|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 |
חבר פעיל
|
![]() תקציב 30 אלף אתה יכול לקנות אוטו נחמד
השאלה מה חשוב לך ? שנה, פוזה וכו' אני יכול להמליץ לך על אוטו אך זה לא נחשב בקטגוריית הרכבים "הצעירים" יונדאי אקסנט - אוטו זול אתה יכול להביא אקסנט מודל 2000 ומעלה במחיר התקציב שלך והכי חשוב הטיפולים שלו זולים במיוחד + הביטוח אם אתה מחפש אוטו שנחשב בקטגוריית "הצעירים" יש לך את הסיאט שהוא גבולי ביותר שנת 2000 שווה 30 אלף בערך, כמו כן פולו שנת 2000 שעומד על אותו מחיר של הסיאט פחות או יותר, בנוסף יש לך את הפולו 1900 סמ"ק שהיא יותר ארוכה מהפלו המוכרת והמחיר שלה גם בסדר גודל התקציב שלך. לא הייתי מציע לך לרכוש רכבים פחות משנת 2000, מה שאומר שפיג'ו 206 וגולף לא בתקציב שלך... |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
פולקסוואגן אוטו פשוט...כמו שאומרים לגרמנים עניים ...מה שמציב אותו כאחד שלא יותר טוב מפג'ו... לאומת זאת מרצדס ובמוו זה משהו אחר... אבל גם המחירים אחרים.. חוץ מזה העובדה שפג'ו יותר יקרה מפולקסוואגן....אומר משהו לא? (ומה שלא תגיד במכוניות ... המחיר כן קובע) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
חבר פעיל
|
![]() חבר'ה, מה אגזוזי לחץ ושטויות מה אני בן 17
זה אוטו בכלל לכל המשפחה, את האוטו שלי אני יקנה אחרי הצבא בארה"ב בע"ה עוד איזה שנה-שנה וחצי, איזה פונטיאק Gto שנת 1970, נדחוף לה איזה ביג בלוק של 440כ"ס |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
מסקנה- לקנות מכוניות יפניות, הכי אמינות ולא מתקלקלות. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חחח יש אמת בדבריך אחי אבל אני עדין מעדיף גרמניות.... גרמניות מושקעות ואיכותיות על אחד מה שהוא מעדיף |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
חבר פעיל
|
![]() פולקסוואגן כן נחשבת לחברה, בדגמים מסוימים לא פחות מאודי ומbmw, מיותר להשוות לפז'ו (כמובן בדגמים המתאימים, ולא להשוות 407 לפולו)
![]() |
#47 | |
|
![]() ציטוט:
קודם כל ....לתקן צרפתיות, זה בין הדברים הכי יקרים שיש כי חלקים יקרים מאוד.(אני מדבר על דגמים יקרים יותר כמו 407 ו 607 ) אפילו שפולקסווגן חברה עשירה היא עדיין לא מרצדס ולא במוו.... וגם לא אודי כי אודי זה מעין אוטו יותר טוב כדי להוציא כסף) לגבי המחירים ? 407 ו פאסאט הם אותו באותו קבוצת רישוי (קלאס) דגם הכי יקר של 407 עולה 271 אלף שקל.... ודגם הכי יקר של פסאט 249 ומשהו אלף... ואודי הכי יקרה 291....על תשקח שעל אודי רוצים כסף גם על המותג. ומה שלא תגיד אודי יותר טובה ויוקרתית מפולקסואגן אפילו שזאת אותה חברה....אבל עובדה.. אז איפה אתה רואה פה שפולקסואגן יותר יקרה ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
תגיד אתה צוחק או מה? הרגע הסברתי לך שבאוודי משתמשים באותם מנועים וחלקים של פולקסווגן זה אותו מפעל בדיוק! הכל זהה חוץ מהצורה של הפח. המנועים גם זהים לגמרי בכל המכוניות של סקודה,פולקסווגן סיאט ואוודי. למשל לי היתה סיאט איביזה טורבו, והמנוע היה זהה כמו לגולף GTI, וכמו לאוודי A3 טורבו, הם משתמשים באותם בלוקים בהרבה מכוניות והחלקים מיוצרים בדיוק באותו מקום. עכשיו זה שזה לא מרצדס ובמוו,אז מה? גם פג'ו לא! איך זה קשור? דבר שני אתה כניראה לא כל כך מכיר מחירי מכוניות או יודע איך לעשות השוואה, בוא עכשיו נשווה את המכוניות של פג'ו ופולקווגן לפי הקטגוריות והמחיר הכי יקר(כי אתה אוהב מחירים). פולקסווגן גולף,המכונית הקופמקטית שלהם, ו-179 אלף שקל למודל 2004 GTI. לעומת זאת,פגו 307 משנת 2004 עולה הכי הרבה 74 אלך. הבדל של מעל ל-100 אלף שקל!! קטגוריה הבאה ניקח מכוניות פאר, הכי יקרה ומפוארת של פולקסווגן זה פייתון, שעולה מעל ל-700 אלף שקל למנוע W12. מה הכי יקרה ומפוארת של פיג'ו? 607, שעולה 360 אלף לשנת 2007. אממ.. בוא ניראה עוד מכוניות של פולקסווגן שאין לפיגו מה להציע בכלל בתחום הזה, פולקסווגן טוראג,644 אלף שקל לחדשה. ועדיף שלא נזכיר את המחירים של AUDI כן? עם ה-A8,S8,A6,S6 הג'יפים שלהם, וכו'... מצחיק אה? לפגו אין בכלל מכוניות שמגרדות את התחום הזה. אז ככה שאם ההשוואה שלך כמו שאתה אומר זה מחירים, תשים לב שלפגו אין בכל למקום בתחרות, אם ההשוואה שלך זה איכות, אתה צריך לדעת קצת על הקונצרן שכולל את כל החברות של אוודי סקודה סיאט ולמבורגיני, כן כן. אמינות? לא יודע, היו לנו במשפחה גם צרפתיות וגם גרמניות, הכל אותו חרא, אני עם הסובארו שלי לא רואה מוסך. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
חבר פעיל
|
![]() אודי הכי יקר 290 אלף איפה אתה חי אפילו A8 שנת 2002 עולה יותר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
|
![]() ציטוט:
קודם כל....פייטון כבר לא מוכרים בארץ וי לו מנוע W12...מה אתה משווה לאוטו(607) של 3 ליטר V6? קודם כל 307 עולה 150 אלף לידיעתך... מאיפה הפלצתה 75 אני לא יודע.(אולי יד שניה?!)... גולף כבר החליפו דגם לחלוטין בשנת 2007 ו307 הוא משנת 2002 אז חכה כמה יעלה 308 שמגיע בקרוב... לגבי אודי... לא דיברתי על גרסאות ספורט בכלל..דיברתי על A4 רגילה...אתה מביא לי פה מכוניות ספורט שחוץ מפח אין להם שום דבר משותף...לאותו גדם (בהתאמה) כי סהכ פג'ו לא עושים רכבים ספורטיבים כמו גרמנים יש להם מטרה אחרת - נוחות (סיטרואן C6) אז אם אתה משווה תשווה A4 רגיל לא Rs. ואם כל הכבוד, ויש כבוד אוטו צרפתי מאוד אמין...(ויש לי ניסיון עם צרפתי) אז חלאס פה עם כל הבולשיט הזה שנשפח פה בכמויות. ויפניות...פשוט מכוניות מכוערות זה הכל..מה שטוב שהם אמינות יותר זה כן...ושיודעים לטפל בהם בארץ טוב ובזול. אבל יפניות מכוערות נקודה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
חבר פעיל
|
![]() מה לעזאזל קשורים המחירים?...
![]() |
#53 |
הושעה
|
![]() סע למגדבורג בגרמניה ותקנה ז'יגולי או זפורוז'ץ יד שנייה מימי מסך הברזל...
