|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
כמובן שיש לזה השפעה אם לא אז לא היו לוקחים את זה... אבל בוא נגיד שבן אדם שבאמת רוצה לקחת את עצמו ביידים יכול לעשות את זה גם בלי כדורים. חבל להכניס סתם רעל לגוף.
![]() |
![]() |
#43 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הכדורים האלה זה המפתחה לחיים של האנשים. אני בכיתה ד' לקחתי והפסקתי כי זה עשה לי כאבי ראש. שנה שעברה נכשלתי בלשון כל אבל כל הזמן מתחת ל40 תמיד, הייתי מעורב בתאונה והפסדתי מלא חומר בנוסף. החלטתי לחזור לנסות ריטלין, לא האמנתי אבל ניסיתי. אני יגיד לך שבמתכונת קיבלתי 92 ובבגרות 81 ובמתכונת בהיסטוריה 88. בוא נגיד אחי בלי זה בטוח הבגרות שלי הייתה נראת אחרת. היום אני לא סובל את זה ונמנע מזה רק בגלל שחשובה לי התזונה וכנראה שאני יחזור לצרוך את זה שוב על בסיס יומי כי הציונים שוב יורדים. בקשר לשאלה: תאכלס זה דיי עוזר כאילו מבחינת סיבולת.. יש מצב שגם במשקלים ( לא ניסיתי ). וגם אם זה בראש אז על הזין שלי, זה עוזר לי אז למה שאני לא יקח? בעיות קשב וריכוז דרך אגב לא חייב להיות קשור להיפראקטיביות, ADHD יכול להתאבחן גם אצל הילדים השקטים ביותר פשוט הם לא מתרכזים, אתה יכול לשאול אותם שאלה והם לא יענו לך.
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
עושים עליך כסף, מכניסים לך חומר שאתה לא יודע מה הוא עושה, איך הוא משפיע, ומה תופאות לוואי שלו לטווח הארוך ! חוץ מזה אתה מדבר כמו ילד בן 15 שחיי בסרט שקימים כדוריות קסם, שאתה בולע והכול פתאום מסתדר לך ! אתה גם מתאר את זה כאילו הציון שלך היה גרוע ופתאום בלעת כדור, 1-2-3 הופ, ויש לך ציון טוב ! אותו דבר בדיוק כמו שאני הגיד לך עכשיו, לקחתי דיאנבול, היה לי היקף יד 35 עכשיו פתאום יש לי 55, בדיוק ככה זה נשמע ! אתה מתהלם מהעובדה שצריך ללמוד,להשקיע,להתעמץ, וזה לא קשור לשום ריטלין,הכול בידיים שלך. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() עדיף המורים לספורט היו מכניסים לאנשים מכיתה א' שלהזריק מגיל 18 זה טוב
אולי עכשיו היה לנו מדינת ענקים מישה כמה כבר ישל ב Bux.to?
![]() |
#46 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
עריך: 25 לא 15 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אתה רואה ילד שחיף כיתה ח המורה לספורט שולח אותו לאיבחון ושם נימצא "הילד שחיף" אז מביאים לו תוכנית אימונים ,תפריט ומזרק צמוד.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
|
![]() ציטוט:
אצלי זה כבר חודש בשליחה לא מבין למה זה לא מגיע
![]() |
![]() |
#49 | |
|
![]() ציטוט:
עדיף מלהכניס רעל לגוף
![]() |
![]() |
#50 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה משקיע הרבה יותר כי אתה מתרכז והרצון הזה לא ממש עובד בלי הכדורים האלה כי פשוט אי אפשר להתרכז. אין לי אנטרס לשקר לך ..ואני יכול להשים כסף שאם תשים לי כדורים כשאני לא מודע לזה אני אהיה מרוכז אולי בלי רצון אבל אני אהיה מרוכז והתאבון גם יפגע אז מן הסתם אני ישים לב.
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
במקום ללמוד יום לפני 4שעות אפשר ללמוד 4ימים לפני שעה כל יום הכי טוב.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
מנהל ראשי
|
![]() קודם כל למי שכתב שהוא לוקח קונצרטה, קונצרטה לא יותר חזק מריטלין רגיל (בשניהם החומר הפעיל הוא מטיל פנידאט') אבל הקונצרטה שווה ל80% בעוצמה מרטלין רגיל. היא פשוט מגיעה בכדורים של 36,54 מ"ג לעומת 10-20 ברטלין רגיל.
משה, חשוב שמי שמתכוון לקחת יעשה את החישוב של מ"ג פר משקל וכמובן יקח בחשבון אם זה קונצרטה או ריטלין. אני לא רוצה לכתוב פה מינונים כדי לא לקחת אחריות על אף אחד אז תחפש את זה לבד. במינון גבוה מאוד שלקחתי הופיעו כאבי ראש חזקים, יובש בריריות בפה, תחושה של דאון רציני ודכאון אחרי תום הפעילות של התרופה בגוף. כמו כן דפיקות לב מואצות מעט. אני לא חושב שהייתי לוקח את זה ומתאמן. |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
P-a-n-1-c וכן..זה בדיוק המצב למרות שאני חייב לציין שבADHD יש גם המון יתרונות,הראש שלך פתוח יותר לדברים לא שגרתיים,ההומור שלך מפותח וכך גם הדמיון ועוד מלא דברים שלא עולים לי כרגע לראש P: אבל בהחלט יש לזה יתרונות |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() לקחתי את זה למשך 7 שנים, וחבל. זה עצר לי את הגדילה, הכניס אותי לדיכאון, דיכא לי את התאבון, יובש תמידי בפה, הרגשות של חלחלה וירקנות, חוסר מרץ, חוסר ביצירתיות, ועוד.
כמובן שיש בזה כמה יתרונות, אני לא יודע לאיזה מתרה אתה זקוק לזה, אבל אם יש לך איזה בחינה חשובה או משהו שדורש ריכוז גבוהה אז כן זה יכול לעבוד, ויכול לעבוד טוב מאוד. כמו שאתה כבר בטח יודע זה יוצר מעין אשליה של רוגע, אבל זה בעצם "מעורר את המוח". אם יש לך שאלות נוסופות, יש לך את האייסיקיו שלי ואתה מוזמן לפנות אליי ואני יענה לך.
![]() |
![]() |
#56 |
חבר פעיל
|
![]() זה פה שאמר שקונצטרה חזק יותר מרטלין לא יודע מה הוא אומר זה לפי מינונים אני ניסתי ולקחתי הכל
מהכל השאלה היא על כמה מינון רטלין אתה מדבר אני מניח 10 שזה הסטנדרט -20 בלחץ לקחתי רטלין 65 מיליגרם הרגשתי כמו פיל בספארי שנתנו לו זריקת הרדמה במאסה אין לך סיכוי איתו בחיטוב יכול להיות מצוין זה דוחה תתאבון ברמות ואתה ניהיה קצת זומבי אחי בלי חשק לכלום לא יהיה לך כח להתאמן אפילו מה אתה צריך תזבל הזה בכלל אם נולדנו אם שריטה אז עד הסוף אחי
![]() |
#57 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
זה יתאפס באתר ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
למרות שלאט לאט אני מנסה 'לחקות' את הפעולות של הכדור בשביל שאני אצליח להיתנהג כמו תחת השפעה שלו. ושום רופא לא יכול להגיד שיש לך בעיות ריכוז, רק כמה מאבחנים מסויימים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כמו שאמרת, זה לא כדורי קסם, זה סך-הכל כלי עזר שימושי, אתה עדיין תיצטרך ללמוד. אני מכיר כמה אנשים מבוגרים שגם משתמשים ברטלין, זה לא בושה וזה לא רע בכלל. |
|
![]() |
![]() |