|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
(3 יחידות מתמטיקה.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
ורגע לפני שתראה שלא שיקרתי תסתכל שבתמונה הראשונה צילמתי את עצמי דרך מראה בגלל זה הנקודת חן בצד השני בתמונה השניה צילמו אותי בגלל זה היא נראית ביד שונה והינה הפנים אין לי מה להסתיר , אתה יודע פשוט לא יוצאים יפה בצילומים כאלה ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בדיוק וואולה אני רוצה להאמין לבחור עשה אחלה שינוי והכול אבל פשוט הזמן והנתונים לא מיסטדדרים טוב אני זז ביזבוז זמן שבת שלום |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() ^^ קודם כל..לא אמרנו שזה לא אתה...אני לפחות לא אמרתי...היתכוונתי לזה שזה לא נעשה השינויי ב4 חודשים...!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() ציטוט:
תביא את זאת עם פנים..ודבר שני אפילו אם זה אתה אז אין מצב שב4 חודשים מסת השריר בתמונות שהבאת עכשיו ואלה מהמכון שונות ממש |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
חבר פעיל
|
![]() זה אתה סבבה אבל שינוי כזה ב4 חודש תשכח מזה זה בלתי אפשרי להגיע מהיקף יד 31 להיקף יד
42 ב4 חודש! לא משנה מה תגיד פשוט אין מצב לזה בחיים זאת עבודה לפחות של שנתיים+ ככה שתפסיק לחרטט ותגיד תאמת כבר כי פשוט אין סיכוי לזה לא עם חומרים ולא עם שום דבר אחר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
הראשונה לפני והינה עוד תמונה בשבילך. שמע אני לא מבקש שתאמינו לי רציתי תגובות בונות מי שרוצה להגיב דעות שלו , זה לא המקום . ![]() ![]() שתיהיה לך ולכולם פה שבת שלום |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
חבר פעיל
|
![]() דיי כבר לא להאמין !!!
זה אח שלי מה לעשות כל הגנטיקה הלכה אליו חחחח הוא פי 4 ממני וכל מי שפוגש אותו חושב הוא בודיבילדר ..... שמעו הוא לא בא לפה לעשות פוזות ולא מעניין אף אחד מה חושבים , בקיצור אתם רוצים תאמינו אתם לא רוצים אל תאמינו זה אח שלי ואני עד לשינוי הענקי שהוא עשה , הוא אמנם היה שחיף אבל עדיין תמיד היה גדול ביחס לאחרים ושהתחיל להתאמן הוא עלה בצורה מטורפת שלא האמנתי , בקיצור קנאים תלקלקו תביצה של הלב שלכם ושבת שלום גברים ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
חבר פעיל
חדר כושר: בצבא כרגע בקושי מתאמן
|
![]() ציטוט:
WTF אם אלה התמונות אחרי !? איפה נעלם כל המסת שריר !? אתה נראה פה שחיף רצח ששוקל 50 אני כבר לא מבין לאן האשכול הזה חותרר לא יודע איך הגעת לתמונות של הבחור ששוקל "87" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() גבר על מה אתה בדיוק מתעצבן ?
אני יודע שזה אולי מתעצבן שלא מאמינים והכל אבל תבין גם אם עשית את זה שאני עצמי לא רואה שום דרך אפשרית זה אומר כמו שאנשים אמרו לך שעלית קילו נקי כל 4 ימים שעלית 11 ס'מ בייספס ב-4 חודשים ! שעלית 30 קילו שמותכם עם גנטיקה מעולה רק 4 אמורים להיות נקיים ואתה עלית הכל כמעט נקי לפי התמונות :| תבין שזה לא הגיוני אתה הבן אדם עם הגנטיקה הכי טובה בעולם אם זה ככה ולא נראה לי שזה הגיוני גם.. תעלה באמת תפריטים תמונות זה פשוט דבר לא הגיוני אחי.
![]() |
#52 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
כבר התחלה טובה. בכל מקרה אני אשתף אתכם יותר מאוחר במה שאכלתי ולקחתי אין לי ממש זמן עכשיו. ולא הגיוני ? יש הרבה דברים בעולם שחשבתי שלא הגיוניים או אפשריים וגיליתי שיש אנשים שמסוגלים אליהם. עריכה: ועל מה אני מתעצבן? לא ממש התעצבנתי אבל במקום לבוא ולפרגן לי הם בודקים ומנסים לאמת ומעמידים אותי במצב לא נעים של שקרן. חוץ מזה הכל טוב |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
חבר פעיל
|
![]() אולי 4 חודשים נשמע קצת מוזר אבל אני מאוד מבין את העלייה.
למה? אף אחד לא הסתכל על הנתונים לפני וכולם ישר מקפצים ... הבחור עלה 30 קילו כי..: 1. הוא היה בתת משקל מטורף לגמרי (כמעט 30 קילו מתחת לגובה) 2. הוא מתאמן מתחיל (מאוד) 3. הוא בגיל ההתבגרות ה10 קילו הראשונים היו לאזן את התת משקל שלו מה שאומר שהם היו צריכים לעלות מאוד מהר , היד שלו 31 ס"מ לפני לגובה שלו זו בדיחה לכן גם הייתה עלייה מהירה מאוד ביד כדי לאזן את הנתונים ה20 קילו הנותרים או אפילו הייתי אומר 10 , כי עדיין ה10 הקודמים הם דיי בגבול התת משקל הם העלייה במסה האמיתית , היה פה גם שומן מעורב תחשבו שהבחור גדל במסת שריר והאחוז שומן גם עלה מה שאומר שהוא עלה שומן כיפליים כי הרי : אם נקח בחור ששוקל 100 קילו עם 10% שומן יש לו 10 קילו שומן אם הוא יעלה ל110 קילו ויעלה רק קילו שומן הוא עדיין ישאר 10% שומן , אבל הוא עדיין עלה 1 קילו שומן שמתוך כל ה9 קילו שלו (בין היתר נוזלים) לא נחשבים מסת שריר .. אז מאיפה לכן פאקינג לדעת כמה הוא עלה תאחלס? , אם הוא עלה באחוזי שומן הוא עלה שומן על שומן ונוזלים בדרך , אולי לא ממש רואים את זה בתמונות אבל מי אתם שתשפטו? העלייה מאוד הגיונית גנטיקה שיחקה פה תפקיד מצויין , אבל אתם סתם קופצים בראש עם נתון אחד: 30 קילו עלייה תבחנו את כל האספקטים מסביב ותבינו ותחשבו שזה מאוד יכול להיות נכון , שיהיה לך בהצלחה בחור. |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
חבר פעיל
כללי:: יוגב
חדר כושר: בית
|
![]() שינוי מטורף כל הכבוד אני עליתי בחודשיים וחצי-שלוש 10 קילו וככל שאתה עולה ככה כבר קשה לגוף לעלות עוד אבל עליתי ב אחוזי שומן גם מלא שמע אתה ב 4 חודש עשית ממש דבר מיוחד (אם זה 4 חודש )
גם אם היית עושה את זה בשנה זה היה שינוי מאוד יפה אבל 4 חודש בכלל
![]() |
#56 |
חבר פעיל
|
![]() מציע למנהלים לנעול המשתמש הזה הוא חרטטן ממדרגה ראשונה הוא ידוע בעוד פורומים. הוא רק עושה שם רע לפורום עוד אפס אחד. |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
חבר פעיל
|
![]() הוא סתם חרטא....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |