|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 |
Banned
|
![]() חטיבה? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אנ יאומר לך תאמת האמת ואתה מתעצבן ................... אני אומר תאמת מה הקשר עזוב אתה גובניק תהנה מה אני יגיד לך אבל זכותי להגיד מה שאני חושב שבנתיים שהם מגנים על המדינה אתם יושבים ועושים ביד זה האמת אן לי כוח להתווכחח.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() כוסעמקמקמקמקמ מאיפה באת יא ייצור מסריח???
מה אתה בכלל יודע על הצבא מה??? מי מכין את כל האפודים של הלוחמים??? מי מכין להם את התחמושת?? מי דואג להם לאוכל? מי דואג להם לציוד ? חתיכת אפס |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אתה מבלבל ת'מוח
![]() |
#44 |
|
![]() קיצר , אני רואה שהצעירות חוגגת פה אה?
לפותח הפוסט , אתה עוד תצטער שבכלל רשמת את השאלה הזאת על הצו ראשון. חחחחחח אנחנו עוד נשמע ממך... |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Banned
|
![]() מי מכין להם? אני יודע בדיוק מי מכין להם תפסיק להתעצבן אני בטוח שאתה לא מהאלה שמכינים להם אתה 90% מהיום בפורום מה שאומר שאנ יבטוח שאתה בקושי בצבא אולי עד אחר צהריים חוזר ב 5 לבית לחדר כושר עזוב אתה נהנה תעשה מה שאתה רוצה אבל אתה לא תשנה תדעה שלי עדיף להיות טבח? להכין לחיילים אוכל? מאשר להיות לוחם אתה לא מבין עם כל אחד יגיד יש מספיק לוחמים ככה יהיה לנו חרא צבא בגלל שכול הפחדנים שפוחדים ללכת לקרבי אז הם גובינקים וכל ילד שני היום הוא גובניק אז עם כל אחד יגיד ככה בסוף יהיה חרא צבא..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
יא הומו מפגר |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Banned
|
![]() לקלל זה לא הפיתרון אני אומר מה שאני חושב ואתה מתעצבן תתעצבן מה אני יגיד לך עזוב לפני הניתוח ברגל היית בצבא היית חוזר ב 5-6 לבית אבל היית גובניק תיהיה גובניק! אבל אתה מדבר כאילו אתה שונא את הצבא ראיתי הרבה דיבורים שלך קודם כול עם היית רואה מה הקרבי עוברים לא היית מדבר ככה עזוב אנשים משקיעים מעצמם נלחמים מתאמנים מגנים על הארץ בנתיים שהגובניקים יושבים נכון הגובינקים תורמים בהכנת אוכל כמו שאתה אומר או מלא דברים אחרים שיש מליון מקצועות אבל כיום כל בנאדם שני אומר יש מספיק אנשים בקרבי אינ יהיה גובניק וזה למה הצבא שלנו הפסיד במלחמת לבנון השניה כי כולם פחדנים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#49 |
חבר פעיל
|
![]() אני קיבלתי כמעט חצי שנה לפני 17, וחודש וקצת לפני 17 זה היה התאריך.
יצאתי ב7 וחצי מהבית , הגעתי ב2 וחצי |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
דבר שני אתה בכלל יודע למה הפסדנו במלחמת לבנון השניה??? מה אתה מדבר בכלל יא מטוטמם ומה אתה רוצה יש אנשים שלא יכולים להילחם מבחינה פיסית, אתה יודע יש דבר כזה שנקרא פרופיל.. אתה עדיין לא היה לך צו ראשון ועדיין לא ליטפו לך את הביצים אז אתה מדבר.. אני אומנם צעיר מת, אבל אתה עוד לא טעמת מהפחית בצו ראשון וכבר פותח פה על החיילים יא מושתן |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
עזוב כל מה שיש ל ילהגיד בושה וחרפה לראו תאנשים שיושבים בבית שלהם ולא עושים כלום (גובניקים שממש ועשים תפקיד גרוע לא כל גובניק זה גרוע) ובנתיים שהחיילים נלחמים מגנים על הארץ והגובניקים יוצאים ומבלים להם בחגים שהחיילים תקועים בבסיס ועושים שמירות זה מה שמגעיל אותי בכול הקטע הזה במויחד שבמצב של היום כל בנאדם 3 -4 משתמט ובכלל רוב האנשים הולכים להיות גובניקים ו 90% לפחות יכולים להיות קרבי .... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כן, יש משתמטים, יש אנשים אנוכיים שעושים הכל כדי לא להתגייס, ויש כאלו שעושים הכל כדי לקבל את התפקיד הכי קל והכי קרוב לבית שאפשר... מה לעשות, עצלנים \ פחדנים - תקרא להם איך שבא לך....
![]() |
![]() |
#53 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אם ג'ובניק עושה תפקיד גרוע- זה אך ורק כי התפקיד הגרוע הזה קיים בצבא, הצבא יצר את אותו תפקיד גרוע ושם את אותו ג'ובניק לעשות אותו תפקיד גרוע. תחשוב, אם התפקיד הגרוע לא היה, אף אחד לא היה מאייש אותו.
![]() |
![]() |
#55 |
חבר פעיל
|
![]() גו The-One ! גו ! איט'ס יור בירת'דיי !:p
מסכים עם רוב הדברים שלך
"If you want to be a success in bodybuilding or anything else in life, you can't have lukewarm ambition or an indifferent attitude. You must acquire an intensity and a strong desire. That's the only way you will succeed." Dr. Frederick Tilney, 1947-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
זה האמת כל מי שגובניק שיהיה גובניק בתפקיד מכובד שעוזר ובאמת עושה משהו חשוב לא אחד שמנקה את החדר או אחד שמכין אוכל כמו מסכן שיעשה משהו חשוב כיום כמעט כל חייל שני הולך להיות גובניק וגם כל חייל רביעי בכלל לא מתגייס יש אלפי משתמטים שאתם פשוט לא מבינים... זה פשוט מגעיל ככה לחיות במדינה כזאת שכולם פחדנים בנתיים שהאלה שבקרבי נלחמים מגנים על המדינה בקרבות כל הלילה וכל היום מתאמנים שומרים עליכם בנתיים שאתם כמו שאני אומר יושבים רגל על רגל בבית עם הספה כל יום וחוזרים לבית שלכם כל יום זה מה שנקרא אנוכיות. לדעתי כל אחד שהוא קשיר לקרבי חייב ללכת לקרבי ולתרום מעצמו 3שנים וגם עם הוא לא הולך לקרבי שיעשה תפקיד מכובד שיהיה גובניק אבל תפקיד מכובד..... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
|
![]() רואים שאין לך מושג על מה אתה מדבר בכלל ראבק
![]() |
#59 |
Banned
|
![]() בן כמה אתה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Banned
|
![]() 16...
ואני אומר מה שאני חושב עזוב אתה מתווכח ואתה יודע שאני צודק עלק יודעים שאינ לא יודע על מה אני מדבר? ... אן לי כבר מה להגי דיותר.. |
![]() |
![]() |