|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
וין דיזל הוא לא רק שחקן פעולה, יש לו סרט ישן שהוא ביים וכתבבשם STEPS על חברי כנופיה. חוץ מזה המטרה היא לא שרירנים ענקיים כי שימו לב למייקל קלארק דנקן שחוץ מבגרין מייל לא היה לו סרט אחד עם תפקיד ראשי |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יש שם סצינה אחת שבה הוא עומד מול טום הנקס ומצלמים את שניהם בפרופיל...זה נראה כאילו טום יכול להיכנס לתוך היד שלו חמש פעמים חחח.
![]() |
![]() |
#43 |
חבר פעיל
|
![]() כן אבל הוא לא "כל כך" עצום, הוא די נמוך לפי מה שאני יודע. הבחור The Rock ששיחק במלך העקרבים, הוא עצום, תיכף שני מטר.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() ערוך
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
חבר פעיל
|
![]() חלק מהגודל שלו הוא משחק עם זוויות הצילום, למרות שהוא באמת גדול.
בהודעה הקודמת שלי התייחסתי לגודל של וין דיזל. |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
תיהיה בריא אחי ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
![]() חח תחזור אחורה קצת תיקרא את האודעה שלי.. Shauder-2-big ו , Bodybuilder , SHPITZ100 , תודה אחים שלי! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
חבר פעיל
|
![]() גונטר פיתח גם קריירת משחק,
הוא משחק בסרט BeerFest |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() ציטוט:
זה גם הסרט שהיה המנטור שלי להתחיל להתאמן. גם בשקרים אמיתיים הוא היה מאוד אמין. ארנולד מעולם לא התיימר להיות רוברט דה נירו, אבל הכריזמה המטורפת שלו, לרוב עשתה את העבודה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
אלן ריקמן טומי לי ג'ונס וויליאם סאדלר ג'רמי איירונס אד או'רוס ג'יימס בלושי אם אני אזכר בעוד אני אגיד.
![]() |
![]() |
#53 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
טומי לי ג'ונס זה נכון ווילאדם סאדלר?? ג'רמי איירנוס?? שני סרטי פעולה המלאך הרביעי ומת לחיות 3, הוא שקחן דרמה לא פעולה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#55 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
חבר פעיל
|
![]() תערוך את הטלפון אח שלי...
שלחתי לו את זה באיי סי...שהוא יתחבר מחר הוא יראה את זה...עדיף שהטלפון שלך לא יהיה כאן.