|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#42 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
חמודה או לא חמודה, גוף במקרה הרע תוך שנה יהיה לי בן :):):):). ופנים.. במקרה שלך .. כפי שאמרתי... מנתח פלסטי ודחוף ![]() |
|
![]() |
![]() |
#43 |
חבר פעיל
|
![]() :laugh: :laugh: :laugh: חחחחחחחחח איזה פוסט באמא שלי הרגתם אותי
![]() לפותח הפוסט כמו שמתן אמר תן תמונות אחרי חצי שנה -שנה של אימונים ואז נדבר שיהיה בהצלחה בכל מקרה |
![]() |
![]() |
#44 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#45 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
באתי לפה ברצינות ובשביל לפתח את הגוף ... לא בשביל לריב עם אנשים ולראות ילדים בני 18+ שמתנהגים כמו ילדים קטנים שלא התפתחו ובדעות פרמיטיבות |
|
![]() |
![]() |
#46 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
אבל .. בוא לא נשכח דבר אחד אני להיט גם אצל הבנות אגב לא יודע מה הסטטוס שלי אצל בנות המין השלישי (קוקסינליות), ואני אשמח אם תשפוך אור על המצב ותעדכן אותי .. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#47 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#48 | |
משתמש ותיק
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#49 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
לך תצא מהמחשב תדבר עם בנות או בנים (אתה נואש...) תשיג משהו או שאתה הומו וזה יותר גרוע ידוע שמי שהכי שונא הומואים זה אלה שבעצם כאלהץ... ואפרופו בנות ![]() |
|
![]() |
![]() |
#50 |
מושעה
|
![]() אני מצפון תל אביב ...
|
![]() |
![]() |
#51 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חחחחחחחח קצת צוחקים אל תעלב ![]() |
|
![]() |
![]() |
#52 |
מושעה
|
![]() Gamer
על פי כמות ההודעות שלך ועל כך שאתה כל שניה מגיב לי אני רואה שחוץ מלהצמד לכלים כבדים אתה לא עושה הרבה וזה לא החפצים מהחדכש |
![]() |
![]() |
#53 |
חבר פעיל
|
![]() וואי תשתקו!
אם תמשיך להיגרר למריבות הפוסט שלך סתם יסגר. תלמד להבליג. אה וכשאומרים לך שאתה הומו אל תגיד "ההומופובים הם הומואים במסווה" אתה לא פרויד. זה נשמע דבילי. פשוט תתעלם והם יעזבו אותך בשקט.
#54 |
חבר פעיל
|
![]() ואי נשבע לכם , אתם כאלה ילדים קטנים ף עם דעות קדומותש חיים במאה 19 שחשבו שהומואים זו מחלה חשוכת מרפא.
כל אחד חיי תחיים שלו איך שבא לו וחוץ מיזה אם הייתם קרואים קצת תגובות הייתם רואים שהוא לא הומו אלא סטרייט שאוהב להתגנדר.. שמע אחי , התחלת רק להתאמן . תאכל . תטחן תעלה במאסה.. תראה התקדמות אחריי כמה חודשים וכשתביא תמונות תעשה פוזות מוסיימות שכן מראות את השרירים כי בתמונות האלו לא רואים ממש ואי אפשר להגיד לך חד משמעית משהו.. וגם אם כן - זה רק חודש של אימונים , שיהיה בהצלחה בהמשך ![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
אני אנסה להמנע מזה .. ותודה שאתה לא נגרר כמו עדר .. |
|
![]() |
![]() |
#56 |
חבר פעיל
|
![]() ד"א אני לא הומופוב, הומופוב זה אדם שיש לו פחד מהומואים. אין לי בעיה איתם. שיעשו את הדברים שלהם בבית ולא בחוץ. ולא צריך להתלבש כמו אישה. זאת דעתי בכל אופן
|
![]() |
![]() |
#57 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
יאללה לך תאונן יא הומו :cry_1: :cry_1: :cry_1: אני לא מתלבש כמו אישה ייתכן שחלק מהאנשים שלך רואים שאני מטפח את עצמי כאישה אבל זה לא מעניין ולא אכפת לי מה בנים חושבים עלי , כל עוד זה נותן לי הצלחה עם המין השני |
|
![]() |
![]() |
#58 |
חבר פעיל
|
![]() אודות החליף
לפי התאוריה שלך, אם אני שונא אנשים שמטפחים את עצמם בצורה פרובוקטיבית ומוגזמת ומתגנדים (אוחצ'ות) אז זה אומר שאני הומופוב שבעצם הומו בעצמו ? אגב מה המשמעות של הכינוי שלך?
#59 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
עם כן זה אני ![]() וואי חפרתי טוב זה אתה? |
|
![]() |
![]() |
#60 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |