ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף-כללי

פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 27-02-08, 10:25   #41
MagneZium
חבר פעיל

ואייייייייייי כמה שאני מבין אותךך במכון הקודם שלי סטודי טל איזה מכון מסריח אלוהים ישמור בעל בית כזה קמצן לא ראיתי בחיים מוזיקה של זקנים אתה בא למכון כולך באטרף לאימון אתה נכנס בסוף רואה איזה ילד בן 13 שנרדם לך על הפולי נזלת באף מאז שאני בגו אקטיב חברהה השתניתי פלאיםם אתם לא מבינים בכלל אנשים שהיו מתאמנים איתי במכון הקודם וראו אותי היו בשוק
אתה נכנס יש לך מדריכים איכותיים רובם כבר חברים שלך ציוד אימונים איכותי ספות בלי סוף
רמקולים כמו של המועדונים עם בסים ענקיים בכול פינה פול וולאים טראנסים עצבניים וכמובן אין לו מקררים בלי סוףף שאתה רואה אותם מתאמנים אתה לא יכול להרשות לעצמך לשחק בקקי
ישן 27-02-08, 13:12   #42
maorstyle
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Eskimo :-)
לא אכפת לנו אבל עשית מהמאמן שלך מטומטם ובסוף מה שהוא אומר נכון
(בלי להעריך תמאמנים בארץ עדיין רובם מטומטמים)
כן אז בוא אני יגיד לך משהו .. עזוב רגע את הפולי עליון נניח שאני אוהב לעבוד שם אם חגורה (העדפה שלי)
אבל אותו מאמן אומר לחבר שלי את אותו הדבר שהוא עשה סקוואט מה תגיד על זה...
maorstyle מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 27-02-08, 13:34   #43
Bodybuilder
Banned

שלח הודעה דרך ICQ אל Bodybuilder

ציטוט:
פורסם במקור על ידי maorstyle
כן אז בוא אני יגיד לך משהו .. עזוב רגע את הפולי עליון נניח שאני אוהב לעבוד שם אם חגורה (העדפה שלי)
ציטוט:
אבל אותו מאמן אומר לחבר שלי את אותו הדבר שהוא עשה סקוואט מה תגיד על זה...

יש לך טענה אחרת נגד המאמן ? לא צריך לשים חגורה בסקוואט,רק כשמבצעים סט מאוד כבד !
המאמן חושב בדיוק כמוני חחח

וגלעד תיהיה יותר רגוע אחי חחח,אין טעם להיתוכח איתם,הדבר הכי נכון לעשות זה לחפש מכון נורמלי
כשאני היתי מתאמן ב לייף&פיטנס נהריה,גם אני היתי סובל,זה לא יאומן כמה כוסיות(בחורים שחיפים שכול היום מדברים על איך עבר היום,או באיזה מועדון הם חגגו את היומולדת של חבר ההומו שלהם,כמה כול אחד שתה וכו' ועוד מלא סיפורים מפגרים מהתחת וכול זה בזמן שהם יושבים על ספסל חזה או לחיצת כתפיים)
וגם אני כשהיתי זורק משקולות על הרצפה,כולם היו מסתכלים עליי כאילו עשיתי משהו חריג יוצא דופן שעסור לעשות,מאמנים היו מזינים לי במח,היו אומרים להיתאמן בצורה יותר רגועה וכו' - בקיצור פשוט סיוט !

בחיים אני לא חוזר לשם
Bodybuilder מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 27-02-08, 13:48   #44
sagi10
חבר פעיל

חדר כושר: הולמס פלייס באר שבע

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Roei
שוב עזבת את בית אייל?
עדיין לא , בתהליך .
ישן 27-02-08, 14:08   #45
V.G
חבר פעיל

שלח הודעה דרך ICQ אל V.G

אגן מצב קשה D: (אני מת פה)
אחי נראה לי שאתה צריך לעשות אחד משניים
או להחליף מכון או לבנות לעצמך מכון כושר פרטי וזהו...

נראה לי שהזרקת יותר מדי טוסט' ואתה לא רגוע עכשיו

מאסההה!!!

קלטו כבר יש אנשים שמנים ויש כאלה שהם פשוט במאסה!!
יש חטובים ויש שחיפים!!!
אז לכל השחיפים בעולם חלאס לחוש משהו! כי אתם לא!!
V.G מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 27-02-08, 15:25   #46
maradona
חבר פעיל

הסמל האישי שלmaradona

שלח הודעה דרך ICQ אל maradona שלח הודעה דרך MSN אל maradona

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קרעת אותי!!!!!!!!!!!!
במיוחד בשורה האחרונה עם הזקנות,פשוט חריף

maradona מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 27-02-08, 18:32   #47
Shirel
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Bodybuilder

יש לך טענה אחרת נגד המאמן ? לא צריך לשים חגורה בסקוואט,רק כשמבצעים סט מאוד כבד !

וגלעד תיהיה יותר רגוע אחי חחח,אין טעם להיתוכח איתם,הדבר הכי נכון לעשות זה לחפש מכון נורמלי
כשאני היתי מתאמן ב לייף&פיטנס נהריה,גם אני היתי סובל,זה לא יאומן כמה כוסיות(בחורים שחיפים שכול היום מדברים על איך עבר היום,או באיזה מועדון הם חגגו את היומולדת של חבר ההומו שלהם,כמה כול אחד שתה וכו' ועוד מלא סיפורים מפגרים מהתחת וכול זה בזמן שהם יושבים על ספסל חזה או לחיצת כתפיים)
וגם אני כשהיתי זורק משקולות על הרצפה,כולם היו מסתכלים עליי כאילו עשיתי משהו חריג יוצא דופן שעסור לעשות,מאמנים היו מזינים לי במח,היו אומרים להיתאמן בצורה יותר רגועה וכו' - בקיצור פשוט סיוט !

בחיים אני לא חוזר לשם
איפה אתה עכשיו?
Shirel מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 27-02-08, 18:37   #48
Eskimo :-)
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Bodybuilder

בחיים אני לא חוזר לשם
חחחחח הזכרת לי סיפור ואין לך מושג כמה זה נכון לגבי מה שאמרת לגבי זריקת משקולת
חחח המדריך האשכנזי הזה כזה בא אלי אחרי זרקתי תמשקולת אל תזרוק עוד פעם תמשקולות הם ישברו בסוף חחח ועוד הוא אומר לי אם אתה מסוגל להרים אותם תחזיר אותם כמו שצריך הוא לא מבין שזה בשביל האווירה כזה שאת זורק משקולת
ישן 27-02-08, 18:43   #49
Eskimo :-)
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Antonator1
שאלה - מי חושב שהדבר הכי מעצבן שיש שאתה בא לעשות לחיצות כמו בן אדם, תמיד יש את המניאק שגם שוקל 2 קילוו וגם וגם מרים 2 קילו שבשום אופן לא מוכן לעבוד על הבנץ' עם אף אחד לסירוגין, משריין אותו לעצמו, וכשאתה שואל אותו כמה סטים נשאר לו הוא תמיד יענה לך שלא פחות מ - 5 ואחרי כל סט (שנמשך בלי להגזים משהו כמו 2 דקות לפחות) הוא הולך לי לטייל רבע שעה. כל זה נמשך עד שאתה מחליט לעבור כבר לתרגיל אחר.
חחח אתה יודע מה אני עושה לאלו בזמן שהם הולכים לטייל אני זורק להם תמגבת ואז אין לו ברירה אלא לעשות איתי סטס סט ואז אני מספיק לסיים את הכול בזמן המנוחה שלו

עריכה : ראיתי את ההודע של גלעד חח והשתנתי מצחוק חחחחחחחחחחחחחחחחחחח עלק זורק לו תמגבת מהחלון חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה חזק זה חחח ועלק מרביץ לו אם המגבת חחחחח אני מתאר אותך רודף אאחריו עם המגבת ומצליף בווו חחח והוא רת להלשין למאמןחחחחחחחחחחחחחחחחח
ישן 27-02-08, 18:53   #50
yonip
חבר פעיל

הסמל האישי שלyonip

ציטוט:
תאמת המכון שלי מבחינתי מושלם.. לכל הבנות יש את האזור אירובי שלהם ומכון רק של בנות בתוך המכון עצמו חח

ולנו לגברים יש את האזור שלנו כל המשקל חופשי לומרות שגם שם יש את כל השחיפים אבל במינון נמוך כי הם הולכים לרוב למכשירים אז זה לא מפריע...

