|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 |
חבר פעיל
|
![]() אח שלי צוחק עלי וקורא לי ארנולד חחח שים זין על כולם
![]()
![]() |
#42 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תרגיע קצת את הטונים שלך בדיבור כל פוסט שאתה מגיב בו אתה כזה עושה פוזות שאתה זה ואתה זה.. מעיף לי שחיפים עלק מה זה? אתה נשמע כאילו אתה רוצה לרצוח את כל השחיפים אצלך במכון ושישארו רק הגדולים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
בונא יחתיכת אפס ימעפן תעיף תעיף תאיי סי קיו שלי מהר מהר מהרשימה שלך אם הוספתה אותי יא לוזר! כולה נסיתי להחדיר בבן אדם קצת מוטיבציה לבוא בגישה טובה ולגרום לו להסתכל במראה ולאהוב את עצמו ואת מה שהוא עושה אז כתבתי את זה בצורא מורעלת וקשוחה בסגנון שיעזור לבחור להכנס לתלם! סתכל כולם אהבו תהודעה שלי רק אתה לא זדיין מי מכיר אותך בכלל צומת לב?אתה לא סובל אנשים כאלו?חחחחחחחחחחחחחחחחח שם עלייך ועל כל החבר'ה שלך ועל כל המחשבות שלך 1000 זין תזדיין לי מהפרצוף חתיכת הומו ותיזהר לצטט אותי בכלל ילדון אני בא בכוונה לעזור לבן אדם ואתה לא אוהב?תחנק אם כל מי ששונא אותי ואת ההודעות שלי. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
להגיד לך תאכלס ? מי שיצא פה לא במקום זה אתה ,יכולת לשמור את הדעה הזאת לעצמך,אבל לא אתה חייב לפתוח ריב (ולא ,זה לא קטע של להגן על גלעד כי אין לי אינטרס להגן עליו) האם גלעד מוחצן בקטע של שימוש בחומרים ? כן ,וזאת הבחירה שלו,אם הוא רוצה להודות בשימוש בחומרים שיודה ,מה אכפת לך כל כך ? (דרך אגב ,כאילו שזה לא שקוף מי זה החבר שלך שאתה מדבר עליו )
![]() |
![]() |
#45 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() חחחח אור ביטון
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Banned
|
![]() חחחחחחחחחחחחח בטח רוצה למצוץ לו חחחחחחחחח אנחנו נחיה וניראה מה יקרה בתחרות הבאה...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() גלעד אגרסיבי חחחח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
חבר פעיל
|
![]() חחח גילעד יענק תודה על הודעה אחי חיכתי לאחת כזאת, תודה לכולם
עפתי למכון, ביי |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
עם העור התלוי שלך בבטן באמת נחיה וניראה מה יקרה בתחרות הבאה.. ואתה תוקפני יותר מדיי מכולם אם לא שמת לב.. כולה אמרתי משהו הגיוני, ואני לא שונא אותך חח אני בכלל לא מכיר אותך אישית. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
חבר פעיל
|
![]() גם לי היו מציקים לגיינר ואמרו שרק בגללו התנפחתי, אז אמרתי להם שמה הם מבינים בפיתוח גוף סתכלו איך אתם נראים
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() אני לא תוקפני הייתי במזג רע כי אני הייתי בסייקל פי 400 יותר חזק ממה שהאליל שלך עשה,למדתי להשלים ולהתחבר אם האנשים שרבתי איתם ומחלקם בקשתי סליחה כי זה לא היה בכוונה. אתה לעומת זאת!!תמיד שנאתי אותך עכשיו אני אסביר לך למה:אתה באתה לפורום ובגלל הגיבויי שהיה לך ש"ואי אני אלון ביג FAGGOT החבר של אור ביטון מתחרה במר ישראל הסוס" אז הרשתה לעצמך לרדת על רוב המשתמשים פה חחח שחלקם אם תעמוד לידם ברחוב אנשים לא יחשבו שאתה בכלל מתאמן יחתיכת שחיפון! עכשיו שמע ושמע טוב למה אני באמת כותב לך תשורה הזאת ברצינות ואני לא צוחק איתך ואני הולך לרשום את זה פעם אחת בלבד! שמע טוב תרכיב תמשקפיים המכוערות שלך טוב טוב שאתה רושם לי הודעה יאבו ארבע ואם צריך יעיור דחוף תראש שלך לתוך המסך ותביט היטב על השם NIGHT WOLF לפני שאתה מצטט אותו או פונה אליו!אחרת אני נישבע לך...שבפעם הבאה שאנחנו ניפגש אתה תכנס לבעיה בת אלף זונות ולא אור ולא גיל ולא זובי יוכלו להוציא אiתך ממנה אתה הבנתה את מה שרשמתי פה?קח את זה לצומת ליבך ושב בשקט יחתיכת מסכן הומו לפני שיהיה מאוחר מדי. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח גלעד אתה שרוט אחי חחחחחחחח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ומה זה אור הוא האליל שלי חח.. ואני לא יורד על אף אחד פה... לא כתבתי לך לפני שאתה ניראה מכוער או משהו בדומה לזה.. אני כותב דברים כאלה רק עם אותו אחד מעצבן אותי.. ולא התכוונתי להעליב אותך עם נעלבת אוו להרגיז אותך,ותאמין לי שאני לא מפחד מאף אחד ואני לא אוהב לריב בכלל למי שמכיר אותי. וחח מי אמר שאור יעזור, הוא לא אמור לעזור כי לא יקרה כלום,וגיל בכלל חח מה הוא קשור פה?!?! ואני חוזר על עצמי תרגיע את עצמך לא אכפת לי עד כמה אתה גדול וכמה פוזות אתה עושה עליי עכשיו. זהוא "הריב" הזה איתך נגמר מצידי אז על תגיב חזרה עם אתה הולך לרשום משהו תוקפני חזרה . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() וסמוך עלי שיקרה אולי לא היום לא מחר לא עוד שבועיים ולך תידע ...אבל יקרה ושאנחנו ניפגש אני לא אתיחס למילים "שמע אחי כולה פורום" או "מצטער אחי ובוא ניסגור" זאת תהיה פעם ראשונה שלי שאני אהיה באמת מאניק ![]() יאלה סלאמט |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לא כתבתי לך בהודעה האחרונה משהו שאמור להרגיז אותך.. כתבתי לך שאני לא רוצה לריב ואתה בכל זאת רב. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
חבר מתחיל
|
![]() האם אפשר להיתמקד באימון של חזה אחד בלבד?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() ציטוט:
יענו אם הוא סם אותך בראש שלו אז אל תצא מהבית חחח אבל הוא לא רוצה לריב ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ולא התכוונתי לריב כזה.. התכוונתי לריב בפורום. עם אני יריב עם גלעד מכות הוא יקח אותו בשניה,ועם הוא רוצה לריב בגלל כמה עלבונות שהוא ספג ממני בפורום זה מראה עד כמה הוא בוגר. |
|
![]() |
![]() |