|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 | |
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() אתם סתם טוחנים את עצמכם...
מי שמשקיע ייראה תוצאות בלי קשר לגנטיקה שלו.
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
חבר פעיל
חדר כושר: תקוותנו אשקלון
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#43 |
חבר פעיל
|
![]() ו...זו הייתה פואנטת התגובה שלי מההתחלה.. אבל משום מה אנשים החליטו להסתמך על נתונים מופרכים לפני 100 ו200 שנה, וטיעונים שהם לא יותר מתיאוריות.
כמו הבחור ההוא שאמר שאפרו אמריקאי מבלי להתאמן נראה טוב יותר ממתחרה בארץ... כאילו שהאפרו אמריקאים עושים סייקלים מגיל 6. |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() סיני-יפני אותו בולשיט |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
משתמש פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הבנאדם עם הגנטיקה הכי גרועה שראיתי אי פעם על במת אולימפיה זה קינג קמלי, אחריו ארט אטווד. שניהם לא בורכו בגנטיקה של קולמן או פריסט למשל, ולכן אין להם סיכוי, לא משנה כמה ישקיעו, לזכות בתחרות חשובה !!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() מצחיק מצחיק אבל לסינים יש נציג באולימפיה ולישראל אין
![]()
![]() |
#48 | |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
|
![]() ציטוט:
הכושים שחורים לא סתם התיימנים שחומים לא סתם
![]() |
![]() |
#51 |
חבר פעיל
חדר כושר: תקוותנו אשקלון
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#52 |
חבר פעיל
|
![]() הבנאדם שקל 90 קילו באולימפיה אם אני זוכר נכון
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() ואז אני ואתה כובשים את אולימפיה...(סתם לא היה לי משו מיתחכם להגיד וזה מה שיצא לי אחרי שעה של חשיבה..:S ) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |||
|
![]() ציטוט:
למה הסינים מלוכסנים? בגלל האורז? תיאוריות... ציטוט:
אני לא מדבר איתך על גנטיקה של קולמן... אני מדבר על גנטיקה שיש לכל בן אדם ואם הוא ישקיע מספיק הוא יראה תוצאות.
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
אין, עוד פעם אני מגיע למצב שבו אני פשוט לא יכול להסביר משהו בפניך אבל אני בטוח שאתה מבין אותי.
![]() |
![]() |
#56 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() אני זוכר שהבאתי לפה מחקר עם סקירה כללית לגבי הגזעים השחורים, הצהובים והלבנים. המחקר סקר את אוכלוסיית ארה"ב בלבד.
נמצא שלשחורים (הכושים, אפרואמריקאים whatever) יש הכי הרבה טסטסטרון. אחריהם הלבנים ואחריהם הצהובים (האסיתיים)
![]() |
#57 | |
|
![]() ציטוט:
כנראה גם לסינים גרם משו... למה רוב הרוסים לא יכולים להשתזף? הגוף הסתגל לסביבת קור, ולא היה לו צורך שיזוף ולמה יש לך תאוריה אחרת בקשר לצבעי גוף של האנשים? אולי הייתה שימפנזה לבנה ושימפנזה שחורה ושימפנזה מלוכסנת ומשם כולם באו?
![]() |
![]() |
#58 | ||
|
![]() ציטוט:
אז הכהים יותר שרדו יותר...מי יודע?
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() צבע הגוף זה בגלל מקום המחייה, בכושים שחיו באפריקה החמה היו צריכים הגנה מפני השמש והעור הכהה שלהם מגן עליהם מפני השמש.
בקשר לגנטיקה זה אחד הדברים היותר חשובים שיש ולפעמים בן אדם צריך להציב מטרות ריאליות לגנטיקה שלו. אם אתה רוצה איזה דוגמן ורוצה להגיע אליו רוב הסיכויים שלא תראה בדיוק כמוהו והחזה שלך יראה שונה והיד תראה שונה והקוביות בבטן לא יהיו בדיוק אותו הדבר. לפי דעתי הכי קל זה להסתכל על הset point שלך איך אתה נראה בלי להתאמן, לאן הגוף שלך שואף להגיע טיבעית. אם אתה רואה שאתה יחסית רחב ומאסיבי יש לך סיכוי יותר טוב להיות בודיבילדר מאשר מישהו שהוא רזה וצנום. (אני כרגע מדבר על הטיבעים שבינינו)
![]() |
#60 |
מנהל מחלקת התזונה
כללי:: משה גלעדי
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() קודם כל, ברור שלמוצא אתני ("עדה") יש השפעה על גנטיקה. סתם לצורך הדוגמא: אצל הכושים יש יותר תלסמיה (מחלה גנטית), אצל העירקים יש יותר G6pd ועוד ועוד. גנטיקה כוללת הכל, כולל הפוטנציאל לפתח מסת שריר.
בנוגע ל"תאוריות": שינוי אבולוציוני דורש המון זמן. כמה עשרות שנים של עבדות זה לא מספיק זמן בשביל ליצור הבדל משמעותי בין אפרו-אמריקנים לבין הלבנים. |
![]() |
![]() |