![]() |
#54 | |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() ציטוט:
אתה משווא פג'ו לVW זה ממש ממש לא באותו קטגוריה VW מעל 10 רמות אוטו צרפתי אמין? כמה אנשים ראיתי שנשבעו בחיים שלהם שלא יקנו יותר צרפתיות, לא להאמין כמה ודבר שני יפניות מכוערות??? אוי ואבוי ![]()
![]() |
![]() |
#55 |
חבר פעיל
|
![]() יש מכוניות צרפתיות אמינות (סיטרואן לא נחשבת), ואם כבר אמין אז אין על היפניות, תמיד אפשר למצוא משהו.
הבעיה עם כל הפולקסווגנים למיניהם והגרמניות בכללי זה שחלקי חילוף וכל השטויות עולים יקר מאוד.
![]() |
#56 |
חבר פעיל
|
![]() מכוניות צרפתיות ואמינות לא הולכות ביחד
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
חבר פעיל
|
![]() עומרי אני סוגד לך על האימפרזה שהרמת במו ידייך מגיע לך כל הכבוד!!!!
חחחחח ובקשר לבדואים כל בן אדם שני שאני מכיר באשדוד נגנב לו האוטו ואחרי 4 שעות התקשר אליו בדואי "אם אתה רוצה אוטו שלך תביא 8000 שקל" הם עושים מסחרה מגלגלים מיליונים בחודש מהגניבת מכוניות ושום משטרה שתביא איתך לא תעזור לך אולי יגרום לך להאכל ע'יי תולעים מתחת לאדמה..
![]() |
#58 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
זאת שלי - ![]() ![]() golf gti שני ליטר אוטומטית
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
|
![]() ציטוט:
ויוסי מאיפה לקחתה לWV 10 רמות מעל צרפתית? אני מכיר בן אדם שקנה יפנים ולא יוצא מהמוסך (מזדה3). עזבו עכשיו להוכיח פה לכולם....מי שלא נסע ולמי שלא היה רכב צרפתי לא יודע מה זה. ומה מיוחד בפאסאט החדשה? לא משהו מרשים לאומת זאת ה407 כן מהמת וגורמת לפנות את הראש ולהסתכל. אני גאה להיות בעל של 206 שלי. לא יודע מה אתכם ומה שאתם חושבים הרי אני יודע שזה איכותי. לגבי הגולף שלך אחי....הוא פגז חבל שרק האוטומט חונק אותו..ו (206GTI יותר טובה מגולף GTI .... אני לא מדבר עכשיו על R32) ואני מדבר על מכוניות אותו שנה...לא מדבר על גולף החדשה. אני מדבר על דגמים הקודמים. ודרך אגב אמורה לצאת 207RC עם 300 כוח סוס (הרי פג'ו עכשיו עושה מנועים ביחד עם במוו) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
ועכשיו בקשר לטענה השניה שלך, "צרפתיות יפות ויפניות מכוערות", אז קודם מה שחשוב לדעתי זה הביצועים, והצרפתיות פשוט המיץ של הזבל בתחום הזה יחסיות לגרמניות ויפניות, מיותר לייצן שהמכוניות הכי מהירות בעולם שייכות ליפנים ולגרמנים(מישהו אמר בוגאטי ויירון?) אהה נכון נכון, שכחתי גם לספר לך שבוגאטי שייכת לפולקסווגן! איזה קטעים, גם למבורגיני, גם בוגאטי.. כולם מיוצרים על ידי VW החברה "העממית שלך" ![]() דבר שני מבחינת אמינות אין מה להשוות,עדיף אוטו זבל מאשר צרפתית. נכון החלקים יותר יקרים בגרמניות אבל מה לעשות החברה פשוט יוקרתית יותר. עכשיו בקשר לספורטיביות, היתה לפג'ו אחת ספורטיבית כל החיים, 205GTI, מיותר לציין שבימינו היא לא עומדת בשום תחרות עם אף חברה אירופאית/יפנית בתחום הספורטיבי. |
|
![]() |
![]() |