|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: סטודנט
חדר כושר: HOLMES PLACE GYM
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#42 |
Banned
|
![]() זין בתחת 70 ק"ג והיקף יד 33 בלחץ, קיצר אחי לא בא לריב ממזמן כבר אמרתי לך בכללי עשית אחלה שינוי היית ממש שחיף אבל בכל זאת עם קצת יותר יחס למקרר היית יכול יותר =] בהצלחה אח שלי.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
וואי אתה כזה עלוב, מנסה להיתחנף שולח לי הודעות של שבת שלום באייסי, באמא שלי ת'אחד האפסים קיצר יא ילד מעפן תעוף מהפורום יבן **** אמרת ת'לא מגיב יותר סעמק מה קרה לכל האיומים לקראת מר ישראל? פתאום ת'לא רוצה להרביץ לי יא הומו? יאללה לילה טוב אמן תיחנק בשינה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: סטודנט
חדר כושר: HOLMES PLACE GYM
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#45 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תבוא למר ישראל אני ועידן קופצים עלייך אם היד 33 שלו וה32 שלי
![]() |
![]() |
#46 |
Banned
|
![]() אחלה גוף אחי חזה חמוד שפר כתפיים:} אה ועל תזלזל בתזונה אחי תאמין לי תן בראש.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כל הכבוד על השינוי... אנשים תפרגנו גם אם הוא מזלזל קצת אפשר לחשוב הוא כולה בן 15 שיעשה מה שבראש שלו לא צריך להיות קיצוניים לשמור טיפ טופ על התזונה.... בהצלחה בהמשך. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני מתתתת חח
![]() |
![]() |
#49 |
חבר פעיל
|
![]() יפה רואים שיפור
![]() |
#50 |
Banned
|
![]() רבותי לא צריך לריב
![]() ולא במר ישראל התחרות תהיה ברמה גבוהה מאוד! ואתם באים להנות ולתמוך בנאבא ובספורט! מה שכן יש מגרש חניה מאוד סימפטי מאחורי האולם שם בסוף התחרות תוכלו לכסח אחד לשני את הצורא שזה יהיה בידור קל לאחר התחרות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחח pro xxl זה גלעד במקרה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
חבר פעיל
כללי:: שרירים גדולים,לא שחיף....
|
![]() אחי אם נראתה ככה לפני!!!!! מגיעה לך חח"
![]() |
#53 |
חבר פעיל
|
![]() אאוווו מי חזר לפה סופר(הומו)גיטר בעל היד הגדולה בעולם תבוא גם אתה למר ישראל אני יפרק לך את הפנים
וכמובן שכל זה יהייה בחניה לא זה לא גילעד(לא שאני יודע מי זה באמת אבל גילעד זה לא)
![]() |
#54 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
חבר פעיל
|
![]() אקסרים בוי חחחחח זוכר טימה עושה הינה הוא אני כולי נכנס להיתרגשות
שגם הוא יבוא גם לו נזאן ת'צורה שמוקים
![]() |
#56 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה הומו
סתם :] עידן אתה נראה מצויין, לא חידשת יותר מידיי לגבי המצב שלך, אתה מעדכן אותי פעם בשבוע שבועיים עם תמונות.
![]() |
#57 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אין עוד מה להוסיף. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
חבר פעיל
|
![]() אחי עם כל הכבוד אתה זה שהתחלת את האיומים לפי מה שראיתי....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Guest
|
![]() save_us y2,יש חניון גדול מספיק בישביל שכל המתחרים והצופים יוכלו לחגוג אפטר פרטי עלייך ועל אמא שלך.
אתה כל כך אפס תפסיק כבר להגיב פה ,בקטע רציני אתה עושה לעצמך פדיחות אחרי ההודעה פרישה ולאחר שהפכת מתחרה של גיל יותם ויאיר להב חחחחח. אחי...תתאבד! |
![]() |