ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף-כללי

פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 18-11-06, 14:07   #41
Bullet
חבר VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלBullet

ציטוט:
פורסם במקור על ידי blinki
אם אנחנו כאלה חכמים איך זה שתמיד אנחנו במלחמה כבר שישים שנה ולפני זה כול הזמן נרדפנו? אם היינו כ"כ חכמים זה לא היה קורה
אולי אנחנו הכי חכמים,
אבל ללא ספק, היהודים הם העם עם המזל הכי גרוע שיכול להיות.

תסתכלו על ארץ ישראל, ממש ארץ זבת חלב ודבש. זאת ארץ אוכלת יושביה מבחינת משאבי טבע, איך אתה רוצה לפתח ציליביזציה מובחרת אם אין לך מים, אין לך נפט, אין לך מחצבים, ויש לך מזג אוויר בוגדני?

נוסף על זה, היהודים לא מתרבים מהר כמו העמים האחרים. בגלל שככל שיש יותר ילדים-פחות צומת לב מושקעת בכל אחד, ואז האיכות שלהם יורדת.

IQ לא נותן הרבה תאמין לי.
כדי להתקדם בחיים, הרבה יותר חשוב מזל וכסף.
סינטרקס
סיינטרקס
Bullet מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 18-11-06, 14:18   #42
amir harduf
פתו-אסטרוגן

הסמל האישי שלamir harduf

שלח הודעה דרך ICQ אל amir harduf שלח הודעה דרך MSN אל amir harduf

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Yoggie
אני דווקא מאוד אשמח אם Zozo יתן את תגובתו להודעה המקורית וירשום מה תרומתה של האומה הערבית אסילמית לעולם (חוץ כמובן מאינספור מלחמות פיגועים ורציחות...)
דילול אוכלוסין
amir harduf מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 18-11-06, 14:40   #43
m0she
מנהל מחלקת התזונה

כללי:: משה גלעדי
עוסק ב:: סטודנט לרפואה

תודה רבה על המידע עומרי , אני אדבר עם המרצה שלי לאבולוציה על זה ונראה אם יש לו מה להרחיב בעניין.

MosheG@israelbody.org
m0she מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 18-11-06, 14:54   #44
Dr. Muscle
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי שלDr. Muscle

כללי:: אלון
עוסק ב:: כלמיני

מבחני אייקיו הם מבחנים שמותאמים לסוג מסויים של חשיבה.
שבוחנים אבוריג'אנים עם כלים של העולם המערבי מין הסתם הם לא יצליחו.
זה מחקר טיפשי שלא אומר כלום.
- - - - - - - - - - - - - - - - - -

עזרים מומלצים:

רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים.
סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה.
כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים.

-------------------------------
גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי.
אל תיתן לו להשכח.
Dr. Muscle מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 18-11-06, 15:24   #45
yoni77
חבר מתחיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי amir harduf
דילול אוכלוסין
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
הרגת אותי
אשכרה רק זה!
yoni77 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 18-11-06, 15:33   #46
Nimrod
חבר פעיל

הסמל האישי שלNimrod

אתם יודעים, זה נחמד הדיבורים פה, אבל אני מקווה שזה לא יגרום לאף אחד מאתנו לחשוב שיש גזע שצריך למחוק! כי תמיד יש יוצאים מהכלל ולכל גזע יש יתרונות וחסרונות, המסקנה שלנו מהשואה שגם אם אתה משוכנע שיש גזעים ויש גזע מטומטם יש לו זכות לחיות.
(אין גזע שצריך למחוק, אבל בהחלט יש דת שצריך למחוק - האיסלאם, אפילו לפיליפינים היא גרמה לרצוח - שהפיליפינים הם הכי נחמדים )

"החיטוב שלך זה 80% תזונה
המסה שלך זה 80% אימונים
החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים"

ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) :
http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg

"סמים הם סטרואידים לנשמה"

נמרוד

מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים)
Nimrod מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 18-11-06, 15:38   #47
OMRI-TURBO
מנהל ראשי

ציטוט:
אם אנחנו כאלה חכמים איך זה שתמיד אנחנו במלחמה כבר שישים שנה ולפני זה כול הזמן נרדפנו? אם היינו כ"כ חכמים זה לא היה קורה
ואגב זה בדיוק הסיבה למה העולם שונא אותונו, השחצנות הזאת והתחושה שאנחנו הכי טובים ואנחנו הגזע העליון
בדיוק בגלל זה שונאים אותנו!
היצר שלנו לחוסר התערבבות עם יתר העולם והייחודיות שלנו והחוקים הגזעניים שלנו בכל מה שקשור לגויים והחוסר רצון להתערבב עם לא יהודים גרם לנו לייחודיות.
דרך אגב על מה אתה מדבר? אני מסביר לך שלבנים שהם מכנים את עצמים "ארים" וגזע עליון מסכימים עם העובדה שלהיהודים יש IQ ממוצע יותר גבוה,אז מי אתה שלא תסכים עם זה? אני מסביר לך שאנשים שמעריצים את היטלר מסכימים בצורה מלאה עם המחקרים האלו שמראים עליונות יהודית,ואין להם אפילו ברירה כי כל המחקרים מראים אותם נתונים ויש עשרות כאלה.
ההפך,הם רוצים להדמות לעם היהודי בחוסר רצון שלנו להתערבב,בגזענות שלנו. הם רואים אותנו כמודל חיקוי והשאיפה שלהם היא להגיע למצב שלנו,בגלל זה הקונפליקט נוצר עקב אפקט מראה.
ישן 18-11-06, 15:39   #48
OMRI-TURBO
מנהל ראשי

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Nimrod
אתם יודעים, זה נחמד הדיבורים פה, אבל אני מקווה שזה לא יגרום לאף אחד מאתנו לחשוב שיש גזע שצריך למחוק! כי תמיד יש יוצאים מהכלל ולכל גזע יש יתרונות וחסרונות, המסקנה שלנו מהשואה שגם אם אתה משוכנע שיש גזעים ויש גזע מטומטם יש לו זכות לחיות.
(אין גזע שצריך למחוק, אבל בהחלט יש דת שצריך למחוק - האיסלאם, אפילו לפיליפינים היא גרמה לרצוח - שהפיליפינים הם הכי נחמדים )
ברור שלא למחוק, צריך להיות רוצח בשביל לטעון כזה דבר.
ישן 18-11-06, 15:51   #49
OMRI-TURBO
מנהל ראשי

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Dr. Muscle
מבחני אייקיו הם מבחנים שמותאמים לסוג מסויים של חשיבה.
שבוחנים אבוריג'אנים עם כלים של העולם המערבי מין הסתם הם לא יצליחו.
זה מחקר טיפשי שלא אומר כלום.
IQ לא אומר כלום לדעתך,בעולם כולו זה מדד וחוץ מזה זה לא המדד היחידי כמו שהראתי במחקר הזה יש מדדים פיזיים כמו גודל של מוח ומאפיינים פיזים שלו,וזה בלי קשר אפילו ל-IQ שהוא מדד נוסף.
כמו שהראתי במחקר שבולט ואני הבאנו, הקשר בין רמת אינטיליגנציה IQ וגודל מוח הם חופפים.
בטח שבחברה שמטיפה לשוויון שלא קיים לא יפרסמו מחקרי גזע,זה עדיין לא אומר שהם לא קיימים,וקיימים המון מחקרי גזע וכבר עשרות שנים!
אנחנו לא שווים בכלום אנחנו שונים אחד מהשני החל מהמאפיינים הפיזיים והצורה שלנו עד לדרכי החשיבה שלנו.
עוד דבר שרציתי להוסיף המחקר אכן בודק אנשים עם אותם כלים בדיוק! זאת אומרת אסייתים ולבנים מערביים ויהודים אשכנזים וכושים אמריקיאים נמצאים כולם במערכת חינוך מערבית ואין קשר בכלל בין המערכת חינוך למאפיינים פיזיים של גודל מוח.
ישן 18-11-06, 15:52   #50
OMRI-TURBO
מנהל ראשי

