ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף-כללי

פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 15-05-08, 00:44   #1
arbel2
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי שלarbel2

עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
ברירת מחדל לגולשי הפורום בכלל

לגולשי הפורום ככלל

הפעם אני צריך לצאת כנגד האופי של עצמי ולעשות צעד פומבי, שאני מודיע מראש שיכול לפגוע באדם ספציפי, אבל אין מה לעשות, הוא הרוויח את זה ביושר ובעמל רב.
אם לא שמתם לב, בתקופה האחרונה (כמה שבועות) יש רצף של משתמשים שנכנסים לפורום אך ורק בכדי לעשות נזק ולפגוע בתדמית של ישראלבודי בכלל וגיל גרנות בפרט. בעקבות העובדה שנשבר לי הזין בחזקת שתיים מהסיפור הזה והלחימה היום יומית על שמירה על הפורום, החלטתי לשבת כמו ילד טוב ולהצליב ביו כתובות ה-IP של כל אחד מהיוזרים האלו (כן כן, המנהלים ה"כל יכולים" פה יודעים IP של יוזרים, איזה פלא).

הכתובות IP של המשתמשים הבאים כולם חזרו לאותו מקום:

ARSAN
HELBON וכל היוצא בזה
IsraelNOOB
ועוד שלל יוזרים חד פעמיים שבאו לפה לעשות בלאגן, להרוס לכם את חווית הגלישה בפורום, להעכיר את האווירה הכללית וסתם לעשות משהו בחיים חסרי התועלת שלהם. (אני לא באמת ארשום את כולם כי לא עד כדי כך משעמם לי)

כל היוזרים הללו חזרו לאותו בחור שליבי קצת יוצא אליו, אז אני לא אשמיץ אותו בצורה פומבית ואתחיל כאן פוסט ירידות עליו (למרות שתצטרכו להתכופף המון בשביל זה).
שמו של הבחור הזה הוא משה ביקוב ה"מהולל" ( MosheB ) שבאופן חוזר ונשנה מנסה לפגוע בפורום הזה, בחברה הזאת ובגיל באופן אישי.
כל זאת אך ורק בגלל היותו לקוח לא מרוצה. (מה לעשות ,יש גם כאלו)
שימו לב שידענו על התופעה, וגיל ברח להתעלם. מבחינתו חיסיון לקוח, הפרטיות שלו ומה שנאמר בינו לבינו זה ערך עליון, לכן הוא לא היה מוכן לשתף אותי או אף אחד אחר בפרטי מה שהתגלע בינם, והעדיף לנשוך את השפתיים עד שדיממו ולחרוק שיניים.

לי? לי נמאס.

משה יקירי, אף אחד לא כועס ואף אחד לא בא לעשות רוח, פשוט באים לבאר ולהבהיר נקודה.
שרפת את עצמך פה, אתה לא רצוי פה יותר, ונמאס לנו לשחק איתך חתול ועכבר.
אתה כל כך שונא את המקום הזה ? פשוט תפסיק לכתוב פה ,תהיה בוגר וjust walk away כמו גבר ואני יודע שעמוק בפנים (איפשהו) אתה גבר (או שהיית אחד, או שיש בך כרגע אחד, עמוק בפנים).
הפורום הזה הוא לא כלי הניקוז למירמור שלך, ואתה רק מוציא את עצמך פתאטי בכל פעם מחדש, שאתה טוען ליצור "זהויות בדויות", ופאקינג לכתוב תחת השמות שלהן חודשים על גבי חודשים מרוב שאתה מכור לפורום הזה.
אז למה אתה כ"כ יוצא נגדו?
ברח צד, אם רע לך, אל תהיה פה. טוב לך? תישאר ותפרה את הקהילה, כי אני יודע שאתה יכול.
אתה מתנהג כמו אישה מוכה שחוזרת לעוד בכל פעם מחדש, אתה נהנה מזה?
תמצא חיים, או לפחות בחור בשם הזה.

עריכה:למרות הנתונים שאצלי מדובר בחשד,במידה ומדובר בטעות תפורסם התנצלות פומבית.

לפניות ,מענות ,טענות ובקשות ...לחץ כאן

מאמן חדר כושר מוסמך מטעם קמפוס "שיאים" אוניברסיטת ת"א
arbel2 מנותק   הגב עם ציטוט