|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 | ||
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מה קשה עם הרצועות? בדיוק לפני שבוע וחצי קרה לי אותו הדבר... תכין אותי לעתיד.... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
חבר פעיל
עוסק ב:: אאני עוסק בעיקר בסמים.
חדר כושר: ספורטוב
|
![]() אחי כשהיה לשכן שלנו דני ענק אנחנו פחדנו לצאת לחצר הזמנו להם משטרה היא פחדה להיכנס אליהם חחחחחחח
אני לא רוצה לדמיין תנשיכה |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
חבר פעיל
|
![]() היה לי דני ענק פעמיים, אני חולה על הכלב הזה. מה שאנשים לא יודעים עליו שהוא פודל ענק.
זה ממש כלב ידידותי לכולם, רק הגודל שלו מרתיע מאוד. הזנב שלו כמו שוט, כשהיה נכנס לתוך הבית היה שובר דברים על הזנב. מפליא אותי שהוא תקף אותך, כנראה קיבל חינוך כזה, הוא שבמקרה נפלת על דני טמפרמנט.
![]() |
#45 | |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() ציטוט:
אני מדבר באופן כללי- ברור שהכל תלוי בחינוך, אבל ברגע שנכנסת לכלב לטריטוריה שלו והוא לא מכיר אותך, יש סיכוי שהוא יתקוף אותך אפילו אם הוא לא חונך ככה. דוד שלי היה לא מזמן במילואים במדבר סיני והוא לקח את הכלב איתו. הוא עמד בשמירה, מישהו מהבסיס בא להביא לו כוס תה, והכלב קפץ עליו (כשדוד שלי היה בשמירה והוא הסתכל קדימה למשל, אז הכלב עמד עם הגב אליו והסתכל לצד השני, כאילו 2 חיילים ששומרים כל אחד כל הכיוון הנגדי ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
חבר פעיל
|
![]() תודה על זה שבעל הבית לא שם שלט "כלב נושך" (מקווה שצילמת את הכניסה בלי השלט) זה תביעה אחושרמוטה אתה הולך להוציא לפחות 50000 שקל מנסיון אני אומר לך והפחד הכי גדול של שליח פיצה (אני שליח כבר שנתיים) זה לבוא לוילה לצלצל באינטרקום שלהם בלי שאף אחד עונה ובסוף להכנס לגינה כדי לדפוק בדלת תמיד יש את הפחד שאיזה אמסטף יקפוץ עלייך
![]() |
#47 | |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() ציטוט:
גידלו אותו כמו בן, יום אחד חוזר האח הגדול (19) מהבית ספר ומה הוא רואה מול העניים שלו? הפיטבול אוכל את אבא שלו ואמא שלו שוכבת חצי מתה ליד המיטה של התינוק האח תקע בו 4 סכינים אבל הכלב המשיך לאכול את האבא לאחר מכן הכלב יצא בשלווא מהבית מה שמוזר שהוא לא נגע באחים אני בעצמי אוהב כלבים אבל זה דבר שאתה לא יודע מה יכול לקרות איתו יכול לזוז לו סוויז' במוח, והוא יכול לטרוף לכל המשפחה שלך תצורה
![]() |
![]() |
#48 |
חבר פעיל
|
![]() פינגווין -
בדיוק מה שאמרתי. 2 הפיטבולים קפצו על חבר שלי ואני גידלתי אותם כמו מלכים, התנהגתי אליהם בצורה מדהימה וחינכתי אותם כמה טוב שאפשר... ועוד ההוא שהגיב לי אמר שאני לא יודע לחנך ולאלף. מאז אני לא מחזיק כלבים כאלה. צאו מזה, תמיד יש להם את הקריזה שהם תופסים מתישהו והם לא רואים בעיניים. |
![]() |
![]() |