ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף-כללי

פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 03-11-07, 17:35   #41
פומה
חבר פעיל

הסמל האישי שלפומה

תקציב 30 אלף אתה יכול לקנות אוטו נחמד
השאלה מה חשוב לך ? שנה, פוזה וכו'
אני יכול להמליץ לך על אוטו אך זה לא נחשב בקטגוריית הרכבים "הצעירים"
יונדאי אקסנט - אוטו זול אתה יכול להביא אקסנט מודל 2000 ומעלה במחיר התקציב שלך
והכי חשוב הטיפולים שלו זולים במיוחד + הביטוח
אם אתה מחפש אוטו שנחשב בקטגוריית "הצעירים" יש לך את הסיאט שהוא גבולי ביותר שנת 2000 שווה 30 אלף בערך, כמו כן פולו שנת 2000 שעומד על אותו מחיר של הסיאט פחות או יותר, בנוסף יש לך את הפולו 1900 סמ"ק שהיא יותר ארוכה מהפלו המוכרת והמחיר שלה גם בסדר גודל התקציב שלך.
לא הייתי מציע לך לרכוש רכבים פחות משנת 2000, מה שאומר שפיג'ו 206 וגולף לא בתקציב שלך...
פומה מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 03-11-07, 18:20   #42
Mr.Olimpia
IsraelBody VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלMr.Olimpia

חדר כושר: Body Shape

ציטוט:
פורסם במקור על ידי פינגווין
פיצוץ.

אתה משווא גרמנית לצרפתית? פולקסווגן לפג'ו?
כן אני משווה....פולקסואגן זה לא מרצדס או במוו וזה לא נחשב משהו מיוחד....
פולקסוואגן אוטו פשוט...כמו שאומרים לגרמנים עניים ...מה שמציב אותו כאחד שלא יותר טוב מפג'ו...
לאומת זאת מרצדס ובמוו זה משהו אחר... אבל גם המחירים אחרים..

חוץ מזה העובדה שפג'ו יותר יקרה מפולקסוואגן....אומר משהו לא? (ומה שלא תגיד במכוניות ...
המחיר כן קובע)
Mr.Olimpia מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 03-11-07, 18:25   #43
ThaiB0X
חבר פעיל

הסמל האישי שלThaiB0X

חבר'ה, מה אגזוזי לחץ ושטויות מה אני בן 17
זה אוטו בכלל לכל המשפחה,
את האוטו שלי אני יקנה אחרי הצבא בארה"ב בע"ה עוד איזה שנה-שנה וחצי, איזה פונטיאק Gto שנת 1970, נדחוף לה איזה ביג בלוק של 440כ"ס
ThaiB0X מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 03-11-07, 19:23   #44
OMRI-TURBO
מנהל ראשי

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Mr.Olimpia
פולקסוואגן אוטו פשוט...כמו שאומרים לגרמנים עניים ...מה שמציב אותו כאחד שלא יותר טוב מפג'ו...

חוץ מזה העובדה שפג'ו יותר יקרה מפולקסוואגן....אומר משהו לא? (ומה שלא תגיד במכוניות ...
המחיר כן קובע)
פולקסוואגן כבר לא המכונית העממית שהיא היתה בתחילת המאה הקודמת. הם בעלים של אוודי ולמבורגיני גם אם לא ידעת(ובין היתר סקודה וסיאט גם). תשים לב למחירים של המכוניות שלהם,אם כבר דיברת על מחיר, תסתכל על המחירון ותגיד לי איזו פיג'ו חדשה מגיעה למחירים של פולקסווגן. אין גם מה להשוות מבחינת חלקים כי החלקים זהים בכל ההמכוניות שלהם כולל אוודי , אין שום הבדל בין אוודי לפולקסווגן, אותם מנועים אותם חלקים. מה שכן יש תקלות, והם לא זולים לתקן כי כמו שאמרתי החברה מאוד יוקרתית ועם זה גם החלקים. מצד שני גם הצרפתיות עושות בעיות אבל יותר זולות לתקן.
מסקנה- לקנות מכוניות יפניות, הכי אמינות ולא מתקלקלות.
ישן 03-11-07, 20:00   #45
maorstyle
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי omri-turbo

חחח יש אמת בדבריך אחי אבל אני עדין מעדיף גרמניות....

גרמניות מושקעות ואיכותיות
על אחד מה שהוא מעדיף
maorstyle מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 03-11-07, 20:16   #46
Danzig
חבר פעיל

הסמל האישי שלDanzig

כללי:: גבר שבגברים

פולקסוואגן כן נחשבת לחברה, בדגמים מסוימים לא פחות מאודי ומbmw, מיותר להשוות לפז'ו (כמובן בדגמים המתאימים, ולא להשוות 407 לפולו)

קרדיט ליוסי פינגווין התותח
Danzig מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 03-11-07, 20:18   #47
Mr.Olimpia

הסמל האישי שלMr.Olimpia

ציטוט:
פולקסוואגן כבר לא המכונית העממית שהיא היתה בתחילת המאה הקודמת. הם בעלים של אוודי ולמבורגיני גם אם לא ידעת(ובין היתר סקודה וסיאט גם). תשים לב למחירים של המכוניות שלהם,אם כבר דיברת על מחיר, תסתכל על המחירון ותגיד לי איזו פיג'ו חדשה מגיעה למחירים של פולקסווגן. אין גם מה להשוות מבחינת חלקים כי החלקים זהים בכל ההמכוניות שלהם כולל אוודי , אין שום הבדל בין אוודי לפולקסווגן, אותם מנועים אותם חלקים. מה שכן יש תקלות, והם לא זולים לתקן כי כמו שאמרתי החברה מאוד יוקרתית ועם זה גם החלקים. מצד שני גם הצרפתיות עושות בעיות אבל יותר זולות לתקן.
עם כל הכבוד דברתה פה שטויות....

קודם כל ....לתקן צרפתיות, זה בין הדברים הכי יקרים שיש כי חלקים יקרים מאוד.(אני מדבר על דגמים יקרים יותר כמו 407 ו 607 )

אפילו שפולקסווגן חברה עשירה היא עדיין לא מרצדס ולא במוו.... וגם לא אודי כי אודי זה מעין אוטו יותר טוב כדי להוציא כסף)

לגבי המחירים ? 407 ו פאסאט הם אותו באותו קבוצת רישוי (קלאס)
דגם הכי יקר של 407 עולה 271 אלף שקל....
ודגם הכי יקר של פסאט 249 ומשהו אלף...

ואודי הכי יקרה 291....על תשקח שעל אודי רוצים כסף גם על המותג. ומה שלא תגיד אודי יותר טובה ויוקרתית מפולקסואגן אפילו שזאת אותה חברה....אבל עובדה..

אז איפה אתה רואה פה שפולקסואגן יותר יקרה ?
ישן 03-11-07, 20:41   #48
OMRI-TURBO
מנהל ראשי

ציטוט:
עם כל הכבוד דברתה פה שטויות....

קודם כל ....לתקן צרפתיות, זה בין הדברים הכי יקרים שיש כי חלקים יקרים מאוד.(אני מדבר על דגמים יקרים יותר כמו 407 ו 607 )

אפילו שפולקסווגן חברה עשירה היא עדיין לא מרצדס ולא במוו.... וגם לא אודי כי אודי זה מעין אוטו יותר טוב כדי להוציא כסף)

לגבי המחירים ? 407 ו פאסאט הם אותו באותו קבוצת רישוי (קלאס)
דגם הכי יקר של 407 עולה 271 אלף שקל....
ודגם הכי יקר של פסאט 249 ומשהו אלף...

ואודי הכי יקרה 291....על תשקח שעל אודי רוצים כסף גם על המותג
אז איפה אתה רואה פה שפולקסואגן יותר יקרה ?

תגיד אתה צוחק או מה? הרגע הסברתי לך שבאוודי משתמשים באותם מנועים וחלקים של פולקסווגן זה אותו מפעל בדיוק! הכל זהה חוץ מהצורה של הפח. המנועים גם זהים לגמרי בכל המכוניות של סקודה,פולקסווגן סיאט ואוודי. למשל לי היתה סיאט איביזה טורבו, והמנוע היה זהה כמו לגולף GTI, וכמו לאוודי A3 טורבו, הם משתמשים באותם בלוקים בהרבה מכוניות והחלקים מיוצרים בדיוק באותו מקום. עכשיו זה שזה לא מרצדס ובמוו,אז מה? גם פג'ו לא! איך זה קשור? דבר שני אתה כניראה לא כל כך מכיר מחירי מכוניות או יודע איך לעשות השוואה, בוא עכשיו נשווה את המכוניות של פג'ו ופולקווגן לפי הקטגוריות והמחיר הכי יקר(כי אתה אוהב מחירים).
פולקסווגן גולף,המכונית הקופמקטית שלהם, ו-179 אלף שקל למודל 2004 GTI. לעומת זאת,פגו 307 משנת 2004 עולה הכי הרבה 74 אלך. הבדל של מעל ל-100 אלף שקל!!
קטגוריה הבאה ניקח מכוניות פאר, הכי יקרה ומפוארת של פולקסווגן זה פייתון, שעולה מעל ל-700 אלף שקל למנוע W12. מה הכי יקרה ומפוארת של פיג'ו? 607, שעולה 360 אלף לשנת 2007.
אממ.. בוא ניראה עוד מכוניות של פולקסווגן שאין לפיגו מה להציע בכלל בתחום הזה, פולקסווגן טוראג,644 אלף שקל לחדשה.
ועדיף שלא נזכיר את המחירים של AUDI כן? עם ה-A8,S8,A6,S6 הג'יפים שלהם, וכו'...
מצחיק אה? לפגו אין בכלל מכוניות שמגרדות את התחום הזה. אז ככה שאם ההשוואה שלך כמו שאתה אומר זה מחירים, תשים לב שלפגו אין בכל למקום בתחרות, אם ההשוואה שלך זה איכות, אתה צריך לדעת קצת על הקונצרן שכולל את כל החברות של אוודי סקודה סיאט ולמבורגיני, כן כן.
אמינות? לא יודע, היו לנו במשפחה גם צרפתיות וגם גרמניות, הכל אותו חרא, אני עם הסובארו שלי לא רואה מוסך.
ישן 03-11-07, 20:54   #49
אשכנזי
חבר פעיל

