|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
כללי:: כדורגלן , אמן לחימה , פיק אפר ועוד
עוסק ב:: כדורגל,אומנות לחימה , כישורים חברתיים
חדר כושר: הרחוב
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() גוףף קטלני אחי
כל הכבוד תאמין לי שיחקת אותה
![]() |
#3 |
מנהל ראשי
|
![]() טוב כפי שכבר אמרתי לך מספר פעמים בפרטיות, יש לך אחלה גוף בהתחשב בזה שאתה גם לא לקחת כלום!
בכלל ידיים קטלניות וגב גם גדול, כמו שאני תמיד אומר אין בן אדם מושלם(ברוב המקרים) אצלך הרגליים באמת לוקות בחסר אבל לך תדע אולי זה ישתנה בקרוב. האחוזי שומן נמוכים אבל גבוהים מ-11 לא נורא עכשיו אתה מתחיל עליה ענקית במאסה בקרוב, שתהיה משתלמת לך, רק תעשה טובה ותאכל נקי אחרת אכלת אותה בחיטוב ארוך כמוני. שמח שפירסמת תמונות בסוף sbb2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
איך הגעת למצב שאתה כזה רע???? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() ציטוט:
יש סימן לריבועים בבטן, לפי דעתי החל מ12% ומטה רק מתחילים לראות ריבועים. תודה בכל אופן, לגבי חיטוב, יש לי מדריך טוב.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() קצת באיחור, אבל לא נורא:
hell, יש לך באמת אחלה של גוף. מאסתי וגם בעל אחוזי שומן נמוכים, טוב מאוד! (אתה בחיטוב או משו כזה?) הגב מאוד גדול, הכי אהבתי. לדעתי אתה צריך לשפר את הידיים (לא שהן תקטנות אבל בכל זאת שיראו גם גדולות כלפי הגב הגדול), וכנ"ל החזה. תאומים מאוד טובים! מה עם ירך?! שים בבקשה!!! שיהיה לך הרבה בהצלחה בהמשך sbb4
![]() |
#7 | |
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() ציטוט:
תאומים, כנראה גנטיקה, התחלתי להתאמן רק לפני ארבעה חודשים. ירך, התחלתי להתאמן לפני ארבעה חודשים גם כן...ירך בסך הכל 62 ס"מ אבל מתקדמת טוב. לגבי חיטוב/מסה, אני עד עכשיו הייתי בשמירה פחות או יותר, מתחיל עכשיו מסה! גם הידיים יקבלו יחס חם, כמו כן הכתפיים שנשכחו קצת מאחור. אני אעלה תמונות עוד חודש ולאחר חודש נוסף. נראה איך אני אתקדם עם המסה. שואף להגיע לאיזור 100 קילו ואז חיטוב רצחני!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
מנהל מקצועי
|
![]() פשש גוף חבל על הזמן!
יש מצב שאתה מתחרה?גוף לא רע בכלל! לא רואים כל כך טריספס..נראה שהביספס שלך יותר מתקדם מהטריספס גב מצוין!תפרוס אותו כמו שצריך כמו שגיימר אמר.תעלה את הכתפיים גבוה ואליך |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
|
![]() ציטוט:
תודה רבה, תאומים, כנראה גנטיקה, התחלתי להתאמן רק לפני ארבעה חודשים. ירך, התחלתי להתאמן לפני ארבעה חודשים גם כן...ירך בסך הכל 62 ס"מ אבל מתקדמת טוב. לגבי חיטוב/מסה, אני עד עכשיו הייתי בשמירה פחות או יותר, מתחיל עכשיו מסה! גם הידיים יקבלו יחס חם, כמו כן הכתפיים שנשכחו קצת מאחור. אני אעלה תמונות עוד חודש ולאחר חודש נוסף. נראה איך אני אתקדם עם המסה. שואף להגיע לאיזור 100 קילו ואז חיטוב רצחני!! [/quote] אחלה, שמח לשמוע. תן דגש לרגליים, ההיקף של הירך מעיד על כך שהיא יחסית קטנה לשאר פלג גוף העליון. אני מאמין שבעוד חודש כשתעלה תמונות נראה את השינויים לטובהץ יאללה עד 100!
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() נראה מצויין. רואים שאתה מתאמן באופן רציני.
אחלה גוף ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
|
![]() ציטוט:
איך הגעת למצב שאתה כזה רע???? [/b][/quote] אל תעלה לי את העצבים פאוור ליפטר זה לא המקום לשאול שאלות פרטיות על הבחור מה איכפת לך מה הוא לוקח?!?! זה לא עניינך!! אתה מפגר או שאתה עושה את עצמך הא?? תמיד ששואלים פה משיהו אם הוא משתמש אז ישר עונים לו בצורה שאני עונה לך תתחיל להירגע!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זה לא עניינך!! אתה מפגר או שאתה עושה את עצמך הא?? תמיד ששואלים פה משיהו אם הוא משתמש אז ישר עונים לו בצורה שאני עונה לך תתחיל להירגע!! [/b][/quote] ICQ 277842710 |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |||||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
נדבר שם למען שמירת רמת הדיבור כאן. אנשים לא צריכים לסבול את התגובות שלך, תבוא לאייסיקיו שרשמתי או כל כתובת אחרת!!!! |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() גיא, לפני שאתה מתלהם לבחור יש כוונת להתחיעל סייקל ופאור ליפטר לא שאל סתם.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
(אם יש בכלל מה לעשות במצב שאליו ניקלע) ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() אתם חפרתם והרסתם ל-Hell את האשכול
כרגיל |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() הינה תיראה, בלינקי לא מסכן , הוא מותק , sbb2 sbb2 sbb2 sbb2
כל אדם צריך לדעת להיות כנה |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() ציטוט:
כמו שאמרתי, לא לקחתי כלום עד כה. בעתיד.... מה? אמממ....אולי בעתיד נדבר על זה. תודה על כל התגובות |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() אחלה גוף.
![]() ד"א אתה רוסי? :}
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |