|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() מה קרה היתערוררתם.?#@#?
ירו טיל לכיון הבית שלכם אז אתה מתעצבנים? ומה אנחנו נגיד כל מי שהיה באזור הירי של המלחמה חודש וחצי אכלנו אזעקות כמו מאנייקם הלך לנו כל החופש |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() ציטוט:
כל המלחמה קיללו אותם, אף אחד לא התעורר,כל המלחמה קיללו תבן זונה הזה מה התעוררתם מה ? אני בטוח שביום הראשון גם "אתם" פתחתם פה דיונים
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
משתמש פעיל
|
![]() הכי מעצבן באתרים כמו ynet ו walla שמפרסמים שם כתבות על הטילים שיורים עלינו וכמה אזרחים הרגנו להם אז בתגובות שם תמיד יש את השמאלנים הבני שרמוטות ימח שמם אמן סלע שכותבים דיי להרג שם , אנחנו מתחילים איתם ועודדדד
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]()
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
חדר כושר: תקוותנו אשקלון
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() ואייי אולמרט החולרה הזה ידעתי שזה יגיע ועוד פעם חיילים יאלצו לאבד את החיים שלהם בשביל החארות האלה מעזה.
צריך להשטיח את עזה עד עפר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() דיווחו עכשיו בערוץ 10 ש-2 חיילי צה"ל נהרגו
יהי זכרם ברוך |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ננקום את דמם
![]() |
![]() |
#10 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
צריך לעשות אפגנה גדולה, אחת ולתמיד 10.000 איש להיכנס לכנסת ופשוט להיתנפל כולם על עדון אולמרת הבן :):):):) לקרועה אותו ל 1000 חתיכות הוא אשם בכול מה שקורה עכשיו ,נמאס כבר לשמוע חייל נהרג,איש מת מפגיעת קסם וכול זה,כמה אפשר ???????? אנשים חיים בפחד כול יום 24 שעות ביום - לא איכפת לאף אחד משדרות בדיוק כמו שלא היה איכפת מהצפון ! חוץ מזה למה כולם שכחו מגלעד שליט ושני חיילים האחרים שנחטפו ? אולמרט משחרר אסירים ואף אחד אפילו לא יודע מה קורה עם 3-החילים שנחטפו ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() היה כבר איזה 5 פעמים צבע אדום |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() זה הזמן לפעול אחת ולתמיד.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() סטס, ברשותך הכותרת שונתה, הפוסט ננעץ.
![]() |
#14 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אין בעיה , הייתי ברגע של בהלה , בגלל זה הכותרת הייתה ילדותית.. ד"א תודה רבה על הנעוץ..
![]() |
![]() |
#15 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() כמו שנאמר if you want to shot, shot dont talk.
אם כבר נכנסים לפרק להם תתחת. רק התקשורת הישראלית שמאלנית מסריחה ואיפה התעמולה? איפה המורל לעם? למה תמיד כותבים "נהרגה תינוקות פלסטינית" ולא "צהל מנחיל ניצחונות על החמאס בדרום". חוץ מי זה שאולמרט כנראה על סייקל של טסט כי נעלמו לו הביצים.
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() Sukaaaaaa!!!!
עכשיו חברה שלי נסעה בחיפה במונית ואמרה שיש הפגנה גדולה של שמאלנים וערבים. מחזיקים דגלים של לבנון כרזות בערבית וכל החרא.! אני הולך לשם עכשיו. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
כללי:: אני זה אני
עוסק ב:: גרבצן
חדר כושר: אנרגים
|
![]() 2 חיילי צהל נהרגו בעזה. יהיה זכרם ברוך.
כואב הלב. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() בשבילי חייל שנהרג זה גיבור וזה הסיבה הכי גדולה שצריך להתגייס לקרבי...
אני בן 17 וחצי מתגייס בנובמבר ואני מרגיש שאני מפקיר ילדים שההם ב18+ וזה אוכל לי תלב שכאלה דברים קורים להם שהם נלחמים ואני קורא את הכתבות המזדיינות האלה מול המחשב |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() ציטוט:
שימשיכו לקרוע אותם, הזונות הקטנות האלה לא מבינים בכלל את העוצמה של צה"ל. אלעק "הם רוצים להשמיד את העם הפלסטיני". יא שקיות ביצים, אם צה"ל היה רוצה להשמיד אותכם כל מה שהיה נשאר ממכם כבר לפני 40 שנה היה רק עפר, זה אתם שמתחבאים כמו שרמוטות בין האזרחים שלכם ולא יוצאים למערכה כמו גברים. ולכן, יש להכות בהם בלי לראות בעיניים עד שנכריע את המערכה!!!!!! |
|
![]() |
![]() |