|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 |
חבר פעיל
|
![]() וואי איזה מפחיד זה בידיוק מה שיש לי אני מרגיש טשוש מת ממש מוטש כזה וכואבים לי השירירם כל היום אמרתי לחברים שלי כוס עמק כואבות לי הידיים והכתפיים מזה אמאלה=\
ואיך שאני נכנס הביתה אמא שלי עושה לי לך תקרא מה יש בעיתון בקשר לאימונים שלך משהו לא היה לי כוח=\ |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל מה שהבנתי הוא הרים משקל שהגוף שלו לא היה מסוגל והוא פשוט כנראה קיבל סחרחורת והשתין וחירבן שריר! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#44 |
הושעה
|
![]() בטח אימנו חלקים מסוימים בגוף בתדירות מוגזמת בווליום שבו צריך לאמן כל חלק גוף בתדירות נמוכה בהרבה.
![]() |
#45 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
משהו כמו, 48 סטים בשבוע לשריר גדול! אולי גם הם בדרך לאי ספיקת כליות חח
![]() |
![]() |
#46 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ראיתי את זה.
מה שקרה לבן אדם הזה זה שהוא נפצע, והושבת לחודשיים. אחרי החודשיים במקום לחזור ולעשות אימון קל הוא ישר הפציץ אימון קשה, באמצע האיון הוא הרגיש ממש מוטש והתפרק על כל מכשיר שם, הוא הפסיק את האימון לפני סופו, והלך לבית חולים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#48 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יעני תכנסו לexrx תלחצו על קבוצת שריר קחו את כל התרגילים הוא עושה.
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
חבר פעיל
|
![]() ואיך הוא נראה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() אצלי בח"כ יש מפלצות שעושים סקוואטים שהם הכלאה בין סקוואט לגוד-מורנינג, אני לא מעיר להם על זה חחח
![]() |
![]() |
#52 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כמה זמן לא שמעתי את המילים האלו...מאז הקורס. משתמש במילים גבוהות כדי לעשות רושם על הילדים כאן הא? ![]()
![]() |
![]() |
#54 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
התווכחתי עם הרבה חברה מהמכון וצדקתי, היום הרבה חברה מהמכון מדברים איתי, שואלים אותו שאלות ובכלל כבר מקשיבים לי מאוד.. בכלל במכון תופסים ממני כילד שלמד המון, שואלים אותי שאלות על מלא דברים וזה.. בקשר לבן אדם הספציפי, דיברתי איתו אמרתי לו שאימון אחרי שעה וחצי כלכך הרבה פעמים בשבוע זה קטבולי וגם הוא לא מרוויח כלום מכלכך הרבה סטים. בנוסף לזה אמרתי לו שאני אישית מעדיף את החלוקות ab , fbw ושוט.. הוא רק הסכים איתי שהוא צריך לקצר את האימונים.
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#56 |
חבר פעיל
|
![]() אל תתוכח אם אנשים כאלו, הם לא מקשיבים.
אני אישית לא מתקן אף אחד. אני בא מתאמן ויוצא מפסוט שהיה לי אימון חזק. |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() אתה תבנה לי תוכנית אימונים ותזונה?
![]() |
![]() |
#58 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
חבר פעיל
|
![]() שטויות הם בטח סתם שתו אבקת חלבון יותר מידיי וחשבו שזה כמו שוקו
לא יכול לקרות כלום אם לוקחים רמה תקינה של חלבון 1.5 לכל משקל גוף(אם אני לא טועה) ולא הרבה באמת לוקחים ככה
![]() |
#60 |
חבר פעיל
|
![]() שאני הולך להיתאמן במכון זה שעה וחצי של רוגע לא אוהב לדבר אם אף אחד לא אוהב שמצקים לי בשאלות וכו בא להיתמאן נטו אחר כך אם יש זמן הולך לברכה 2 דקות ולסואנה הרטובה 5 דקות בערך 8 דקות בגקוזי והולך ליתפוס מונית שרות
אם אין לי זמן לפעמים אני לא מיתקלח וישר הולך לאוטובוס חחח על הזיין שלי כולם |
![]() |
![]() |