|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 | |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() אני גם לא מתכוון לרדת מ11 אחוז שומן, אני פשוט יודע מה קורה אם עושים אתזה
עד שאני לא מתחיל סייקל אני לא יורד לאחוזים נמוכים כי בלי סייקל, זה פשוט מעלים אותך אל תדאג אולג אני ואתה אחרי הצבא, יושבים על סייקל!!!! ציטוט:
ועל ההיקף יד כמו שאמרתי שאם ההיקף יורד בחצי סנטים אפילו אני מסיים חיטוב שוב תודה רבה ![]() אגב מה המשפט בחתימה ? התחלת סייקל ?
![]() |
![]() |
#42 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
עד מתי יד 50+? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הפעם בחיטוב הקרוב, אני גם ילך על על ps, אני רואה אחלה תוצאות.. +שילוב באפדרין בכלל מסיים חיטוב בחודש וחצי גג.. באמת התרשמתי מאוד! המבנה עצמות שלך בגוף רחבות לא ?... כי פשוט יד 38 על הגובה שלך אמורה להיות בקצת יותר קטנה, ואצלך זה נראה יותר ענק... למשל אני יותר נמוך ממך, על יד 37 והיא לא נראת ככה.. בכל מקרה יפה מאוד... איזה תוכנית אימונים אתה עושה?.. ולא אבל בקרוב מאוד נתחיל איזה משהו חמוד חיחי...
![]() |
![]() |
#44 |
חבר פעיל
|
![]() כל הכבוד גבר!!
אני גם עשיתי את מה שאתה עושה שנה שעברה ואני מתכוון אולי גם שוב לעשות זה בקרוב כי התחטבתי המון אז בזמן קצר מבלי לאבד שריר אפילו, אבל ההרגשה כזאת נוראית שזה לא יאומן .
![]() |
#45 | |||
|
![]() ציטוט:
תודה, והתכנית שלי היא 5 פעמים בשבוע ABC כדי לתת גירוי, וטווח חזרות של 4-8 שריר גדול 12 -14 סטים לאימון שריר קטן 6 -8 לאימון וזהו בכללי...ובהצלחה לך גם ![]() ציטוט:
במיוחד יום לפני ההעמסה ![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#46 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
|
![]() אחי, אחי..
על 900 קלוריות ביום אתה לא אמור לרדות מהטווח של 8-10 חזרות, ודיאטה בלי פחמימות ובלי שומן? לא חכם.
![]() |
#48 | |
|
![]() ציטוט:
אני רואה תוצאות, מה יכול להיות יותר טוב? אני יורד בטווח חזרות כדי לתת גירוי מקסימלי, אני לא הולך לעשות פה 15 חזרות לעיצוב לשיפוץ הגוף
![]() |
![]() |
#49 | |
|
![]() ציטוט:
אתה חייב שומן בדיאטה כזו, בכל מקרה. הייתי מוסיף +-100-200 קלוריות שיבואו משומן איכותי (שומן פנאן ![]()
![]() |
![]() |
#50 |
חבר פעיל
|
![]() קבל ח"ח, כל הכבוד גבר, אתה באמת אחד התותחים.
יש לך אחלה מוטיבציה, בלי קשר לדיאטה. אני קצת מאחוריך בחיטוב, אבל אני מאמין שעד סוף החודש אני אגיע לייעד+-. |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
חבר פעיל
|
![]() בהצלחה גבר
אני ירדתי 10 קילו בצבא אין מה לעשות כולם יורדים ככה בטירונות כול פעם שתגיע הביתהתחזיר איזה 4 5 קילו כמו כלום אפילו יותר ליקראת אימוון מיתקדם כבר ( אם תילחץ ויהיה לך כח רצון אם לארגן חדר כושר לפחות 3 פעמים בשבוע + אבקת חלבון וגינריים אפשר ליגדול טיפה סוף אימון מיתקדם תלוי איפה באיזה קו או לא יודע מה זה לגמרי אם אתה בקו מעפן שאין פעילות אז אתה תיתאמן באופן סדיר אם לדוגמא בעזה או משהו כזה לא חושב שיהיה לך זמן או כח אבל אתה יודע אחי אנחנו חולים על זה אז לנו לא משנה איפה יהיה את הכח תיתכונן לרדת קצת ב4 חודש הראשונים אחר כך כבר אפשר להתחיל לבקש מהמ"פ ואם יש לך מפקדים טובים אז ביכלל לא מאמין שלא תהיה סיבה במיוחד ב שישי ובשבת
![]() |
#52 |
חבר פעיל
|
![]() פינגוין אתה אוכל ככה במשך 6 ימים וביום השבעי אתה עושה העמסה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
חבר פעיל
כללי:: אני זה אני
עוסק ב:: גרבצן
חדר כושר: אנרגים
|
![]() גם אני במין דבר כזה
הפחמימות היחידות שלי זה מהלחם כי מאוד קשה לי לאכול טונה\קוטג בלי לחם כמובן לחם קל |
![]() |
![]() |