ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף-כללי

פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 06-08-08, 20:20   #41
The-One
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי p-a-n-1-c צפה בהודעה
יא ****** בתחת מה אתה בכלל מבין מהחיים שלך בצבא? אתה עדיין לא סיימת חטיבה יא ילד במבה מטומטם
כוסעמק באמת הצלחת לעצבן אותי
חטיבה? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אנ יאומר לך תאמת האמת ואתה מתעצבן ................... אני אומר תאמת מה הקשר עזוב אתה גובניק תהנה מה אני יגיד לך אבל זכותי להגיד מה שאני חושב שבנתיים שהם מגנים על המדינה אתם יושבים ועושים ביד זה האמת אן לי כוח להתווכחח.
The-One מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 06-08-08, 20:22   #42
P-a-n-1-c
Banned

עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.

כוסעמקמקמקמקמ מאיפה באת יא ייצור מסריח???
מה אתה בכלל יודע על הצבא מה???
מי מכין את כל האפודים של הלוחמים??? מי מכין להם את התחמושת?? מי דואג להם לאוכל? מי דואג להם לציוד ?
חתיכת אפס
P-a-n-1-c מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 06-08-08, 20:22   #43
toxicity
IsraelBody VIP - חבר יהלום

עוסק ב:: להטחן בצה"ל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי The-One צפה בהודעה
חטיבה? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אנ יאומר לך תאמת האמת ואתה מתעצבן ................... אני אומר תאמת מה הקשר עזוב אתה גובניק תהנה מה אני יגיד לך אבל זכותי להגיד מה שאני חושב שבנתיים שהם מגנים על המדינה אתם יושבים ועושים ביד זה האמת אן לי כוח להתווכחח.
אתה מבלבל ת'מוח

ככל שאתה יודע יותר אתה מבין כמה בעצם אתה לא יודע
toxicity מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 06-08-08, 20:23   #44
shai224

הסמל האישי שלshai224

קיצר , אני רואה שהצעירות חוגגת פה אה?
לפותח הפוסט , אתה עוד תצטער שבכלל רשמת את השאלה הזאת על הצו ראשון. חחחחחח אנחנו עוד נשמע ממך...

shai224 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 06-08-08, 20:24   #45
The-One
Banned

ציטוט:
כוסעמקמקמקמקמ מאיפה באת יא ייצור מסריח???
מה אתה בכלל יודע על הצבא מה???
מי מכין את כל האפודים של הלוחמים??? מי מכין להם את התחמושת?? מי דואג להם לאוכל? מי דואג להם לציוד ?
חתיכת אפס
מי מכין להם? אני יודע בדיוק מי מכין להם תפסיק להתעצבן אני בטוח שאתה לא מהאלה שמכינים להם אתה 90% מהיום בפורום מה שאומר שאנ יבטוח שאתה בקושי בצבא אולי עד אחר צהריים חוזר ב 5 לבית לחדר כושר עזוב אתה נהנה תעשה מה שאתה רוצה אבל אתה לא תשנה תדעה שלי עדיף להיות טבח? להכין לחיילים אוכל? מאשר להיות לוחם אתה לא מבין עם כל אחד יגיד יש מספיק לוחמים ככה יהיה לנו חרא צבא בגלל שכול הפחדנים שפוחדים ללכת לקרבי אז הם גובינקים וכל ילד שני היום הוא גובניק אז עם כל אחד יגיד ככה בסוף יהיה חרא צבא..
ישן 06-08-08, 20:26   #46
P-a-n-1-c
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי the-one צפה בהודעה
מי מכין להם? אני יודע בדיוק מי מכין להם תפסיק להתעצבן אני בטוח שאתה לא מהאלה שמכינים להם אתה 90% מהיום בפורום מה שאומר שאנ יבטוח שאתה בקושי בצבא אולי עד אחר צהריים חוזר ב 5 לבית לחדר כושר עזוב אתה נהנה תעשה מה שאתה רוצה אבל אתה לא תשנה תדעה שלי עדיף להיות טבח? להכין לחיילים אוכל? מאשר להיות לוחם אתה לא מבין עם כל אחד יגיד יש מספיק לוחמים ככה יהיה לנו חרא צבא בגלל שכול הפחדנים שפוחדים ללכת לקרבי אז הם גובינקים וכל ילד שני היום הוא גובניק אז עם כל אחד יגיד ככה בסוף יהיה חרא צבא..
לך תזדיין יא ****** בתחת אני עברתי ניתוח ברגל אז אני בבית
יא הומו מפגר
ישן 06-08-08, 20:28   #47
The-One
Banned

