|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 | |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() ציטוט:
אבל עליי אישית הצבא שם זין וכשביקשתי להגיע למקום טוב שבו אני יוכל לתרום(בתור גובניק) ויש לי את כל אבל כל הנתונים שצריך הצבא וקצין המיון סם עלי זין ושלח אותי למקום חרא שאנשים שם משלימים בגרויות ואני 100 פעם ביקשתי לעבור למקום טוב יור וזמים עליי עוד יותק זין אז מה אני יגיד לך אני בחיים לא הייתי הולך להיות קרבי בצבא הזה.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
שמע יש הרבה חבר'ה שנופלים בין הכיסאות בצבא כי זאת מערכת קשה ומסובכת אבל תנסה לא לוותר כי הם רואים שאתה רציני רק כשאתה עושה בעיות ומתעקש
![]() |
![]() |
#43 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אתה מרוצה בכפיר? מה הולך שם יש מצב שאתה מסביר קצת? יחידה חדשה לא יודעים עליה הרבה אתמול בחדשות הראו מעצר שלה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה היה פטאתי אבל אני מאמין שזה בגלל התקשורת.. אם זה באמת ככה זה פשוט עצוב
![]() |
#45 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מי שאמר את זה והיה לוחם זה כאלה שחיכו שיקבלו תעודת לוחם ויצאו לתפקיד "גוב" הוא כאלה שעשו את המסלול ואז יצאו עשו בשביל הסיכה בשביל הפוזה תיתפלא כמה כאלה ותיתפלא כמה נושרים בטירונות
![]() |
![]() |
#46 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אותי הבא ביכלל לא רצה לגייס והיה לי גם המון בעיות אין לך מושג כמה וקל לוותר זה לא תרוץ להגיד הצבא שם עלי זיין אז אני לא יתן כל מה שאני יוכל כי אתה עושה את זה לא בשביל הצבא אלה בשביל המשפחה שלך והמשפחה של חברים שלך והמדינה שלך
![]() |
![]() |
#47 |
חבר פעיל
|
![]() http://www.youtube.com/watch?v=8G0d8...eature=related בשביל זה אתה קרבי בשביל זה
אני מבן אתזה שלא כל אחד יכול להיות קרבי אבל זה לא תרוצים מה שאתם מבאים פה אם יש לך פרופיל מתאים בלי סעיפים כולשהם ובלי בעיות למינהן בבית וכו אין תרוץ
ヤクザ or やくざ נערך לאחרונה על ידי BBoyabon, 02-08-08 בשעה 21:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
חבר פעיל
|
![]() דרך אגב אני מוצא את עצמי בבית חוזר מהצבא רואה סירטונים מה אני יגיד לכם אני אוהב את מה שמיצג הצבא אני אוהב להיקרא גולנצי'ק אני אוהב לשבתב שטח אם החברים אם אני אוהב שיש את הרגעים האלה שאתה מתחיל ליצחוק כי אין לך כח ליבכות אין על הדברים האלה
אני אוהב את הצחוקים אם המפקדים לפעמים אפילו שהם קשוחים חולם על היום שבו אני יסיים מסלול ויהיה מפקד ויגרום לחיילים שלי להיות רוב הזמן מצב קוואלה מצב כריש מצב 2 אנערף את כל המצבים שאני מבלה בהם הרבה וליבנות אותם אין על הדברים האלה אין לא משנה מה והכי חשוב מיבחנתי זה לא חובה זה זכות לתת שרות יש לנו רק מדינה אחת רק מדינה אחת
![]() |
#49 |
חבר פעיל
|
![]() 親分oyabon כן ירבו כמוך...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
חבר פעיל
|
![]()
![]() |
#51 |
Banned
|
![]() Gil-G אני לא משרת בכפיר :):):):)
פשוט רציתי להזכיר את המקום הנפלא שבו כל כך אוהבים את אדון סוזוקי.. ללא ספק המקום מס' 1 בצה"ל |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תמשיך לדברעל דברים שאתה לא יודע הר והר לא ניפגשים אדם ואדם ניפגשים חביבי
![]() |
![]() |
#53 |
Banned
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחח באמא שלי אתה כל פעם עושה לי את השבוע מחדש יא ליצן
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() סבבה אבל כשאתה מבקש להגיע לאנשהו שאתה בהחלט יכול אומרים לך לא לא לא בשלב מסוים אתה אומר כוס אמא שלכם ככה אתם איתי אין בעיה..אני למשל אם אני לא יקבל תתפקיד שאני רוצה רו איזשהו תפקיד אחר שבו אני ירגיש ממש תורם ועושה משהו אני ינסה להגיע להכי גוב שיש כדי להפיק משהו בשביל עצמי לפחות כי התפקיד שאני בוא עכשיו זה בזבוז זמן
|
![]() |
![]() |