|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
הושעה
|
![]() ואם כבר מדברים על דתיים - הדתיים שאני רואה יום יום בצבא ממש לא מפשרים את הדעה של אנשים עליהם. זבל אנושי. לא אכפת להם מאיש, אבל העיקר "לכבד את המקום"... גם כן... אנחנו כבר נראה מי ילך לאן. העיקר זה לאכול ככה וככה, להגיד ככה וככה, להתלבש ככה וככה, לעשות הדבאנג עם ספר שקרים אחר בכל פעם - אבל אחר כך כביכול מותר הכל, כן?
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() גועל נפש של אנשים..
![]() |
#3 |
|
![]() יש בעיה אחת אצל החרדים ....
בלי שום קשר לאמונה שלהם , הם מתכנחים להתנהג בבוז למי שלא כמוהם . וזה לא יהודי בעייני , ובגלל זה כל השנאה אליהם אם הם היו מתנהגים לזרים כמו לבני אדם ולא כמו בהמות, היה לנו יותר קל להבין אחד את השני אז אולי הם דבקים בתורה ,ובעלי אמונה גדולה .... אבל בתור בני אדם הם המיץ של הזבל . ברור שלא כולם יש גם צדיקים גמורים אבל גם הם עושםי את זה מאינטרסים אישים לתפוס מקום בגן עדן ....
![]() |
#4 |
|
![]() גועל נפש של אנשים.
![]() |
#5 |
חבר פעיל
כללי:: מאוריקו
עוסק ב:: מאמן חדר כושר / מאמן אישי
חדר כושר: צה׳׳ל
|
![]() חחחחח איזה דפוק הרוסי הזה
i big drink vodka
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() שיפלו לי לידיים כאלה אנשים אני יפרק להם את הפנים
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() צריך לזיין להם את האימא ..... --- רק בגלל דברים כאלו שונים יהידים , שיש אנשים חראות שעושים דברים כאלו , לאנשים משקנים
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() דרך ארץ קדמה לתורה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() פעם אהבתי תברסלבים האלה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() גלעד צודק..
ומי שרוצה יאמין ומי שרוצה לא יאמין.. אני אישית מאמין. ומה שאמרו לכם עם תחיית המתים או משהו, זה לא שכל המתים יקומו לתחיה, זה משהו אחר שהייתי דתי הסבירו לי את זה פעם... זה מטאפורה, לא באמת כל האנשים יצאו מבית הקברות ויתחילו ללכת אל תהיו מפגרים חח |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() חחח קטע טוב...אל תבלבלו תשכל שהם מניאקים למה כל אחד שאמר את זה כאן יצא אידיוט
הבנאדם הזה בא שתה מרצונו שלו ועשה הכל שם מרצונו שלו זה לא שהם עינו אותו מה אתם מחפשים להאשים דתיים תמיד
![]() |
![]() |
#12 |
|
![]() דיייי רואים שאתם לא מכירים תסרטון..
הרוסי התערב איתם שאם הוא מצליח לשתות את כל הוודקה הוא מקבל איזה 10 דולר או משהו כזה אל תקללו ישר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#14 | |
|
![]() ציטוט:
נתנו לו להקיא את הנשמה וצחקו עליו זאת התעללות, וזה התנשאות, מנצלים את החולשות שלו, את זה שאין לו כסף כדי לעשות ממנו צחוק, ועוד לצלם את זה, אתה לא יכול להגיד שזאת לא השפלה. עכשיו לגבי הדת. אני אתאיסט קיצוני, לא מאמין בכלום, מהסיבה הפשוטה שכלום לא הגיוני, ושמעתי רבנים מדברים וזה פשוט לא הגיוני. לא זוכר מה שם הרב, נתן הוכחה שיש אלוהים,יסלחו לי כל הדתיים והמאמינים פה, זה פשוט היה סיפור דפוק, אני אחפש את זה, אם אני לא טועה גיל ניסים נתן את האתר של אותו הרב.
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הרבים האלו יש להם פשוט השפעה גדולה .. הם יכולים למכור קרח לאסקימוסים זה עדיין לא יגיד שיש ה' או אין ...
![]() |
![]() |
#17 | |
|
![]() ציטוט:
בכל מקרה, לשאלות שלו באמת לא היו תשובות, מה לעשות שהם מסבירים טוב ומשכנעים? זה לא עושה אותם צודקים.
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() מאיר אתה כל כך סתום חבל על הזמן.
אין לי כוח לזיוני שכל שלך,אל תאמין. ומה הקשר תיבת נח? מי אמר לנוח לקחת אונייה ולהכניס ב2 חיות מכל סוג?.. ולמה רשום בתורה שה' דיבר איתו ואמר לו ?... הרי אם ה' לא היה אומר לו לקחת, והיה מזהיר אותו מהשיטפון שהולך לבוא הוא לא היה עושה את זה סתם.. עזוב יש לי מלא הוחכות, אבל אתה לא מוכן לקבל אותם.. אין לי כוח לשטויות שלך.. ייאלה ת'ראות.
![]() |
#19 |
|
![]() ומכאן נובע ...
שה' חייזר ![]() לא להעלב ... אבל כל הנושא הזה מאד נפיץ כל פעם שרואים משהו שקשור איכשהו לדתיים ישר קופצים .. אני מסתכל על זה מלמעלה ואני רואה את חוסר הסובלנות שלנו של החילונים.. אנחנו טוענים שהם פרימטיבים וכו'.. אבל אנחנו בעצמנו חסרי סובלנות וצדק אנחנו פשוט דוחקים אותם לפינה . כל פעם שיש משהו עם דתיים ישר אנחנו מכלילים אותם בעוד שהעולם החילוני מבצע דברים גרועים יותר ... אז ככה שהכל זה עניין אינדבדואלי , אז חלאס להכליל זה כל כך פרימטיבי
![]() |
#20 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מי אמר שנוח היה קיים בכלל ? מי אמר שהוא בנה ספיה ? תוכיח. אתה בור, אתה רובוט, אתה מאמין במה שחינכו אותך להאמין בו ולא במה שהמוח שלך חושב. ציטוט:
![]() |