|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() אין מה לעשות לפעמים צריך.
נכנסים פה לפרטים שלא צריכים להכנס . כבוד זה הדבר האחרון שבן אדם יכול לאבד בחייו לא משנה מי אתה. כולם פה מדברים ערסוותים שמרסוותים אבל מה? אני מסתדר טוב עם ערסוותים חלק גדול מהם יודע לתת כבוד ואני קווקזי בעצמי..אני מסתדר עם רוסים אני מסתדר עם כולם כל עוד הם יודעים לתת כבוד אם כולם היו נותנים כבוד הכל היה בסדר אבל מה תמיד יש את הבן זונה שהורס הכל . יש אנשים שצריכים ללמד אותם מזה כבוד
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#3 | |
|
![]() ציטוט:
, אני ממש לא מסכים עם זה אנשים פשוט שומרים על הכבוד שלהם, זה מושג אחר אצלליהם "הקווקזים החדשים" הם אלה שעל פוזות כי בעצמם הם לא שווים כלום אני חייתי בצ'יצ'נה / דגסטן למרות שהייתי קטן הייתה רואה מה הלך שם בחיים לא הייתה רואה ילד קטן מבקש ממבוגר ממנו סגרייה רק מתוך כבוד לאומת מה שקורה היום צוציק בן 14 שעוד לא גידל שערה בזין בא לבן 30 "תגיד אחי יש לך סיגריה אולי?" בכל מקרה מדברים על אלה שעושים פוזות בין החברה אני יכול להגיד לך לא אוהבים אותם פשוט לא אוהבים
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() בדיוק
קצת כבוד יכול ליפטור המון דברים פינגווין אחי אני בדעה שלך |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() מדהים יואב סתכל אני מדבר עם ידידה שלי ופתאום היא באה לי ביציאה של אני קוראת חדשות ואני רואה פה שתפסו את מי שרצח את איתן ורוסלן קח תיסתכל
http://news.nana10.co.il/Article/?Ar...518908&sid=126 שימות המניאק או עדיף שירקב בכלא.
![]() |
#6 | |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() ציטוט:
![]() יאנו עברו 10 חודשים ובול ביום שאנחנו מדברים על זה הוא נתפס! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() חבל חבל היום כל הנוער התקלקל היום אתה רואה ילדים בני 12-13 מסתובבים בחוץ עד 3 בלילה הולכים בפוזה עם הכובעים שלהם משחקים את עצמם ערסים מתחילים עם כל אחד מכות אני בגיל שלהם מקסימום חזרתי הביתה ב10 , ילדים בני 13 מבקשים ממני סיגריות איך הגענו למצב הזה פשוט עצוב לראות דברים כאלו .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא ישכח שהייתי בבאר שבע בשכונת ד ( סבים שלי היו גרים שמה פעם)
ובקיוסק שמה חטפתי כאפה אחושרמוטה (הייתי ילד קטן ) חזרתי לבית של סבתא שלי בוכה אחר כך לקחו אותי שני דודים שלי להראות להם מי נתן לי תכאפה ופיצצו אותו מכות חחח יש לי מלא משפחה בבאר שבע אבל כולם מבוגרים מעל גיל 25 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() למה אתם מתכוונים בדיוק "לתת כבוד"?
