|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() ג'רי הרבה יור גדול מ מאור אין מה להשוות לשם השוואה מאור שוקל בתחרות סביב 90 גקרי 100+- והם באתו גובה בערך
|
![]() |
![]() |
#2 |
משתמש ותיק
|
![]() לפי מה שראיתי באתר ג'רי שוקל בתחרות 93 ומאור 88 ,במצב שמאור יותר יבש בהרבה..
|
![]() |
![]() |
#3 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() חח איזה חמוד אמר למני תשתוק..
דרך אגב אם כבר תמונות, יש למישהו תמונות של מיני לא מוכרים בארץ? ממש ממש גדולים, אני יודע שזה נשמע לא ברור, אבל יש איזה מישהו שראיתי בifbb שהוא פשוט עצום! איזה 190-200 ס"מ על איזה 130-140 קילו הוא ישב מקדימה קרוב לשופטים, כל מי שהיה שם והיה לידי יודע על מי אני מדבר, רוסי קירח עצום עם כמה קעקועים אני חושב.. אבל כשאני אומר עצום אני מתכוון לגורילה אשכנזית הוא היה אתמול גם בסינמה סיטי :d
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תסתכל בפוסט של התחרות בחיפה בפורום פיתוח גוף...שמתי בעמוד 6 תמונה אמנם לא ברורה כל כך...אבל עדיין.
![]() |
#5 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() לא חושב שזה הוא, הבחור שאני מדבר עליו יחסית חטוב, זתומרת, איזה 14-15% שומן..
ונראה לי עם פי 2 לסת.
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אוקי, פשוט נתת אותו תיאור...
סרגיי הוא 131 קילו על 1.90 עם הרבה קעקועים על הידיים. בן אדם מפלצתי פשוט...אחד הגדולים בארץ.