|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 |
חבר פעיל
|
![]() אל תתרגש מזה גם אני קיבלתי ת'מכתב הזה זה סתם דף מידע בגלל שיש להם מחסור באנשים תותחנים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() בונא איזה עלובים הם חבל''ז
קיצר שלחו לחבר שלי גם וגם לי גילתי היום בדואר מכתב כזה ... אני לא מזלזל בתותחנים או משהו אבל זה כזה ג'וב ששובר ת'גב .... קלטו מה הם כותבים : "ובמידה ותרצה בכך נאפשר לך ולחבריך לשרת יחדיו באותה יחידה" זה כבר לא צבא זה קייטנה לפחות שישמרו על הכבוד שנשאר להם מי שמעונין בקצונה ממליץ על תותחנים הרבה חבר'ה משם שאני מכיר יצאו קצינים פשוט קל יותר כי הרוב שבוזים שם ! זה סתם עלון מידע כי אין להם סד''כ
![]() |
#43 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#44 |
חבר פעיל
|
![]() תאמינו לי אם שואלים אותי מה אתה מעדיף דובדבן או סיירת מטכ"ל אני אומר דובדבן
![]() |
#45 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#46 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ואין תמיד רציתי דובדבן דובדבן זאת היחידה
![]() |
![]() |
#47 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אחת מהם?
![]() |
![]() |
#48 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל התפקיד הכי טוב בצה"ל זה טייס אתה אשכרה מסודר לכול החיים שאתה עובר את כול המבחנים שם שזה קשה אבל אם יש לך מוחממש טוב ואתה לא עצלן אז יש לך סיכוי.... לא צריך להתחיל להתמרמר מה ללמוד באונברסיטה איך להשיג תכסף איך להתקבל לאותו מקום מתי ללמוד וכול החרא הזה
![]() |
![]() |
#49 |
|
![]() ואתה מתכוון לעשות משהו לגבי זה?
או שאתה סתם מנפיץ פה הנפצות ? אתה מחדש משהו אחי ? לא , איך אפשר להשוות בין דובדבן למטכ''ל ? שתי מטרות שונות , שתי תכליות שונות , שני הכשרות שונות אטוקצור נראה לי יתאים לך תותחנים אתה ![]()
![]() |
#50 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לא אומר שזה לא מסדר אותך כי זה כן אבל לא לכל אחד מתאים להיות טייס או ליהיות כל כך הרבה זמן במסגרת צבאית ובקשר לדובדבן וסיירת מטכל אז אין ספק שדובדבן יש יותר אקשן בסיירת מטכל אומרים תודה אם יש להם יותר מפעולה אחת בשרות אבל איפה יותר טוב להיות? לך תדע
![]() |
![]() |
#51 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני יתחיל להתכונן לגיבוש ממתי שאני מתחיל חיטוב שזה יהיה בפסח בערך...................... ואיזה תותחנים זה מסריח אני שמעתי מאנשים וגם אני מעדיף יחידות חי"ר ולא יחידות אחרות יענו....................
![]() |
![]() |
#52 |
חבר פעיל
|
![]() אתה בכלל יודע מה זה דובדבן? מה עושים ביחידה הזאת?
אתה סתם מדבר באויר אגוז זה האנשים הכי חולי נפש וזה בכלל חלק מגולני אז אתה לא יכול להגיד שדובדבן זאת היחידה ימ"ס זה יחידה מקבילה כמו דובדבן רק של מג"ב וזה לא פחות טוב מדובדבן ויש עוד מלא שהרבה יותר מובחר מדובדבן כמו שייטת 13 מטכ"ל שלדג 669 טייס וכולו וכולו וכולו.. חלאס להיות מושפע אחי..
![]() |
#53 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וגם אגוז יחידה טובה שמעתי אבל לא קיבלתי זימון לשם............ 669 זה חילוץוזה בדרגת סיכון הכי גדולה אז אני מעדיף לא לשרת שם טייס אני לא מספיק חכם בשביל זה ויש לי סעיף משקפיים אז אני לא יכול להיות שם
![]() |
![]() |
#54 |
|
![]() צריכים לשלוח לך גיבוש דובדבן ?
חח זה רק מראה על רמת הידע שלך אח שלו שולחים גיבוש צנחנים ואם אתה בולט בגיבוש אתה מקבל גיבושון דובדבן או יחטיות ... הדרך עוד ארוכה אבל שהיה לך בהצלחה ..אולי נפגש בגיבוש
![]() |
#55 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#56 |
|
![]() סבבה ... אז נתראה בגיבוש
![]() |
#57 |
חבר פעיל
|
![]() בגלל זה צנחנים זה היחידה הכי מעפנה שיש! הם עושים בדיוק אותו דבר כמו כולם
רק בשביל זה צריך לעבור גיבוש! ובגלל תופסים מצנחנים מי יודע מה למרות שזה סתם חרטא אחרי שת'עובר גיבוש צנחנים מתחיל טירונות בהתחלה יש גיבוש יחטיות ואז אם אתה עובר אתה יכול להתקבל לדובדבן ולאגוז לא צריך לקבל זימון אתה מגיע לזה דרך גיבוש יחטיות בגולני
![]() |
#58 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כולה חי"ר שקיבלו הטבה כזאת שהם צונחים כמה פעמים חח, זה לא יותר טוב מגולני\גבעתי וכו' ובנוגע לבחור שרוצה דובדבן - עשה טובה, אל תנעל על זה כי אתה סתם תתאכזב במידה ולא תתקבל... דע לך שתמיד יהיו לך המון הזדמנויות להגיע להרבה יחידות מובחרות - וגם אלה שלא נחשבות מובחרות זה טוב, כן... גם תותחנים חבוב...
![]() |
![]() |
#59 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ובמקרה כזה אני רוצה גבעתי..................
![]() |
![]() |
#60 |
חבר פעיל
|
![]() חחח אם אתה לא עובר גיבוש דובדבן(יחטיות) אתה הולך לאחד הגדודים בצנחנים
אתה לא יוצא מהיחידה אם נפלת בגיבוש