב מטורף שחיטבת ככה תוך חודשיים, גם קצת מסוכן לטעמי, אבל אתה בטח מכיר את הגוף שלך. לי לקח כמעט חמישה חודשים להגיע למצב תחרותי.
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
חבר פעיל
|
![]() כל הכבוד! צריך לדעת לקחת off כזה רק ככה צוברים מסה כבדה
בהצלחה בתחרות |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Banned
|
![]() אתה נראה מצויין כשאתה חטוב ויבש, אבל אני יגיד את האמת בקשר למסה שלך ...
לדעתי זה די טיפשי לעלות ל 118 קילו, ולהיתחטב לאזור ה 93 קילו ... זה מטורף, אפרש של 25 קילו, מעניין מה זה כול ה25 קילו האלה ..... אתה בטח יודע בעצמך ! לא מבין את האנשים כאן שעוד מנסים לתמוך בשיטה המפגרת הזאת ולהצדיק אותה ... """זאת הדרך היחידה לעלות בלה בלה בלה.....""" לא ! זאת לא הדרך היחידה ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
בוא נגיד שאתה צודק שכדאי להשאר באחוז שומן נמוך יחסית כל השנה כאשר אתה טבעי.
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
בקשר למנוחה לא מסכים... למה אתה כזה בתוח שהבחור נתן לגוף שלו מנוחה מה*** בחורף....?....? אבל שכול אחד יעשה איך שנח לו, בסופו של דבר מה חשוב זה להגיע מוכן לקטגורייה שלך ... איך אתה מגיע לשם לא מעניין את אף אחד.... ![]() בהצלחה לפותח האשכול בתחרות ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
חבר פעיל
|
![]() נראה שצברת הרבה שומן יחסית לא?
אבל מאוד מעניין איך תראה אחרי חיטוב... תמשיך לעדכן! בהצלחה..! |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
חבר פעיל
|
![]() הוא העלה תמונות אחרי חיטוב, תבדוק יותר למטה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כל אחד עולה כמות אחרת של נוזלים |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
חבר פעיל
כללי:: מתאמן לאורח חיים בריא ומוצק
עוסק ב:: מאמן בהולמס פלייס
|
![]() כל הכבוד רואים שעבדת קשה ובהצלחה בתחרות,ואם אפשר קצת נתונים אישיים(גובה,היקף יד,וכו..)
אני מסכים עם בודיבילדר מסה מלוכלכת זה בעיקר לא בריא וגורם לפעמים לעור עודף לאחר החיטוב וסתם עושה לנו עבודה קשה יותר בחיטוב לפחות לטבעיים שביננו,זה לא שאנחנו צריכים לאכול רק לפי התפריט אפשר להוסיף צ'יטים פה ושם אבל לאכול מלוכלך נטו זה סתם הורס את כל היופי שבמסה,טוב כל אחד ומה שנוח לו.
![]() |
#54 |
חבר פעיל
חדר כושר: בצבא כרגע בקושי מתאמן
|
![]() חחח איזה תמונה קטלנית השניה אהבתי רצח!
יפה אחי תמשיך ככה
![]() |
#55 |
חבר פעיל
|
![]() תותח אחי, אין מילים!!
התמונה של הפרונט כשאתה חטוב חבל'ז!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
מתחרה מקצועי - חבר על
כללי:: יהודה בן נעים
עוסק ב:: מפתח גוף ודוגמן
|
![]() תודה לכולם פה על הפירגון אני ישמח מאוד ליראות את כולכם בתחרות . במיוחד את כל חברי הפורום אני עשיתי שינוי קיצוני באמת אבל זה בזכות ליאור גניש שתפס אותי בזמן ואמר לי מה לעשות ואיך וכיוון אותי ונתן לי ביטחון..
הימים האחרונים הכי הכי קשים וכפיצוי אני תמיד תמיד ניכנס לאוף סייזן רציני זה שווה את זה בכול מיקרה ץ בחורף לא איכפת לי להיות שמן אף אחד לא רואה אותי בלי חולצה חוץ מהחברה שתמיד אוהבת אז אני לוקח את זה באייזי כול אחד צריך להכיר את הגוף שלו וגם באוף סייזין להגיד מספיק . אני מאוד נהנתי באוף סייזין מומלץ בחום רב |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
מתחרה מקצועי - חבר על
כללי:: יהודה בן נעים
עוסק ב:: מפתח גוף ודוגמן
|
![]() עוד
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
חבר פעיל
|
![]() נראה מטורף
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
חבר פעיל
|
![]() אתה מתחרה בישראל או בארה"ב?
בוא אני יגיד לך, אתה עצום והתמונות שצילמו אותך מקצועיות ביותר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
חבר פעיל
|
![]() יהודה חיטוב נגדייר ומסה מפחידה ניראה לי ראיתי אותך בפולג פעם ...
אולי אתה מכיר את עידן לוי גדי אורן וכל הג'עמה חח כמה זמן לכח לך החיטוב ?