|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() כל מילה בסלע.
![]() |
#42 |
חבר מתחיל
|
![]() פאניק שתה בירה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
חבר פעיל
|
![]() גב יפה .לבנות אוהב גב כזה אבל ללא הגזמה.
אגב את מכירה את איליה(ואסיה מב"ש ,שכונה ג')?
![]() |
#44 |
חבר פעיל
|
![]() ילדים טיפשים..
אין לי מה להגיב בעיקרון גב נחמד לא רואה משו מיוחד
![]() |
#45 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
חבר פעיל
|
![]() בואנה בלי להעליב והנה אני שוב מדגיש שהכוונה של ההודעה הבאה היא לא להעליב! לא לא לא להעליב!
סנדריק את מתנהגת כמו **** מגלגל"צ, והחבר שלך הוא יותר מתנייק מכל גבר בעולם, נותן לך להעלות תמונת כאלה לאינטרנט..ואם הוא היה לידי הייתי מעיף לו כאפה שהיתה מחזירה לו את המוח בחזרה למקום. את צריכה ללכת ללמוד קצת איך להתנהג, ומה יש לעשות ומה לא..כי ככה את נראית עוד שרלילה משיכון ד' בטבריה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
חבר פעיל
|
![]() בהצלחה בהמשך
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
איזה יופי, אני אוהב אנשים כמוך, עברייני מקלדת, בוא אחי, תן לי כאפה ![]() די להיות ילד קטן, זה כולה גב יאידיוט, לך תאונן עכשיו על גב. והיא יכולה ללמד אותך איך להיתנהג, טמבל. הקהילה רק מידרדרת, חושבים שגב חשוף זה פורנו, לכו תאוננו על ברביות בחייאת.
You can't make people smarter. You can expose them to information, but your responsibility stops there Powerlifting נערך לאחרונה על ידי Ja Rule, 27-07-08 בשעה 20:06. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
חבר פעיל
|
![]() יש פה כמה שמכירים אותי בפורום, ויגידו לך אם אני מאונן או לא יא אהבל
לא התכוונתי******* נערך לאחרונה על ידי ninja, 27-07-08 בשעה 20:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
חבר פעיל
|
![]() טוב חמוד
![]() |
#52 |
חבר פעיל
|
![]() כפרה עליך שלא תבין אותי לא נכון והנה אני יערוך תהודעה, אתה צריך להבין שלא כל העולם צריך לשים עיניים על החברה שלך
הכבוד של הגוף שלה ואיך שמסתכלים עליה זה גם הכבוד שלך ואין מה לעשות עם זה.. חלאס אחי |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
חבר פעיל
|
![]() חח מסכנה מה אתם רוצים ממנה כולה הראתה תגב
אממ רק זה לא כלכך נשי לדעתי אז אני לא ישפוט אבל אם את אוהבת את התחום מי אנחנו שנעצור בעדך?.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() הרחקתם לכת עם הפוסט הזה אה? כולה בחורה או ילדה שמראה צילום של פריסת גב...אז?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
התגובות האחרות של לרדת עם המצלמה למטה זה עוד בסדר, אבל לא נרא טוב? אני זוכר שהבטחת תמונות לך תעלה בבקשה כבר נו, בוא לליגת פריסטייל ירידות 2008 בפורום פח הזבל. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() איזה דפוקים אתם יאללה!! הבחורה פה מעלה תמונה של הגב(זה פורום זירת הגולשים לא)ובתור קהילת מפתחי גוף אתם אמורים לתת ביקורת אך ורק על התמונה(וכולה לעזאזל זה פאקינק גב)
וסנדרה לעניינו את נראת פיצוץ באמת אחלה גוף. בנות שמפתחות גוף (לא בצורה קיצונית)עושות לי את זה להבדיל מסיקס פאק. |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
חבר פעיל
|
![]() גב טוב,אפשר מוסט מסקולר? גם סיד צ'סט יהיה נחמד!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
אני תותח,אתם יודעים שאני תותח? כי אם לא אז תדעו שאני תותח, הא אני גם תותח
|
![]() ציטוט:
ואני מדבר גם על התמונה עם התחתונים והחזיה והעקבים... בכל מקרה שיהיה לך בכיף. לא מכובד לדעתי.
![]() |
![]() |
#60 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |