ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף תחרותי

פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם.

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 19-01-08, 16:44   #41
CriminaL
חבר פעיל

הסמל האישי שלCriminaL

אח שלי צוחק עלי וקורא לי ארנולד חחח שים זין על כולם
סינטרקס
סיינטרקס
CriminaL מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 20-01-08, 22:52   #42
Alon Big Guy
חבר פעיל

שלח הודעה דרך ICQ אל Alon Big Guy

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Night_Wolf
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סיפור מארץ ההומואים והניטחנים אחי עכשיו שמע טוב!!!

סתכל על האנשים האלו שמעירים לך...אתה אוהב איך שהם ניראים?אתה חושב שחהברים שלך שלא מתאמנים ומזיינים לך בשכל ניראים טוב?אתה חושב שהמורה הבת זונה שלך לביולוגיה ניראת טוב?תקשיב להם ותיראה כמוהם!!!!

אם יש משהו שאני לא סובל זה QUITERS ואנשים שפורשים אחי תפוס את עצמך בידיים!!!
אם נכנסתה לבודיבילדינג אל תכנס למכון ותגיד "אוקי אני מתאמן" לא לא זה לא הולך וזאת לא הדרך...
בודיבילדרים הם הגזע העליון (ציטוט של חבר שהוא כמו אח)תכנס למכון כמו גלעד..לא כמוך כמו גלעד!!!
תבעט בדלת!!! שידעו שאתה באתה שאני נכנס למכון יש דממה!!!!אני ניגש לאיזור הברזלים מעיף תשחיפים (שדומים לחברים האומללים שלך אחי)בכאפה ומתחיל לדחוק ואם צריך לצעוק!!!
אני בא הבייתה אחרי השייק ומעמיס אוכל וכרגע אני בחיטוב אש אז אני אוכל מדויק!!!
אם צריך אני בולע כדור ואם צריך אני מכניס מחט כמו גבר!!!למה?כי אני אוהב את תחום הספורט הזה!!!ולא יקום הבן זונה שיוריד לי תמוטיבציה באימונים ויכשיל אותי!!!!

אם אתה חי תפיתוח גוף...תחייה תספורט הזה עד הסוף!!!לא כמו איזה כוסית שכל שני וחמישי מחליפה לבוש..תהיה מי שאתה בחרתה להיות דפוק לעצמך סטירה לפנים וSHUT THE FUCK UP AND SQUAT LIFT OR PRESS BITCH!!!

ופעם הבאה שהחברים הלוזרים שלך או המורה השרמוטה שלך אומרים לך משהו לא במקום תגיד להם...
עדיף לי שיכרתו לי תזין...ועדיף לי שכל השרירים שלי יהפכו לחמאה בגיל 60 ועדיף שאני לא יראה זיקפה ושיצמח לי דשא על הראש ויצא לי קולה מהתחת

אני אוהב פיתוח גוף ואני עושה את זה עד הסוף כי אם לא אני לוזר מזדיין שלא יודע מה הוא רוצה מעצמו ועדיף לי לשבור את המפרקת מהבושה והחרפה
גלעד זה לא עיניינו של אף אחד שאתה מזריק בתחת ...מה אתה רוצה שכל הפורום ידע שאתה לוקח חורמים למרות שהוא יודע... זה בידיוק עם אתה לוקח שלט וכותב אני לקוח אני לוקח ... תיקח בשקט ושתוק!... אני לא סובל אנשים שרוצים צומת לב בקשר לזה..מה זה עוזר לך שאתה אומר לכולם שאתה לוקח? אתה אוהב את הספורט הזה בסדר תוריד פרופיל קצת. יש אחד בפורום הזה שאני לא יגיד את שמו שהוא תמיד עושה הכל בשקט וככה צריך להתנהג.. ולהגיד את האמת אני מכיר אותך דרך כמה אנשים ואני יודע שלא אכפת לך למות בגיל 25 ממה שאתה לוקח... הוא ילד בן 14 שכולה ירד לו המוטיבציה בכלל חברים שלו שקצת אמרו לו דברים שהם לא במקום... ואתה יותר מדי חש אותה..
תרגיע קצת את הטונים שלך בדיבור כל פוסט שאתה מגיב בו אתה כזה עושה פוזות שאתה זה ואתה זה..
מעיף לי שחיפים עלק מה זה? אתה נשמע כאילו אתה רוצה לרצוח את כל השחיפים אצלך במכון ושישארו רק הגדולים.
Alon Big Guy מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 20-01-08, 23:08   #43
Night_Wolf
Banned

שלח הודעה דרך ICQ אל Night_Wolf

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Alon Big Guy
גלעד זה לא עיניינו של אף אחד שאתה מזריק בתחת ...מה אתה רוצה שכל הפורום ידע שאתה לוקח חורמים למרות שהוא יודע... זה בידיוק עם אתה לוקח שלט וכותב אני לקוח אני לוקח ... תיקח בשקט ושתוק!... אני לא סובל אנשים שרוצים צומת לב בקשר לזה..מה זה עוזר לך שאתה אומר לכולם שאתה לוקח? אתה אוהב את הספורט הזה בסדר תוריד פרופיל קצת. יש אחד בפורום הזה שאני לא יגיד את שמו שהוא תמיד עושה הכל בשקט וככה צריך להתנהג.. ולהגיד את האמת אני מכיר אותך דרך כמה אנשים ואני יודע שלא אכפת לך למות בגיל 25 ממה שאתה לוקח... הוא ילד בן 14 שכולה ירד לו המוטיבציה בכלל חברים שלו שקצת אמרו לו דברים שהם לא במקום... ואתה יותר מדי חש אותה..
תרגיע קצת את הטונים שלך בדיבור כל פוסט שאתה מגיב בו אתה כזה עושה פוזות שאתה זה ואתה זה..
מעיף לי שחיפים עלק מה זה? אתה נשמע כאילו אתה רוצה לרצוח את כל השחיפים אצלך במכון ושישארו רק הגדולים.

בונא יחתיכת אפס ימעפן תעיף תעיף תאיי סי קיו שלי מהר מהר מהרשימה שלך אם הוספתה אותי יא לוזר!

כולה נסיתי להחדיר בבן אדם קצת מוטיבציה לבוא בגישה טובה ולגרום לו להסתכל במראה ולאהוב את עצמו ואת מה שהוא עושה אז כתבתי את זה בצורא מורעלת וקשוחה בסגנון שיעזור לבחור להכנס לתלם!
סתכל כולם אהבו תהודעה שלי רק אתה לא זדיין מי מכיר אותך בכלל
צומת לב?אתה לא סובל אנשים כאלו?חחחחחחחחחחחחחחחחח שם עלייך ועל כל החבר'ה שלך ועל כל המחשבות שלך 1000 זין

תזדיין לי מהפרצוף חתיכת הומו ותיזהר לצטט אותי בכלל ילדון

אני בא בכוונה לעזור לבן אדם ואתה לא אוהב?תחנק אם כל מי ששונא אותי ואת ההודעות שלי.
Night_Wolf מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 20-01-08, 23:40   #44
arbel2
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי שלarbel2

עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס

ציטוט:

להגיד לך תאכלס ? מי שיצא פה לא במקום זה אתה ,יכולת לשמור את הדעה הזאת לעצמך,אבל לא אתה חייב לפתוח ריב (ולא ,זה לא קטע של להגן על גלעד כי אין לי אינטרס להגן עליו)

האם גלעד מוחצן בקטע של שימוש בחומרים ? כן ,וזאת הבחירה שלו,אם הוא רוצה להודות בשימוש בחומרים שיודה ,מה אכפת לך כל כך ? (דרך אגב ,כאילו שזה לא שקוף מי זה החבר שלך שאתה מדבר עליו )

לפניות ,מענות ,טענות ובקשות ...לחץ כאן

מאמן חדר כושר מוסמך מטעם קמפוס "שיאים" אוניברסיטת ת"א
arbel2 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 21-01-08, 00:17   #45
Ido
IsraelBody VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלIdo

עוסק ב:: צה"ל
שלח הודעה דרך ICQ אל Ido שלח הודעה דרך AIM אל Ido שלח הודעה דרך MSN אל Ido שלח הודעה דרך Yahoo אל Ido Send a message via Skype™ to Ido

חחחח אור ביטון
ישן 21-01-08, 00:42   #46
Night_Wolf
Banned

חחחחחחחחחחחחח בטח רוצה למצוץ לו חחחחחחחחח אנחנו נחיה וניראה מה יקרה בתחרות הבאה...
ישן 21-01-08, 01:56   #47
aseed
מתחרה מקצועי - חבר על

גלעד אגרסיבי חחחח
aseed מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 21-01-08, 14:58   #48
BlueNinja
חבר פעיל

הסמל האישי שלBlueNinja

חדר כושר: Life&Fitness

חחח גילעד יענק תודה על הודעה אחי חיכתי לאחת כזאת, תודה לכולם

עפתי למכון, ביי

No Pain No Gain !
BlueNinja מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 21-01-08, 19:37   #49
Alon Big Guy
חבר פעיל

ציטוט:
בונא יחתיכת אפס ימעפן תעיף תעיף תאיי סי קיו שלי מהר מהר מהרשימה שלך אם הוספתה אותי יא לוזר!

כולה נסיתי להחדיר בבן אדם קצת מוטיבציה לבוא בגישה טובה ולגרום לו להסתכל במראה ולאהוב את עצמו ואת מה שהוא עושה אז כתבתי את זה בצורא מורעלת וקשוחה בסגנון שיעזור לבחור להכנס לתלם!
סתכל כולם אהבו תהודעה שלי רק אתה לא זדיין מי מכיר אותך בכלל
צומת לב?אתה לא סובל אנשים כאלו?חחחחחחחחחחחחחחחחח שם עלייך ועל כל החבר'ה שלך ועל כל המחשבות שלך 1000 זין

תזדיין לי מהפרצוף חתיכת הומו ותיזהר לצטט אותי בכלל ילדון

אני בא בכוונה לעזור לבן אדם ואתה לא אוהב?תחנק אם כל מי ששונא אותי ואת ההודעות שלי.
^_^

עם העור התלוי שלך בבטן באמת נחיה וניראה מה יקרה בתחרות הבאה..

ואתה תוקפני יותר מדיי מכולם אם לא שמת לב.. כולה אמרתי משהו הגיוני,
ואני לא שונא אותך חח אני בכלל לא מכיר אותך אישית.
ישן 21-01-08, 19:43   #50
Playa
חבר פעיל

גם לי היו מציקים לגיינר ואמרו שרק בגללו התנפחתי, אז אמרתי להם שמה הם מבינים בפיתוח גוף סתכלו איך אתם נראים זה השתיק אותם ...
ישן 21-01-08, 19:50   #51
TheGift
חבר פעיל

ציטוט:
אתה יכול להעביר עליו ביקורת בתור בודיבילדר אבל זו כבר התגרות. אין הרבה אנשים בארץ הזאת שמשקיעים בספורט הזה כמוהו וגם אם לא מוצא חן בעייניך הגישה שלו אז תשאיר את העקיצות לעצמך כי זה לא אמור להפריע לך בכלל. אני מאמין שבעוד שנה-שנתיים הוא יעלה לבמה וישתין בקשת על כול מי שלועג וצוחק עליו.
TheGift מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 21-01-08, 20:32   #52
Night_Wolf
Banned

ציטוט:
^_^

ואתה תוקפני יותר מדיי מכולם אם לא שמת לב.. כולה אמרתי משהו הגיוני,
ואני לא שונא אותך חח אני בכלל לא מכיר אותך אישית.
באמת נחיה וניראה ובעית העור נפתרה דרך אגב..
אני לא תוקפני הייתי במזג רע כי אני הייתי בסייקל פי 400 יותר חזק ממה שהאליל שלך עשה,למדתי להשלים ולהתחבר אם האנשים שרבתי איתם ומחלקם בקשתי סליחה כי זה לא היה בכוונה.
אתה לעומת זאת!!תמיד שנאתי אותך עכשיו אני אסביר לך למה:אתה באתה לפורום ובגלל הגיבויי שהיה לך ש"ואי אני אלון ביג FAGGOT החבר של אור ביטון מתחרה במר ישראל הסוס" אז הרשתה לעצמך לרדת על רוב המשתמשים פה חחח שחלקם אם תעמוד לידם ברחוב אנשים לא יחשבו שאתה בכלל מתאמן יחתיכת שחיפון!

עכשיו שמע ושמע טוב למה אני באמת כותב לך תשורה הזאת ברצינות ואני לא צוחק איתך ואני הולך לרשום את זה פעם אחת בלבד!

שמע טוב תרכיב תמשקפיים המכוערות שלך טוב טוב שאתה רושם לי הודעה יאבו ארבע ואם צריך יעיור דחוף תראש שלך לתוך המסך ותביט היטב על השם NIGHT WOLF לפני שאתה מצטט אותו או פונה אליו!אחרת אני נישבע לך...שבפעם הבאה שאנחנו ניפגש אתה תכנס לבעיה בת אלף זונות ולא אור ולא גיל ולא זובי יוכלו להוציא אiתך ממנה אתה הבנתה את מה שרשמתי פה?קח את זה לצומת ליבך ושב בשקט יחתיכת מסכן הומו לפני שיהיה מאוחר מדי.
ישן 21-01-08, 20:39   #53
ג'פרי
חבר פעיל

הסמל האישי שלג'פרי

ציטוט:
קיצר המורה מתחילה להגיד לי שזה יגרום לי לקושי לקבל זיקפה באיבר מין =/ עכשיו אני חולה על המורה הזאת היא גם המחנכת שלי ממש מורה טובה, אז לא רציתי להתפרץ עלייה.
תוציא תזין שלך תעמיד אותו ואז תראה לה מזה בקושי לקבל זיקפה זה הפתרון !
ג'פרי מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 21-01-08, 20:41   #54
yonip
חבר פעיל

הסמל האישי שלyonip

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח גלעד אתה שרוט אחי חחחחחחחח
yonip מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 21-01-08, 20:42   #55
Alon Big Guy
חבר פעיל

ציטוט:
באמת נחיה וניראה ובעית העור נפתרה דרך אגב..
אני לא תוקפני הייתי במזג רע כי אני הייתי בסייקל פי 400 יותר חזק ממה שהאליל שלך עשה,למדתי להשלים ולהתחבר אם האנשים שרבתי איתם ומחלקם בקשתי סליחה כי זה לא היה בכוונה.
אתה לעומת זאת!!תמיד שנאתי אותך עכשיו אני אסביר לך למה:אתה באתה לפורום ובגלל הגיבויי שהיה לך ש"ואי אני אלון ביג FAGGOT החבר של אור ביטון מתחרה במר ישראל הסוס" אז הרשתה לעצמך לרדת על רוב המשתמשים פה חחח שחלקם אם תעמוד לידם ברחוב אנשים לא יחשבו שאתה בכלל מתאמן יחתיכת שחיפון!

עכשיו שמע ושמע טוב למה אני באמת כותב לך תשורה הזאת ברצינות ואני לא צוחק איתך ואני הולך לרשום את זה פעם אחת בלבד!

שמע טוב תרכיב תמשקפיים המכוערות שלך טוב טוב שאתה רושם לי הודעה יאבו ארבע ואם צריך יעיור דחוף תראש שלך לתוך המסך ותביט היטב על השם NIGHT WOLF שאתה מצטט או פונה אליו!אחרת אני נישבע לך...שבפעם הבאה שאנחנו ניפגש אתה תכנס לבעיה בת אלף זונות ולא אור ולא גיל ולא זובי יוכלו להוציא אiתך ממנה אתה הבנתה את מה שרשמתי פה?קח את זה לצומת ליבך ושב בשקט יחתיכת מסכן הומו לפני שיהיה מאוחר מדי.
אתה קצת מגזים...
ומה זה אור הוא האליל שלי חח.. ואני לא יורד על אף אחד פה... לא כתבתי לך לפני שאתה ניראה מכוער או משהו בדומה לזה..
אני כותב דברים כאלה רק עם אותו אחד מעצבן אותי..
ולא התכוונתי להעליב אותך עם נעלבת אוו להרגיז אותך,ותאמין לי שאני לא מפחד מאף אחד ואני לא אוהב לריב בכלל למי שמכיר אותי.
וחח מי אמר שאור יעזור, הוא לא אמור לעזור כי לא יקרה כלום,וגיל בכלל חח מה הוא קשור פה?!?!
ואני חוזר על עצמי תרגיע את עצמך לא אכפת לי עד כמה אתה גדול וכמה פוזות אתה עושה עליי עכשיו.
זהוא "הריב" הזה איתך נגמר מצידי אז על תגיב חזרה עם אתה הולך לרשום משהו תוקפני חזרה .
ישן 21-01-08, 20:47   #56
Night_Wolf
Banned

ציטוט:
אתה קצת מגזים...
ומה זה אור הוא האליל שלי חח.. ואני לא יורד על אף אחד פה... לא כתבתי לך לפני שאתה ניראה מכוער או משהו בדומה לזה..
אני כותב דברים כאלה רק עם אותו אחד מעצבן אותי..
ולא התכוונתי להעליב אותך עם נעלבת אוו להרגיז אותך,ותאמין לי שאני לא מפחד מאף אחד ואני לא אוהב לריב בכלל למי שמכיר אותי.
וחח מי אמר שאור יעזור, הוא לא אמור לעזור כי לא יקרה כלום,וגיל בכלל חח מה הוא קשור פה?!?!
ואני חוזר על עצמי תרגיע את עצמך לא אכפת לי עד כמה אתה גדול וכמה פוזות אתה עושה עליי עכשיו.
אוקי הייתה לך תהזדמנות שלך אל תידאג אנחנו עוד ניתראה
וסמוך עלי שיקרה אולי לא היום לא מחר לא עוד שבועיים ולך תידע ...אבל יקרה ושאנחנו ניפגש אני לא אתיחס למילים "שמע אחי כולה פורום" או "מצטער אחי ובוא ניסגור" זאת תהיה פעם ראשונה שלי שאני אהיה באמת מאניק
יאלה סלאמט
ישן 21-01-08, 21:39   #57
Alon Big Guy
חבר פעיל

ציטוט:
אוקי הייתה לך תהזדמנות שלך אל תידאג אנחנו עוד ניתראה
וסמוך עלי שיקרה אולי לא היום לא מחר לא עוד שבועיים ולך תידע ...אבל יקרה ושאנחנו ניפגש אני לא אתיחס למילים "שמע אחי כולה פורום" או "מצטער אחי ובוא ניסגור" זאת תהיה פעם ראשונה שלי שאני אהיה באמת מאניק
יאלה סלאמט
אני רואה שעוד לא התבגרת...
לא כתבתי לך בהודעה האחרונה משהו שאמור להרגיז אותך.. כתבתי לך שאני לא רוצה לריב ואתה בכל זאת רב.
ישן 21-01-08, 22:08   #58
k300
חבר מתחיל

האם אפשר להיתמקד באימון של חזה אחד בלבד?
k300 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 21-01-08, 22:32   #59
aseed
מתחרה מקצועי - חבר על

ציטוט:
אני רואה שעוד לא התבגרת...
לא כתבתי לך בהודעה האחרונה משהו שאמור להרגיז אותך.. כתבתי לך שאני לא רוצה לריב ואתה בכל זאת רב.
גלעד עדיין לא הבנת הוא רק לא רוצה לריב הוא לא מפחד ממך
יענו אם הוא סם אותך בראש שלו אז אל תצא מהבית חחח אבל הוא לא רוצה לריב
aseed מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 21-01-08, 22:37   #60
Alon Big Guy
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי aseed
גלעד עדיין לא הבנת הוא רק לא רוצה לריב הוא לא מפחד ממך
יענו אם הוא סם אותך בראש שלו אז אל תצא מהבית חחח אבל הוא לא רוצה לריב
למה לי לא לצאת מהבית?
ולא התכוונתי לריב כזה.. התכוונתי לריב בפורום.
עם אני יריב עם גלעד מכות הוא יקח אותו בשניה,ועם הוא רוצה לריב בגלל כמה עלבונות שהוא ספג ממני בפורום זה מראה עד כמה הוא בוגר.
תגובה