אודי הכי יקר 290 אלף איפה אתה חי אפילו A8 שנת 2002 עולה יותר
אשכנזי מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 03-11-07, 21:05   #50
Mr.Olimpia

הסמל האישי שלMr.Olimpia

ציטוט:
פורסם במקור על ידי אשכנזי
אודי הכי יקר 290 אלף איפה אתה חי אפילו A8 שנת 2002 עולה יותר
אנחנו דיברנו על אותו קלאס... ואודי הכי יקרה 290 אלף באותו קלאס הכוונה היתה ל (a4)(לא ספורט)
ישן 03-11-07, 21:14   #51
Mr.Olimpia

הסמל האישי שלMr.Olimpia

ציטוט:
תגיד אתה צוחק או מה? הרגע הסברתי לך שבאוודי משתמשים באותם מנועים וחלקים של פולקסווגן זה אותו מפעל בדיוק! הכל זהה חוץ מהצורה של הפח. המנועים גם זהים לגמרי בכל המכוניות של סקודה,פולקסווגן סיאט ואוודי. למשל לי היתה סיאט איביזה טורבו, והמנוע היה זהה כמו לגולף Gti, וכמו לאוודי A3 טורבו, הם משתמשים באותם בלוקים בהרבה מכוניות והחלקים מיוצרים בדיוק באותו מקום. עכשיו זה שזה לא מרצדס ובמוו,אז מה? גם פג'ו לא! איך זה קשור? דבר שני אתה כניראה לא כל כך מכיר מחירי מכוניות או יודע איך לעשות השוואה, בוא עכשיו נשווה את המכוניות של פג'ו ופולקווגן לפי הקטגוריות והמחיר הכי יקר(כי אתה אוהב מחירים).
פולקסווגן גולף,המכונית הקופמקטית שלהם, ו-179 אלף שקל למודל 2004 Gti. לעומת זאת,פגו 307 משנת 2004 עולה הכי הרבה 74 אלך. הבדל של מעל ל-100 אלף שקל!!
קטגוריה הבאה ניקח מכוניות פאר, הכי יקרה ומפוארת של פולקסווגן זה פייתון, שעולה מעל ל-700 אלף שקל למנוע W12. מה הכי יקרה ומפוארת של פיג'ו? 607, שעולה 360 אלף לשנת 2007.
אממ.. בוא ניראה עוד מכוניות של פולקסווגן שאין לפיגו מה להציע בכלל בתחום הזה, פולקסווגן טוראג,644 אלף שקל לחדשה.
ועדיף שלא נזכיר את המחירים של Audi כן? עם ה-a8,s8,a6,s6 הג'יפים שלהם, וכו'...
מצחיק אה? לפגו אין בכלל מכוניות שמגרדות את התחום הזה. אז ככה שאם ההשוואה שלך כמו שאתה אומר זה מחירים, תשים לב שלפגו אין בכל למקום בתחרות, אם ההשוואה שלך זה איכות, אתה צריך לדעת קצת על הקונצרן שכולל את כל החברות של אוודי סקודה סיאט ולמבורגיני, כן כן.
אמינות? לא יודע, היו לנו במשפחה גם צרפתיות וגם גרמניות, הכל אותו חרא, אני עם הסובארו שלי לא רואה מוסך.
לא דיברתי על מנועים ...אוקיי מנועים אותו דבר....הגימור של סלון זה בכלל ליגה אחרת...
קודם כל....פייטון כבר לא מוכרים בארץ וי לו מנוע W12...מה אתה משווה לאוטו(607) של 3 ליטר V6?

קודם כל 307 עולה 150 אלף לידיעתך... מאיפה הפלצתה 75 אני לא יודע.(אולי יד שניה?!)...
גולף כבר החליפו דגם לחלוטין בשנת 2007 ו307 הוא משנת 2002 אז חכה כמה יעלה 308 שמגיע בקרוב...

לגבי אודי... לא דיברתי על גרסאות ספורט בכלל..דיברתי על A4 רגילה...אתה מביא לי פה מכוניות ספורט שחוץ מפח אין להם שום דבר משותף...לאותו גדם (בהתאמה)

כי סהכ פג'ו לא עושים רכבים ספורטיבים כמו גרמנים יש להם מטרה אחרת - נוחות (סיטרואן C6)

אז אם אתה משווה תשווה A4 רגיל לא Rs.

ואם כל הכבוד, ויש כבוד אוטו צרפתי מאוד אמין...(ויש לי ניסיון עם צרפתי)

אז חלאס פה עם כל הבולשיט הזה שנשפח פה בכמויות. ויפניות...פשוט מכוניות מכוערות זה הכל..מה שטוב שהם אמינות יותר זה כן...ושיודעים לטפל בהם בארץ טוב ובזול.
אבל יפניות מכוערות נקודה.
ישן 03-11-07, 22:23   #52
Danzig
חבר פעיל

הסמל האישי שלDanzig

מה לעזאזל קשורים המחירים?...

ישן 03-11-07, 22:40   #53
Antonator1
הושעה

סע למגדבורג בגרמניה ותקנה ז'יגולי או זפורוז'ץ יד שנייה מימי מסך הברזל...
Antonator1 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 04-11-07, 01:01   #54
פינגווין
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה

הסמל האישי שלפינגווין

ציטוט:
לא דיברתי על מנועים ...אוקיי מנועים אותו דבר....הגימור של סלון זה בכלל ליגה אחרת...
קודם כל....פייטון כבר לא מוכרים בארץ וי לו מנוע W12...מה אתה משווה לאוטו(607) של 3 ליטר V6?

קודם כל 307 עולה 150 אלף לידיעתך... מאיפה הפלצתה 75 אני לא יודע.(אולי יד שניה?!)...
גולף כבר החליפו דגם לחלוטין בשנת 2007 ו307 הוא משנת 2002 אז חכה כמה יעלה 308 שמגיע בקרוב...

לגבי אודי... לא דיברתי על גרסאות ספורט בכלל..דיברתי על A4 רגילה...אתה מביא לי פה מכוניות ספורט שחוץ מפח אין להם שום דבר משותף...לאותו גדם (בהתאמה)

כי סהכ פג'ו לא עושים רכבים ספורטיבים כמו גרמנים יש להם מטרה אחרת - נוחות (סיטרואן C6)

אז חלאס פה עם כל הבולשיט הזה שנשפח פה בכמויות. ויפניות...פשוט מכוניות מכוערות זה הכל..מה שטוב שהם אמינות יותר זה כן...ושיודעים לטפל בהם בארץ טוב ובזול.
יש הרבה תחומים שאני מסכים איתך אבל בקשר למכוניות
אתה משווא פג'ו לVW זה ממש ממש לא באותו קטגוריה VW מעל 10 רמות
אוטו צרפתי אמין? כמה אנשים ראיתי שנשבעו בחיים שלהם שלא יקנו יותר צרפתיות, לא להאמין כמה

ודבר שני יפניות מכוערות??? אוי ואבוי

משוחרר!

Manchester United
Manchester United
ManchesterUnited
Manchester United
Manchester United

פינגווין מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 04-11-07, 01:11   #55
Danzig
חבר פעיל

הסמל האישי שלDanzig

יש מכוניות צרפתיות אמינות (סיטרואן לא נחשבת), ואם כבר אמין אז אין על היפניות, תמיד אפשר למצוא משהו.
הבעיה עם כל הפולקסווגנים למיניהם והגרמניות בכללי זה שחלקי חילוף וכל השטויות עולים יקר מאוד.

ישן 04-11-07, 01:17   #56
אשכנזי
חבר פעיל

מכוניות צרפתיות ואמינות לא הולכות ביחד
אשכנזי מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 04-11-07, 02:03   #57
Danielllo
חבר פעיל

עומרי אני סוגד לך על האימפרזה שהרמת במו ידייך מגיע לך כל הכבוד!!!!