![]() |
#10 | |
|
![]() ציטוט:
ו... "וואלה אחי אתה בן :):):):) :):):):):):) כוס של אמא שלך ימנייק בגללך נפל לי העפרון" לא נכלל ביניהם
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() ואלה תחלס מפה יוצא או שאתה גבר או בקבר
ואלה רואים שאין מה לעשות נגד זה תמיד צריך להיות אם משהוא לא חייב סכין אפשרי עלה באוטו אבל אין מה לעשות ככה זה ברחובות היום כול דבר פיתאום מישהוא משחק אותה איזה סוס מוציא סכין שם לך חור אז זה או שאתה מקדים אותו או מקבל דרך אגב אין דבר יותר מצחיק ממישהוא שאתה רב איתו והוא אומר לך חכה אני יביא לך את דדדד וה דדדד הזה זה אתה קרה תאימינו או לא |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אז באתי תפסתי אותו בחביקת צוואר אחרי חצי דקה כולו יוצא אדום אומר לי חכה חכה את מי אני אביא עליך איזה גב יש לי חכה חכה חחחחחחחחחחחחחחחחחח אני וחברים שלי נשפכנו מצחוק שהוא אמר את זה עברו חודשיים ומאז הוא רק מתחמק ממני |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() דרך אגב המאפיות הירשאליות בארץ שאתם מזלזלים בהם כוח הם שם דבר בעולם הפשע בעולם
יש אפילו לא מזמן אמרו בחדשות וגם היה על זה בנשיונל גאוגפריק על שיתוף פעולה מסויים בין המאפיה הישראלי ששולטת ביצוא של האקסטזי מהולנד לבין המאפיה הרוסית אתם חושבים כל ההבלים שדוקרים וזה אלה עבריינים ? אלה דקי רקק עלובים מי שבאמת עבריין לא ידקור אותכם במקום הוא ישלח מישהו אחר שיעשה את זה בבית שלכם שלא יהיה ראיות הם לא מפגרים רוב האלה שמשחקים אותה דקירות יש לי גב ומדברים הרבה הם סתם כמה חברה דפוקים שגונבים ועושים עקציות מדי פעם עלובים כאלה מי שבאמת עבריין כבד לא ידבר אתם כבר תידעו לבד עליו מאנשים אחרים |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() אבל עזבו ברגע ששמעתי על אותם ילדים ששדו זקנה בת 70 והכו אותה זה הראה לי מה גדל פה
חראות בלי כבוד לכלום אפילו לא לאנשים זקנים איך אפשר זקנה יא רבק זקנה |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() כמו שאנטון אמר זה עוד כלום למה שיש ברוסיה. אבל אם רציני אני די מסכים אם ZOOND שצריך שלנוער תהיה תעסוקה אחרי הלימודים אם זה ש"ב- כי הרמה הלימודית בארץ יורדת כל שנה ואם אני לא טועה אפילו באיראן ובטורקיה השיגו אותנו. אם זה חוגים חינמיים (כמו שיש באירופה ורוסיה) או חובה על כל נער ללכת לחוג ועוד... אבל יש עוד דבר וזה המשטרה ובית המשפט. לצערי המשטרה לא עושה כלום במדינה חוץ מלכתוב דוחות ובית המשפט הוא יותר מדי רך לפושעים במיוחד אם הפושעים/רוצחים הם מתחת 18. אני מכיר מקרה שילדה מהכיתה המקבילה שלי לשעבר היכה אותה איזה ילד ושדד אותה. כשהמשטרה תפסה אותו, בית המשפט נתן לו קנס כספי מאוד קטן שאפילו לא הספיק לטיפול רפואי של הילדה (היו לה פצעים על הפנים) וכמה שעות בעבודה ציבורית שאני בטוח שהוא הבריז. לכן אני די מאמין שהמדינה אשמה בזה.
SuzukiR תקרה את "הסנדק" ותבין יותר טוב איך הם פועלים אם אתה כבר אומר על עבריין אמיתי.
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() ממש לא מעניין אותי עבריינים אחי תאמין לי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() גם אותי, אני כל היום בבית. ואם משהו יקרה אני אברח כי אין לי כח להידקר.
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() לא אני אף פעם לא בורח ..
הספיק לי שדרכו עלי 16 שנה לעולם לא ידרכו עלי יותר ולא אכפת לי מי לא אכפת לי עבריינים ולא אכפת לי אף אחד אבל אני לא פריאר .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() אני מתכוון שאם הולכים עליך כמה אנשים עם אגרופן או סכין ואין לך טעם לריב בכלל כי אתה בטוח תפסיד, כי אני לא מאמין שזה גבורה- זה שטות במיוחד כשהסיבה שולית. אולם אם ידובר בעיניין של כבוד נגיד חברה שלך איתך, הרגליים שלי יהיו תקועות באדמה והם יצטרחו להתעסק איתי- זה גבורה.