|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
ותיקון - כמו: גייברים כי גברים הם לא
![]() |
#42 |
חבר פעיל
|
![]() יש לנו מורה חדש לכימיה בבצפר, וקוראים לו בועז, והוא יושב ראש ארגון ההומואים בארץ
כבר מתכננים עליו לינץ o_o |
![]() |
![]() |
#43 | |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() ציטוט:
מרוב שאתה נמשך לבנים, אתה רואה אותי ויש רוצה להוציא את הבולבולון הקטון שלך החוצה..
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
|
![]() |
![]() |
#44 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
#45 |
השמן מהקרוספיט
|
![]() ילד מוקה, אבא מיתעלל
אין לי מה להגיד לך, אני לא יודע באיזה שפה רשמת את המשפט הזה. אגב מה המוצא שלך? למרות שאני יכול לנחש כבר..
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
#46 |
חבר פעיל
|
![]() אתה לא יכול לנחש
#47 |
חבר פעיל
|
![]() בואנה מה הולך פה, יש פה אשכרה אפילו לא יודע איך להגדיר במילה אחת, זה פרמטיביות גזענות ועוד, למי הם מפריעים ואת מי הם מעניינים, שיעשו מצעד ושילכו הביתה, בקשר לירושלים זה דבר אחד אבל בקשר לאלו שאמרו "להשמיד להרוג" וכו', אני לא אגיד את מי זה מזכיר, נחשו לבד.
בקשר ללסביות שטויות, יש מלא לסביות שבוא נגיד לא חסר אז תפסיקו לבלבל ת'מוח.
#48 | |
השמן מהקרוספיט
|
![]() ציטוט:
אז זה עושה את כל היהודים לפושעים ובאמת צריך לרצוח אותם.. אני אומר לרצוח כל מי שהוא לא בלונדיני עם עיניים כחולות / ירוקות וזין גדול.
|
![]() |
![]() |
#49 |
השמן מהקרוספיט
|
![]() בטח שאני לא יכול לנחש אני לא מבין באיזה שפה אתה כותב אלוהים ישמור
לפי איך שאתה כותב ולפי מה שאתה כותב אף פעם בחיים שלך לא פתחת ספר / עיתון / מאמר באינטרנט.
![]() |
![]() |
#50 |
חבר פעיל
עוסק ב:: סטודנט
חדר כושר: HOLMES PLACE GYM
|
![]() באמת אסור שהמצעד יהיה בירושליים
#51 |
חבר פעיל
|
![]() טוב הגעתי למסקנה שאתה ילד מיסכן שמיתעללים בו בבית
#52 | ||
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
להיפך וכבר כתבתי את זה- אין לי שום בעיה עם הומואים, כל עוד הם לא באים בפרנציפ, עושים מצעדים ודורשים כל מיני הכרות מגוחכות. אתה ראית שחולי CF דורשים הכרות מיוחדות (כדון הכרה כזוג נשוי)? שיהנו, שיתנו אחד לשני בתחת, שישחקו סטנגה עם הזין וירקדו סלסה בחוטי ורוד באמצע דיזינגוף ..אבל דחילאק, על איזה הכרות הם מדברים בדיוק? |
||
![]() |
![]() |
#53 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#54 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תומר מה הקשר מוצא לזה שהילד מפגר די כבר אחי זה קטע לא מתאים אני בדעתך על אותו DAVID שזה סתם ילד שחיף מפגר אבל בחיכך אחי למה מוצא ... |
|
![]() |
![]() |
#55 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() אתם מגזימים שצריכים לרצוח אותם, זה נזק כלכלי.
אם תרצח אותם בכדורים - בזבוז אמצעי לחימה אם תרצח אותם בסכינים - מישהו הרי יצטרך לנקות את כל הדם שזה אומר שצריכים לגייס עובדי ניקיון שזה אומר שאתה תוציא כסף על משכורות. הטבעה בים - זיהום סביבתי שיפגע בדגים ובסופו של דבר בכלכלת המדינה. מה שאומר שלא צריך לרצוח אותם אלא לדכא אותם עד שיבינו שפה זה לא הומוסקסואליה-לנד ושילכו לטיפול אצל פסיכיאטר\פסיכולוג - דבר שיכניס כסף למדינה. קיצר הנה פתרון איך גם אנחנו מעשירים את כלכלת ישראל וגם נפטרים מהמחלה. |
![]() |
![]() |
#56 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() מה נסגר עם הדאבלים האלה?!@#??!
|
![]() |
![]() |
#57 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
#58 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ויש לציין תינוק שחיף אתה טמבל שיסלח לי ה' אבל אתה הדוגמא לכך שלפעמים ה' טועה ובורא מפגרים כמוך |
|
![]() |
![]() |
#59 |
חבר פעיל
|
![]() ואתה דוגמא לכך שיש אנשים מיסכנים ועלובים שאין להם חיים ואתה גם הומו וגם שמוק אפס שרק יכול ליכתוב בפורום אבל בחיים סתם שמוק
#60 | |
מנהל מחלקת התזונה
כללי:: משה גלעדי
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() ציטוט:
"לדכא" זה לחוקק חוק שאמור להגביל דווקא קבוצה מסויימת בניגוד לאחרות. חולי CF דורשים דרישות שונות שאמורות להתאים לאורח חייהם וכך גם ההומוסקסואלים - מה הבעיה בזה שזוג הומוסקסואלי יבקש זכויות סוציאליות של זוג נשוי אם כך הם חיים? את הדיון על ירושלים אפשר להרחיב לעוד דברים. למה, למשל, אפשר לעשות הפגנות פוליטיות בירושלים? זה "מקום קדוש", הכותל המערבי לא אמור לשמש כבמה למחלוקת פוליטית. עובדה שעושים את זה. יש לכם פשוט מנטליות של דוס ממאה שערים, זאת הבעיה. |
|
![]() |