חחחחח ובקשר לבדואים כל בן אדם שני שאני מכיר באשדוד נגנב לו האוטו ואחרי 4 שעות התקשר אליו בדואי "אם אתה רוצה אוטו שלך תביא 8000 שקל" הם עושים מסחרה מגלגלים מיליונים בחודש מהגניבת מכוניות ושום משטרה שתביא איתך לא תעזור לך אולי יגרום לך להאכל ע'יי תולעים מתחת לאדמה..
ישן 04-11-07, 04:07   #58
SiX PACK
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי שלSiX PACK

ציטוט:

המחיר כן קובע)
VW זה אוטו פשוט..? שמעת פעם על הגולף GTI 5 או הגולף R32 עם 250 כוחות סוס טורבו..? איי איי איזה שטויות, שלא נדבר על ה PASAT החדש.... עזוב אחי, היום כל המכוניות החדשות הם טובות אין יותר מכוניות "רעות".

זאת שלי -

golf gti שני ליטר אוטומטית

Facebook
SiX PACK מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 04-11-07, 09:01   #59
Mr.Olimpia

הסמל האישי שלMr.Olimpia

ציטוט:
פורסם במקור על ידי SiX PACK
VW זה אוטו פשוט..? שמעת פעם על הגולף GTI 5 או הגולף R32 עם 250 כוחות סוס טורבו..? איי איי איזה שטויות, שלא נדבר על ה PASAT החדש.... עזוב אחי, היום כל המכוניות החדשות הם טובות אין יותר מכוניות "רעות".

זאת שלי -

golf gti שני ליטר אוטומטית
אוף....עוד פעם לא הבנתם אותי....לא דיברתי על גרסאות ספורט...דברתי על רכב רגיל.
ויוסי מאיפה לקחתה לWV 10 רמות מעל צרפתית?
אני מכיר בן אדם שקנה יפנים ולא יוצא מהמוסך (מזדה3).
עזבו עכשיו להוכיח פה לכולם....מי שלא נסע ולמי שלא היה רכב צרפתי לא יודע מה זה.
ומה מיוחד בפאסאט החדשה? לא משהו מרשים לאומת זאת ה407 כן מהמת וגורמת לפנות את הראש ולהסתכל.

אני גאה להיות בעל של 206 שלי. לא יודע מה אתכם ומה שאתם חושבים הרי אני יודע שזה איכותי.

לגבי הגולף שלך אחי....הוא פגז חבל שרק האוטומט חונק אותו..ו (206GTI יותר טובה מגולף GTI .... אני לא מדבר עכשיו על R32) ואני מדבר על מכוניות אותו שנה...לא מדבר על גולף החדשה. אני מדבר על דגמים הקודמים.

ודרך אגב אמורה לצאת 207RC עם 300 כוח סוס (הרי פג'ו עכשיו עושה מנועים ביחד עם במוו)
ישן 04-11-07, 10:23   #60
OMRI-TURBO
מנהל ראשי

ציטוט:

חחחחח אז זה אמור להיות אשמתי שאין לחברה שלך מכוניות יקרות? מה לעשות, לפולקסווגן יש הרבה דגמים שעוברים את ה-500 אלף שקל בניגוד לפג'ו, וכזכור לי אתה אמרת שמחיר קובע את האיכות, אז הנה הראתי לך שמבחינת מחיר זה אפילו לא מתקרב לליגה של VW/audi. יש לך מושג בכלל לגבי המחירים של אוודי? ניראה לי שאתה צריך קצת להכיר דגמים שלהם..
ועכשיו בקשר לטענה השניה שלך, "צרפתיות יפות ויפניות מכוערות", אז קודם מה שחשוב לדעתי זה הביצועים, והצרפתיות פשוט המיץ של הזבל בתחום הזה יחסיות לגרמניות ויפניות, מיותר לייצן שהמכוניות הכי מהירות בעולם שייכות ליפנים ולגרמנים(מישהו אמר בוגאטי ויירון?) אהה נכון נכון, שכחתי גם לספר לך שבוגאטי שייכת לפולקסווגן! איזה קטעים, גם למבורגיני, גם בוגאטי.. כולם מיוצרים על ידי VW החברה "העממית שלך"
דבר שני מבחינת אמינות אין מה להשוות,עדיף אוטו זבל מאשר צרפתית. נכון החלקים יותר יקרים בגרמניות אבל מה לעשות החברה פשוט יוקרתית יותר.
עכשיו בקשר לספורטיביות, היתה לפג'ו אחת ספורטיבית כל החיים, 205GTI, מיותר לציין שבימינו היא לא עומדת בשום תחרות עם אף חברה אירופאית/יפנית בתחום הספורטיבי.
תגובה