ציטוט:
לך תזדיין יא ****** בתחת אני עברתי ניתוח ברגל אז אני בבית
יא הומו מפגר
לקלל זה לא הפיתרון אני אומר מה שאני חושב ואתה מתעצבן תתעצבן מה אני יגיד לך עזוב לפני הניתוח ברגל היית בצבא היית חוזר ב 5-6 לבית אבל היית גובניק תיהיה גובניק! אבל אתה מדבר כאילו אתה שונא את הצבא ראיתי הרבה דיבורים שלך קודם כול עם היית רואה מה הקרבי עוברים לא היית מדבר ככה עזוב אנשים משקיעים מעצמם נלחמים מתאמנים מגנים על הארץ בנתיים שהגובניקים יושבים נכון הגובינקים תורמים בהכנת אוכל כמו שאתה אומר או מלא דברים אחרים שיש מליון מקצועות אבל כיום כל בנאדם שני אומר יש מספיק אנשים בקרבי אינ יהיה גובניק וזה למה הצבא שלנו הפסיד במלחמת לבנון השניה כי כולם פחדנים.
ישן 06-08-08, 20:31   #48
VoRteX
חבר פעיל

ציטוט:
לקלל זה לא הפיתרון אני אומר מה שאני חושב ואתה מתעצבן תתעצבן מה אני יגיד לך עזוב לפני הניתוח ברגל היית בצבא היית חוזר ב 5-6 לבית אבל היית גובניק תיהיה גובניק! אבל אתה מדבר כאילו אתה שונא את הצבא ראיתי הרבה דיבורים שלך קודם כול עם היית רואה מה הקרבי עוברים לא היית מדבר ככה עזוב אנשים משקיעים מעצמם נלחמים מתאמנים מגנים על הארץ בנתיים שהגובניקים יושבים נכון הגובינקים תורמים בהכנת אוכל כמו שאתה אומר או מלא דברים אחרים שיש מליון מקצועות אבל כיום כל בנאדם שני אומר יש מספיק אנשים בקרבי אינ יהיה גובניק וזה למה הצבא שלנו הפסיד במלחמת לבנון השניה כי כולם פחדנים.
תשמע זה נכון שלא קל להיות קרבי ויש סיכון וזה.... אבל ג'ובניקים נחוצים אין מה לעשות...

VoRteX מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 06-08-08, 20:31   #49
afarsek
חבר פעיל

הסמל האישי שלafarsek

אני קיבלתי כמעט חצי שנה לפני 17, וחודש וקצת לפני 17 זה היה התאריך.
יצאתי ב7 וחצי מהבית , הגעתי ב2 וחצי
afarsek מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 06-08-08, 20:31   #50
P-a-n-1-c
Banned

ציטוט:
קודם כל יא ילד במבה עילג תלמד לפסק, אני יודע שלא סיימת כיתה ו', אבל גם בגיל הזה אמורים לדעת לכתוב כמו בנאדם נורמלי.

דבר שני אתה בכלל יודע למה הפסדנו במלחמת לבנון השניה??? מה אתה מדבר בכלל יא מטוטמם

ומה אתה רוצה יש אנשים שלא יכולים להילחם מבחינה פיסית, אתה יודע יש דבר כזה שנקרא פרופיל.. אתה עדיין לא היה לך צו ראשון ועדיין לא ליטפו לך את הביצים אז אתה מדבר..
אני אומנם צעיר מת, אבל אתה עוד לא טעמת מהפחית בצו ראשון וכבר פותח פה על החיילים

יא מושתן
ישן 06-08-08, 20:35   #51
The-One
Banned

ציטוט:
קודם כל יא ילד במבה עילג תלמד לפסק, אני יודע שלא סיימת כיתה ו', אבל גם בגיל הזה אמורים לדעת לכתוב כמו בנאדם נורמלי.

דבר שני אתה בכלל יודע למה הפסדנו במלחמת לבנון השניה??? מה אתה מדבר בכלל יא מטוטמם

ומה אתה רוצה יש אנשים שלא יכולים להילחם מבחינה פיסית, אתה יודע יש דבר כזה שנקרא פרופיל.. אתה עדיין לא היה לך צו ראשון ועדיין לא ליטפו לך את הביצים אז אתה מדבר..
אני אומנם צעיר מת, אבל אתה עוד לא טעמת מהפחית בצו ראשון וכבר פותח פה על החיילים

יא מושתן
תרגע כבר עם הקללות שלך זכותי להביע דעה שהיא נכונה ואני יודע בדיוק מזה צו ראשון שיהיה לי השנה עזוב 90% מהקהילה יכולים להיות קרבי לרוב האנשי םיש פרופיל 97 עם אן להם בעיות בריאות כגון אסתמה או דברים כאלה ואז הם יכולים להיות קרבי ברצון אבל לא הם ילכו לעשות משהו קל לנקות את הארונות חח או להיות איזה סדרן או להתשמט אפילו זה מה שקורה שתידע שבדקו את זה כל בנאדם 4 משתמט היום או 3 אני לא ממש זוכר זה פשוט ניהיה דוחה המצב במדינה ...........

עזוב כל מה שיש ל ילהגיד בושה וחרפה לראו תאנשים שיושבים בבית שלהם ולא עושים כלום (גובניקים שממש ועשים תפקיד גרוע לא כל גובניק זה גרוע) ובנתיים שהחיילים נלחמים מגנים על הארץ והגובניקים יוצאים ומבלים להם בחגים שהחיילים תקועים בבסיס ועושים שמירות זה מה שמגעיל אותי בכול הקטע הזה במויחד שבמצב של היום כל בנאדם 3 -4 משתמט ובכלל רוב האנשים הולכים להיות גובניקים ו 90% לפחות יכולים להיות קרבי ....
ישן 06-08-08, 20:39   #52
VoRteX
חבר פעיל

ציטוט:
תרגע כבר עם הקללות שלך זכותי להביע דעה שהיא נכונה ואני יודע בדיוק מזה צו ראשון שיהיה לי השנה עזוב 90% מהקהילה יכולים להיות קרבי לרוב האנשי םיש פרופיל 97 עם אן להם בעיות בריאות כגון אסתמה או דברים כאלה ואז הם יכולים לעיות קרבי ברצון אבל לא הם ילכו לעשות משהו קל לנקות את הארונות חח או להיות איזה סדרן או להתשמט אפילו זה מה שקורה שתידע שבדקו את זה כל בנאדם 4 משתמט היום או 3 אני לא ממש זוכר זה פשוט ניהיה דוחה המצב במדינה ...........

עזוב כל מה שיש ל ילהגיד בושה וחרפה לראו תאנשים שיושבים בבית שלהם ולא עושים כלום (גובניקים שממש ועשים תפקיד גרוע לא כל גובניק זה גרוע) ובנתיים שהחיילים נלחמים מגנים על הארץ והגובניקים יוצאים ומבלים להם בחגים שהחיילים תקועים בבסיס ועושים שמירות זה מה שמגעיל אותי בכול הקטע הזה במויחד שבמצב של היום כל בנאדם 3 -4 משתמט ובכלל רוב האנשים הולכים להיות גובניקים ו 90% לפחות יכולים להיות קרבי ....
אתה סתם זורק מספרים... אין שום מצב בעולם ש-90% מהבנים שמתגייסים כשירים רפואית לקרבי...
כן, יש משתמטים, יש אנשים אנוכיים שעושים הכל כדי לא להתגייס, ויש כאלו שעושים הכל כדי לקבל את התפקיד הכי קל והכי קרוב לבית שאפשר... מה לעשות, עצלנים \ פחדנים - תקרא להם איך שבא לך....

VoRteX מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 06-08-08, 20:41   #53
P-a-n-1-c
Banned

ציטוט:
תרגע כבר עם הקללות שלך זכותי להביע דעה שהיא נכונה ואני יודע בדיוק מזה צו ראשון שיהיה לי השנה עזוב 90% מהקהילה יכולים להיות קרבי לרוב האנשי םיש פרופיל 97 עם אן להם בעיות בריאות כגון אסתמה או דברים כאלה ואז הם יכולים להיות קרבי ברצון אבל לא הם ילכו לעשות משהו קל לנקות את הארונות חח או להיות איזה סדרן או להתשמט אפילו זה מה שקורה שתידע שבדקו את זה כל בנאדם 4 משתמט היום או 3 אני לא ממש זוכר זה פשוט ניהיה דוחה המצב במדינה ...........

מהההההההה אתה מדבר שטויות מההה??? תאמין לי אם היית לידי הייתי מוריד לך כאפה עם הבולבול יא מעפן
ישן 06-08-08, 20:47   #54
Bullet
חבר VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלBullet

ציטוט:

אסתמה יש למעלה מ10% מהאוכלוסיה- אז זה לא 90%...
אם ג'ובניק עושה תפקיד גרוע- זה אך ורק כי התפקיד הגרוע הזה קיים בצבא, הצבא יצר את אותו תפקיד גרוע ושם את אותו ג'ובניק לעשות אותו תפקיד גרוע.

תחשוב, אם התפקיד הגרוע לא היה, אף אחד לא היה מאייש אותו.
סינטרקס
סיינטרקס
Bullet מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 06-08-08, 20:49   #55
adirsommer
חבר פעיל

הסמל האישי שלadirsommer

שלח הודעה דרך ICQ אל adirsommer שלח הודעה דרך MSN אל adirsommer

גו The-One ! גו ! איט'ס יור בירת'דיי !:p

מסכים עם רוב הדברים שלך
"If you want to be a success in bodybuilding or anything else in life, you can't have lukewarm ambition or an indifferent attitude. You must acquire an intensity and a strong desire. That's the only way you will succeed."

Dr. Frederick Tilney, 1947-
adirsommer מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 06-08-08, 20:51   #56
P-a-n-1-c
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי adirsommer צפה בהודעה
גו the-one ! גו ! איט'ס יור בירת'דיי !:p

מסכים עם רוב הדברים שלך
כי גם אתה לא סיימת חטיבה וגם בך צריך להצליף עם הבולבול עד זוב דם
ישן 06-08-08, 21:01   #57
The-One
Banned

ציטוט:
מהההההההה אתה מדבר שטויות מההה??? תאמין לי אם היית לידי הייתי מוריד לך כאפה עם הבולבול יא מעפן
דיי כבר עם להתווכח ברור שתיהיה נגד הדעה שלי הריי אתה גובניק .... אני אומר רק מה שאני חושב ואתה יודע שאני צודק שרוב הקהילה בישראל חבורה של פחדנים ו 90% מהאנשים קשירים לקרבי ופשוט לא הולכים לזה כי הם"" מפחדים על החיים שלהם אוי אוי אוי""
זה האמת כל מי שגובניק שיהיה גובניק בתפקיד מכובד שעוזר ובאמת עושה משהו חשוב לא אחד שמנקה את החדר או אחד שמכין אוכל כמו מסכן שיעשה משהו חשוב כיום כמעט כל חייל שני הולך להיות גובניק וגם כל חייל רביעי בכלל לא מתגייס יש אלפי משתמטים שאתם פשוט לא מבינים... זה פשוט מגעיל ככה לחיות במדינה כזאת שכולם פחדנים בנתיים שהאלה שבקרבי נלחמים מגנים על המדינה בקרבות כל הלילה וכל היום מתאמנים שומרים עליכם בנתיים שאתם כמו שאני אומר יושבים רגל על רגל בבית עם הספה כל יום וחוזרים לבית שלכם כל יום זה מה שנקרא אנוכיות.

לדעתי כל אחד שהוא קשיר לקרבי חייב ללכת לקרבי ולתרום מעצמו 3שנים וגם עם הוא לא הולך לקרבי שיעשה תפקיד מכובד שיהיה גובניק אבל תפקיד מכובד.....
ישן 06-08-08, 21:03   #58
toxicity

עוסק ב:: להטחן בצה"ל

רואים שאין לך מושג על מה אתה מדבר בכלל ראבק

ככל שאתה יודע יותר אתה מבין כמה בעצם אתה לא יודע
toxicity מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 06-08-08, 21:03   #59
P-a-n-1-c
Banned

בן כמה אתה?
ישן 06-08-08, 21:06   #60
The-One
Banned

16...

ואני אומר מה שאני חושב עזוב אתה מתווכח ואתה יודע שאני צודק עלק יודעים שאינ לא יודע על מה אני מדבר? ...

אן לי כבר מה להגי דיותר..
תגובה