|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הביא לי עצבים המשחק הזה חחח |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
עוד לא הגעתי לאישה בכלל. אה ומסביב לחדר יש כמו קופסאות כאלה שמחוברות לקיר ויש עליהן צורות ואפשר לרשום מספר בכל אחת, מה אני עושה עם זה? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
חבר פעיל
|
![]() מה אני אמור לעשות ?!
יש לי את כל הכרטיסים במקום, שמתי את החמצן במקום, חברתי את המסכה לצינור (מה אני אמור לעשות עם זה?) אבל היא עדין אצלי איפה המטבעות? איך מגיעים לאישה? מזה הציורים של הכרטיסים עם המספר בפנים? מזה הלוחות שאפשר לשנות בהם את המספרים ויש להם ציור?
"Remember, remember, the Fifth of November, the Gunpowder Treason and Plot. I know of no reason why the Gunpowder Treason should ever be forgot" (V for Vendetta) "With a gun barrel between your teeth, you speak only in vowels. " (Fight Club) |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אני אפילו לא מוצא אישה שמתי חמצן במקום פתחתי כספת יש לי חבר שקית שקופה כזאת ו3 פאזלים שכבר הרכבתי איפה הרביעי!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
חבר פעיל
|
![]() יווווווווווו איזה משחק מצייייייק רק התחלתי ולחצתי על הלוח של החשמל ואני לא יכול לזוז משמה עשיתי איקס כוסעומו
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זה מתטמטיקה פשוטה .. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הדבר היחיד שמצאתי זה ציורים של החלקים האלה של הפאזל ומספר בתוכן אחד ליד המכונת הנשמה, 2 על ארונות, ועוד אחד על הפאנל הזה ברצפה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לכל כרטיסיה שקופה יש צורה של חלק מהפאזל ששמתי בארון ומספר מה אני אמור לעשות לא הבנתי עריכה: אני חושב שהבנתי, מה אמור לקרות אחרי שרושמים בכל קופסה את המספר? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
חבר פעיל
|
![]() איירון אני מתפלא עליךי אחי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תחשוב טוב זה קשור במספרים שעל כל חלק שקוף...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
חבר פעיל
|
![]() נגיד בראשון יש 4 סימנים של אנשים תחלק את המספר שמייצג את החלק ב4 ואז תקבל שהחלק של האנשים שווה 4
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
נכון מצאת ציורים של החלקים של הפאזל ומספר בתוכם ?אז תרשום את הצורות ואת המספרים שעליהם בצורה כלשהי נגיד ככה בכתבן ככה יהיה לך פשוט יותר : שורה ראשונה =12 שורה שנייה=16 שורה שלישית =24 שורה רביעית=23 זה מתמטמטיקה פשוטה עכשיו לך לתיבה שיש שמה את הסימנים ותנסה למצוא מה כל סימן שווה ואז להכניס את מה שיצא לך בתיבות איפה שיש תסימנים האלו תתחיל בשורה הראשונה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
חבר פעיל
|
![]() סיימתי
![]() |
#55 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
מנהל מקצועי
|
![]() ג'פרי..הקטע העם החישוב שהסברת עכשיו..זה בלתי אפשרי עם 3 כרטיסיות..יש המון אפשרויות..אני צריך את הרביעי כדי לחשב..איפה הפאקינג רביעי?זה עם ה3 שפיצים..מקום שני..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
חבר פעיל
|
![]() טאוס אם אני לא טועה יש אחד מאחורי המכונת שתיה מצאת?
ג'פרי איך אני מסיים? היא מונשמת ונתתי לה את 2 הפחיות עריכה: הנה סיימתי =] |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
מנהל מקצועי
|
![]() יש הצלחתי לגלות את הקוד של המזלות גם בלי הרביעי!!משוואה פשוטה
![]() טוב מה היא רוצה עכשיו? |
![]() |
![]() |