הבעיה היחידה שיש שם איזה מאמן מסריח בן :):):):) שיקבל סרטן שכל פעם שהוא רואה אותו הוא חייב להגיד איזה משהו...
פעם אחת עשיתי פולי עליון אם חגורת גב (כמו כל אימון) אז הוא רואה אותי ואומר לי כל המחקים מראים שחגורת גב בפולי עליון זה סתם ואתה שם את זה רק בשביל הפוזה
באותו רגע רציתי לזרוק לו דמבאל לפנים....
חחחחחחחחחח מי זה ואדים אחי ? ואדים הכי מציק
באימון לפני איזה 3 שבועות בסוף מאסה אימון אחרון לפני חיטוב אני עשיתי אימון ממש ממש חזק
26 קילו דאמבלים חזה עליון (חח לא הרבה אבל מה לעשות) סט שמיני ומפיל נגמר לי הכוח והואדים הזה אומר למישהו אחר "כל אחד פה מתכונן לאולימפיה" "ילדים דופקים תעצמות שלהם"
יש עוד אחד זה עוד השיער המכוער .. הוא גדול אבל מציקקקק (שיער שחור ליפה כזה..) הוא חושב שהוא יודע הכל והוא אחד הטמבלים הוא אומר לי שעדיף אוכל טבעי לא אבקות
אנדרי הזה אחד התותחים
yonip מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 27-02-08, 18:58   #51
maorstyle
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי yonip
חחחחחחחחחח מי זה ואדים אחי ? ואדים הכי מציק
באימון לפני איזה 3 שבועות בסוף מאסה אימון אחרון לפני חיטוב אני עשיתי אימון ממש ממש חזק
26 קילו דאמבלים חזה עליון (חח לא הרבה אבל מה לעשות) סט שמיני ומפיל נגמר לי הכוח והואדים הזה אומר למישהו אחר "כל אחד פה מתכונן לאולימפיה" "ילדים דופקים תעצמות שלהם"
יש עוד אחד זה עוד השיער המכוער .. הוא גדול אבל מציקקקק (שיער שחור ליפה כזה..) הוא חושב שהוא יודע הכל והוא אחד הטמבלים הוא אומר לי שעדיף אוכל טבעי לא אבקות
אנדרי הזה אחד התותחים
כן ואדים הבן :):):):) הזה.. מחליקה לך המגבת מהיד והוא צועק עליך כוסאמא שלו
maorstyle מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 27-02-08, 21:55   #52
save_us_Y2J
Banned

שלח הודעה דרך ICQ אל save_us_Y2J שלח הודעה דרך MSN אל save_us_Y2J

גלעד תלמד משפט סיני חכם ועתיק: "יותר שחיפים יותר טוב בשבילך!!!"
save_us_Y2J מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 27-02-08, 22:58   #53
Mr.Bazooka
IsraelBody VIP - חבר יהלום

לא מבין מה אתם עושים עניין..
אני במכון שאנימתאמן יש שם גורילות שאני לא יודע איך הטבע יצר רוסים מגודלים
חבל על הזמן..יש איזה אחד אפשר לגדל עיר על הבייספס שלו ממש מטורף..
והוא סבבה עם כולם צוחק עם כולם ואני יחסית לגורילות ששם אני נחשב שם צוציק והוא מדבר לעניין ובחור ממש נחמד.

לקחתם קשה את עניין "בוא נרביץ לשחיפים" חאלס צאו מזה.
תתאמנו בכיף שלכם מה אין לכם מה לשעות בחיים אז אתם מתעללים בשחיפים..
תאכלו תתאמנו חזק במכון ותלכו הביתה.
אגב אני שמח להגיד שבשבועיים שלוש שאני מתאמן היד האחורית שלי שהייתה חלשה ביותר התפתחה פלאים

ציטוט:
פורסם במקור על ידי The-Two צפה בהודעה
במילה אחת אתה מלך.
[quote=Eldar Azulay;970410]שתוק שתוק אתה לא העלאת תמונות בכלל ואני שם עליך אלף זין מפגר
אני לא 53 קילו אני זין מצוץ בתחת טוב
Mr.Bazooka מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 27-02-08, 23:31   #54
Ido

הסמל האישי שלIdo

עוסק ב:: צה"ל
שלח הודעה דרך ICQ אל Ido שלח הודעה דרך AIM אל Ido שלח הודעה דרך MSN אל Ido שלח הודעה דרך Yahoo אל Ido Send a message via Skype™ to Ido

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Mr.Bazooka
לא מבין מה אתם עושים עניין..
אני במכון שאנימתאמן יש שם גורילות שאני לא יודע איך הטבע יצר רוסים מגודלים
חבל על הזמן..יש איזה אחד אפשר לגדל עיר על הבייספס שלו ממש מטורף..
והוא סבבה עם כולם צוחק עם כולם ואני יחסית לגורילות ששם אני נחשב שם צוציק והוא מדבר לעניין ובחור ממש נחמד.

לקחתם קשה את עניין "בוא נרביץ לשחיפים" חאלס צאו מזה.
תתאמנו בכיף שלכם מה אין לכם מה לשעות בחיים אז אתם מתעללים בשחיפים..
תאכלו תתאמנו חזק במכון ותלכו הביתה.
אגב אני שמח להגיד שבשבועיים שלוש שאני מתאמן היד האחורית שלי שהייתה חלשה ביותר התפתחה פלאים
התחלת להזריק יא פושע?
ישן 27-02-08, 23:34   #55
Mr.Bazooka

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Ido
התחלת להזריק יא פושע?
בזוקה לא מספר את סודותיו.

ציטוט:
פורסם במקור על ידי The-Two צפה בהודעה
במילה אחת אתה מלך.
[quote=Eldar Azulay;970410]שתוק שתוק אתה לא העלאת תמונות בכלל ואני שם עליך אלף זין מפגר
אני לא 53 קילו אני זין מצוץ בתחת טוב
Mr.Bazooka מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה