|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 |
חבר פעיל
|
![]() ואייייייייייי כמה שאני מבין אותךך במכון הקודם שלי סטודי טל איזה מכון מסריח אלוהים ישמור בעל בית כזה קמצן לא ראיתי בחיים מוזיקה של זקנים אתה בא למכון כולך באטרף לאימון אתה נכנס בסוף רואה איזה ילד בן 13 שנרדם לך על הפולי נזלת באף מאז שאני בגו אקטיב חברהה השתניתי פלאיםם אתם לא מבינים בכלל אנשים שהיו מתאמנים איתי במכון הקודם וראו אותי היו בשוק
אתה נכנס יש לך מדריכים איכותיים רובם כבר חברים שלך ציוד אימונים איכותי ספות בלי סוף רמקולים כמו של המועדונים עם בסים ענקיים בכול פינה פול וולאים טראנסים עצבניים וכמובן אין לו מקררים בלי סוףף שאתה רואה אותם מתאמנים אתה לא יכול להרשות לעצמך לשחק בקקי
![]() |
#42 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל אותו מאמן אומר לחבר שלי את אותו הדבר שהוא עשה סקוואט מה תגיד על זה... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | ||
Banned
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
יש לך טענה אחרת נגד המאמן ? לא צריך לשים חגורה בסקוואט,רק כשמבצעים סט מאוד כבד ! המאמן חושב בדיוק כמוני חחח וגלעד תיהיה יותר רגוע אחי חחח,אין טעם להיתוכח איתם,הדבר הכי נכון לעשות זה לחפש מכון נורמלי ![]() כשאני היתי מתאמן ב לייף&פיטנס נהריה,גם אני היתי סובל,זה לא יאומן כמה כוסיות(בחורים שחיפים שכול היום מדברים על איך עבר היום,או באיזה מועדון הם חגגו את היומולדת של חבר ההומו שלהם,כמה כול אחד שתה וכו' ועוד מלא סיפורים מפגרים מהתחת וכול זה בזמן שהם יושבים על ספסל חזה או לחיצת כתפיים) וגם אני כשהיתי זורק משקולות על הרצפה,כולם היו מסתכלים עליי כאילו עשיתי משהו חריג יוצא דופן שעסור לעשות,מאמנים היו מזינים לי במח,היו אומרים להיתאמן בצורה יותר רגועה וכו' - בקיצור פשוט סיוט ! ![]() בחיים אני לא חוזר לשם ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
חבר פעיל
חדר כושר: הולמס פלייס באר שבע
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#45 |
חבר פעיל
|
![]() אגן מצב קשה D: (אני מת פה)
אחי נראה לי שאתה צריך לעשות אחד משניים או להחליף מכון או לבנות לעצמך מכון כושר פרטי וזהו... נראה לי שהזרקת יותר מדי טוסט' ואתה לא רגוע עכשיו
![]() |
#46 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קרעת אותי!!!!!!!!!!!!
במיוחד בשורה האחרונה עם הזקנות,פשוט חריף
![]() |
#47 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חחח המדריך האשכנזי הזה כזה בא אלי אחרי זרקתי תמשקולת אל תזרוק עוד פעם תמשקולות הם ישברו בסוף חחח ועוד הוא אומר לי אם אתה מסוגל להרים אותם תחזיר אותם כמו שצריך הוא לא מבין שזה בשביל האווירה כזה שאת זורק משקולת
![]() |
![]() |
#49 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
עריכה : ראיתי את ההודע של גלעד חח והשתנתי מצחוק חחחחחחחחחחחחחחחחחחח עלק זורק לו תמגבת מהחלון חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה חזק זה חחח ועלק מרביץ לו אם המגבת חחחחח אני מתאר אותך רודף אאחריו עם המגבת ומצליף בווו חחח והוא רת להלשין למאמןחחחחחחחחחחחחחחחחח
![]() |
![]() |
#50 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
באימון לפני איזה 3 שבועות בסוף מאסה אימון אחרון לפני חיטוב אני עשיתי אימון ממש ממש חזק 26 קילו דאמבלים חזה עליון (חח לא הרבה אבל מה לעשות) סט שמיני ומפיל נגמר לי הכוח והואדים הזה אומר למישהו אחר "כל אחד פה מתכונן לאולימפיה" "ילדים דופקים תעצמות שלהם" יש עוד אחד זה עוד השיער המכוער .. הוא גדול אבל מציקקקק (שיער שחור ליפה כזה..) הוא חושב שהוא יודע הכל והוא אחד הטמבלים הוא אומר לי שעדיף אוכל טבעי לא אבקות ![]() אנדרי הזה אחד התותחים |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Banned
|
![]() גלעד תלמד משפט סיני חכם ועתיק: "יותר שחיפים יותר טוב בשבילך!!!"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() לא מבין מה אתם עושים עניין..
אני במכון שאנימתאמן יש שם גורילות שאני לא יודע איך הטבע יצר רוסים מגודלים חבל על הזמן..יש איזה אחד אפשר לגדל עיר על הבייספס שלו ממש מטורף.. והוא סבבה עם כולם צוחק עם כולם ואני יחסית לגורילות ששם אני נחשב שם צוציק והוא מדבר לעניין ובחור ממש נחמד. לקחתם קשה את עניין "בוא נרביץ לשחיפים" חאלס צאו מזה. תתאמנו בכיף שלכם מה אין לכם מה לשעות בחיים אז אתם מתעללים בשחיפים.. תאכלו תתאמנו חזק במכון ותלכו הביתה. אגב אני שמח להגיד שבשבועיים שלוש שאני מתאמן היד האחורית שלי שהייתה חלשה ביותר התפתחה פלאים |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |