|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
חבר פעיל
|
![]() מי שאומר הכול בראש שיתן לעצמו כאפה , הבעיה ביום סיירות שהוא יום מאוד קצר לכן הוא יחסית מאוד קשה ביום סיירות זה 90% סיבולת(מסה לא כול כך תעזור) ו10% רצון , מה לעשות מי שלא בא עם סיבולת לא יעבור את היום הזה ולא יקבל כלום - בגיבושים זה כבר משהו אחר הגיבוש הוא שבוע שיש עליך ציוד כבד ופה הרצון מתחיל לשחק כי אחרי יום אחד כולם באותו קוו (לא משנה איזה כושר אתה).
בכול מקרה חבל שככה צהל מחלק גיבושים תעשו גיבוש רציני של שבוע לכול יחידה מי שיעבור יתקבל מי שלא אז לא כי היום סיירות הוא באמת בעיה למי שלא בכושר. דרך אגב לא נורא אחי יש גיבושי יחטיות בהצלחה |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() לא נורא אח שלי תתעוד עם זה שיש כאלה כמוני שאפילו לא יגיעו לגיבוש כזה..:\
ולגבי הוויכוח עם זה מנטלי או פיזי... זה בערך חצי חצי כי בנאדם בלי כוח פיזי מתאים לא יגמור את זה כי הוא פשוט יפול אותו דבר בנאדם בלי מספיק כוח רצון לא יגמור את זה כי פשוט "ישבר לו".... |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
חבר פעיל
|
![]() תגידו איזה סוג של אנשים עוברים את זה? היו שם סוסים מטורפים? סתם מעניין לדעת
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() גם שחיפים מסריחים יכולים לעבור..
אין כמעט משמעות גודל רוב הענקים פורשים בדיונות על ההתחלה...
![]() |
#46 |
חבר פעיל
|
![]() בשלב של הריצות בדיונות שם חזרה לי פציעה ישנה במפסעה והמשכתי למרות זאת בשלב מסויים בגלל שלא הפסקתי הגעתי למצב שלא יכולתי לזוז היתי כמו נכה והמפקד שלח אותי לרופא והוא שיחרר אותי וישלחו לי זימון חדש ביולי......
עד עכשיו אני בקושי מצליח ללכת מהפציעה הזאת |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ואי אחי ניראה אותך ביולי אה ![]() אתה יודע אולי איך לבקש זימון חדש?
![]() |