|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() לוקח אותה למלון דן פנורמה בחיפה
לספא רק שנינו , ואחרי זה ארוחה טובה ואז לילה לבן .... המה מה ... אין לי חברה ![]() ![]() אז אני הולך למועדון לתפוס חפוז ![]()
![]() |
#42 | |
חבר פעיל
כללי:: שיווה האל של המוות
עוסק ב:: הנדסאי
|
![]() ציטוט:
מאחר לה קבוע, מדברת איתי בטלפון על היום שלה שם אותה על ספיקר ועושה סתם "וואללה" "נכון" דברים בסגנון ולא מקשיב בכלל עושה טובה ששולח לה הודעות לילה טוב וכאלה. נזכר לעשות הכל בדקה ה-90. מזל שהתחלנו ב-1 לחודש אחרת גם הייתי שוכח כמה זמן אנחנו ביחד. אבל בקטנה כל פעם שאנחנו רבים שוקולד ופרחים מתקן הכל ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: תיכוניסט
חדר כושר: ספורטק 2000 נתניה
|
![]() ציטוט:
גם אני שם אותה על ספיקר והיא מדברת ומדברת ומדברת על כל היום שלה ואני כזה.."וואלה" "כן מאמי" "סבבה" ואני בעולם אחר בכלל.. וגם אנחנו התחלנו ב-1 לחודש ואם זה לא היה ב-1 הייתי שוכח כמה זמן אנחנו גם כן חח (אפילו שזה ב-1 לפעמים אני שוכח ![]() אממ ולנושא,את האמת לא יוצא לנו להפגש מחר ויצא לנו להפגש רק היום ולפני שבועיים היה לנו חודשיים ביחד אז קניתי לה שרשרת, אז אמרתי לעצמי היום לא צריך לקנות משהו,היא בטח גם לא תקנה...כן בסוף היא קנתה ואני יצאתי חרא ולא קניתי טוב לא נורא ![]() אה ולמי שתוהה מה היא קנתה אז היא קנתה סוכרייה גדולה כזאת בצורת לב וקנתה ממקס ברנר מין מזרק ענק כזה מלא בשוקולד אחד הטעימים,איזה מזל שאני במסה ![]()
![]() |
![]() |
#44 | |
|
![]() ציטוט:
היתה קונה לך מזרק מלא אבקת קרם עוגיות מזה שוקולד , מהיא בסטלבת ? ![]() תאכלס המתנה הקודמת לחברה שלי ביום האבה היתה ליל תענוגות על הספה , פורנו על חשבון בעל הבית (אנוכי) וסקס בחיקוי פוזות מהסרט חח אבל היא לא התלוננה ואני מקווה שהיא לא נכנסת לפורום הזה !!! מקסימום אני פנוי מחר ![]()
![]() |
![]() |
#45 |
חבר פעיל
|
![]() ארגז כלים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
חבר פעיל
|
![]() אני וחברה שלי 5 שנים ביחד מגיל 11
אני עושה לה ככה: על המיטה בחדר שם פרחים בצורה של לב על הפרחים עוד לב קטם משוקלדים נקווה שתואהב את זה |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() מופע חשפנות והרבה פינוקים נוספים..
![]()
![]() |
![]() |
#48 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
טוב קיצר ניצלתי היא בסוף סגרה שבת בבסיס אז נחגוג את זה ביום ראשון (לא מוותרת אינעל העולם). אז איך נפטרתי מהמועקה הזאת היום הייתי באימון המכון שלי הוא בקניון, מי שמכיר בודי ליין בירושלים. אז היה היום מלא דוכנים של יום האהבה וזה, סתם העפתי מבט פתאום ראיתי מין דובי חמוד כזה שמחזיק סלסלה עם שוקולדים בצורת לב בפנים, קניתי את זה, אני אתקע בפנים מכתב מושקע "ומרגש" יענו, אקנה לה זר פרחים ונקווה שתסתפק מה אני אעשה. קניתי גם נרות ריחניים לחדר, אני אקח אותה לסרט או מסעדה לפני זה ואז אקח אותה אליי אני מקווה שהיא תאהב. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() ציטוט:
בתכלס אחי , ואני לא בא לבוא בגישה פלצנית או משהו , למה צריך חברה אם היא מעצבנת וגורמת לך לקטר ולהרגיש שאתה "חייב" לעשות את כל הדברים הדביקים האלו?
![]() |
![]() |
#50 |
חבר פעיל
|
![]() כלום. זה אפילו לא חג, סתם עוד תירוץ של התעשייה לעשות כסף קל על הציבור
![]() |
#51 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#52 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
|
![]() ציטוט:
דווקא צודק..
![]() |
![]() |
#54 |
חבר פעיל
|
![]() בקיצור ולעניין?
מי זיין אתמול?? ![]()
![]() |
#55 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#58 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל למען האמת אני אוהב אותה, אבל פשוט אין לי כוח להשקיע בדברים כאלה או לשמוע על היום שעובר עליה בצבא... |
|
![]() |
![]() |