ציטוט:
פורסם במקור על ידי m0she
תודה רבה על המידע עומרי , אני אדבר עם המרצה שלי לאבולוציה על זה ונראה אם יש לו מה להרחיב בעניין.
שירחיב מה שהוא רוצה,עם מחקרים אי אפשר להתווכח, סביר להניח שהוא יטיף נגד גזע כי הוא מרצה או מורה. ואם הוא לא יעשה את זה הוא יאבד את העבודה שלו אתה מבין את ההשלכות של זה? הוא לא יכול להגיד או להודות שלכושים יש מוח קטן יותר, אתה מסכים איתי?
ישן 18-11-06, 16:18   #51
Nimrod
חבר פעיל

הסמל האישי שלNimrod

ציטוט:
פורסם במקור על ידי OMRI-TURBO
שירחיב מה שהוא רוצה,עם מחקרים אי אפשר להתווכח, סביר להניח שהוא יטיף נגד גזע כי הוא מרצה או מורה. ואם הוא לא יעשה את זה הוא יאבד את העבודה שלו אתה מבין את ההשלכות של זה? הוא לא יכול להגיד או להודות שלכושים יש מוח קטן יותר, אתה מסכים איתי?
ברגע שאנשים שעוסקים במדע ומרצים באוניברסיטאות יפסיקו להגיד את האמת המצב יהיה רע.
חוקרים, מדענים ומרצים באוניברסיטה צריכים להגיד את כל האמת תמיד ע"פ מחקרים.
מורה \ גננת לא כי הן גם מחנכות.
ופוליטקאי ועיתונאי גם לא...

"החיטוב שלך זה 80% תזונה
המסה שלך זה 80% אימונים
החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים"

ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) :
http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg

"סמים הם סטרואידים לנשמה"

נמרוד

מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים)
Nimrod מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 18-11-06, 16:44   #52
blinki
חבר פעיל

וגם אם זה נכון אז מה זה תחרות בין גזעים למה אתה צריך(הכוונה לעמרי) את התחושה של העליונות? הגזענות נוטפת ממך.
ומה זה הביטוי המסריח הזה "כושי", אני בטוח שאם הייתם שומעים שבאיזה בית ספר בארה"ב או באירופה היו קוראים לנו "יהודנים בעלי אף ארוך" הייתם משתגעים, או שהייתם רואים בbb פוסט שלם על איך היהודים מזיקים לעולם עם שלל ביטוי גנאי הייתם מתפחלצים אז חלאס עם הביטואים המסריחים האלה.
ואני לא יודע אם אתה כתבת בצחוק שאתה פאשיסט או לא, אבל אם כן אתה מודע לכך מה הן העקרונות של הפאשיזם? כי אם כן ובכול זאת אתה מגדיר את עצמך פאסיסט אז תיהיה לי בריא
blinki מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 18-11-06, 16:51   #53
Gamerrrrr
חבר פעיל

הסמל האישי שלGamerrrrr

גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט

ציטוט:
וגם אם זה נכון אז מה זה תחרות בין גזעים למה אתה צריך(הכוונה לעמרי) את התחושה של העליונות? הגזענות נוטפת ממך.
ומה זה הביטוי המסריח הזה "כושי", אני בטוח שאם הייתם שומעים שבאיזה בית ספר בארה"ב או באירופה היו קוראים לנו "יהודנים בעלי אף ארוך" הייתם משתגעים, או שהייתם רואים בbb פוסט שלם על איך היהודים מזיקים לעולם עם שלל ביטוי גנאי הייתם מתפחלצים אז חלאס עם הביטואים המסריחים האלה.
ואני לא יודע אם אתה כתבת בצחוק שאתה פאשיסט או לא, אבל אם כן אתה מודע לכך מה הן העקרונות של הפאשיזם? כי אם כן ובכול זאת אתה מגדיר את עצמך פאסיסט אז תיהיה לי בריא
רגע, כושי זה לא ביטוי נכון??? הם לא הגיעו מארץ כוש?? הם לא כרגע בכוש?? מדובר על ארץ ענקית שהתפרסה על כל אפריקה, בתקופת העבר היו שתי ארצות ענקיות באפריקה שהם מיצרים וכוש (שהיום משייכים את המרכז התרבותי לאתיופיה)

ותחרות בין הגזעים זה עיקרון שלא יעלם מהעולם תקרא קצת את ספרי דראווין
Gamerrrrr מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 18-11-06, 16:52   #54
p_dd
חבר פעיל

ציטוט:
אני אוהב את התגובות שלך ואת דרך ההתנסחות..
קבל חיזוק!
p_dd מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 18-11-06, 16:55   #55
OMRI-TURBO
מנהל ראשי

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Nimrod
ברגע שאנשים שעוסקים במדע ומרצים באוניברסיטאות יפסיקו להגיד את האמת המצב יהיה רע.
חוקרים, מדענים ומרצים באוניברסיטה צריכים להגיד את כל האמת תמיד ע"פ מחקרים.
מורה \ גננת לא כי הן גם מחנכות.
ופוליטקאי ועיתונאי גם לא...
הבעיה היא שמי שקובע את סדר העדיפויות ואיזה חומר ללמד זה מערכת החינוך והמדינה.
והחברה הליברלית שמטיפה על שיווין מוחלט בין כולם לא יכולה ללמד תורת גזע,או דברים שקשורים לכגזע כי זה אומר שאנשים יפגעו מזה.
מדינה שיש בה כושים לא יכולה ללמד או להראות הבדלים בין כושים ללבנים למשל.אז כן יש הרבה שקר..
ישן 18-11-06, 17:02   #56
OMRI-TURBO
מנהל ראשי

ציטוט:
1-כל גזע/ציבור צריך תחושת עליונות מסויימת זה מה שגורם לו להצליח ולהתבלט,בגלל זה כל האימפריות בהיסטוריה שקמו עד היום והגיעו להישיגים היו אימפריות שדגלו בעליונות.
לא משנה אם זה מצרים/פרסים/יוונים/רומאים/לבנים שכבשו את כל אסיה כמעט את כל דרום אמריקה או את כל אמריקה הצפונית ואוסטרליה, כולם דגלו בעליונות שלהם, והיהדות עצמה מטיפה לעליונות והמציאה מילה מיוחדת שנקראת גויים, מה שאין בשום תרבות/דת אחרת.

2-כן קוראים להיהודים נחותים וזה בגלל עליונות לבנה או אחרת,אז למה אני כיהודי לא יכול להרגיש עליון כאשר אחרים מתייחסים לעצמם כעליונים? ואני גם לא מתייחס להיהודים כעליונים בכל דבר,אמרתי מספר פעמים שלכל גזע יש יתרונות וחסרונות שלו, מה לעשות בספורט ההישגים שלנו מעטים יחסית,זה לא שיש באמת גזע עליון בגלל שכל גזע הוא עליון בדבר אחד ונחות בדבר אחר אתה מבין? אז זה ממש לא כמו היטלר למשל שדירג את הגזעים ורצה להשמיד את האחרים, כל מה שאני עושה זה מראה הבדלים מדעיים ומבטל את התפיסה שמנסים להאכיל אותכם שבני אדם הם שווים.

3-בין אם אני פאשיסט או לא, תחליט אתה, לליברמן שקורא לטרנספר של אוכלסיית מיעוט שחיה בארץ שלנו יש את הקול שלי, אם זה פאשיזם או לא תחליט אתה, השמאל כבר החליט להשתמש במילה פאשיזם,אז אין לי בעיה לעשות פרובוקציות ולקרוא לעצמי פאשיסט אם גם ככה כולם קוראים לאמונה שלי פאשיזם.
ישן 18-11-06, 18:31   #57
m0she
מנהל מחלקת התזונה

כללי:: משה גלעדי
עוסק ב:: סטודנט לרפואה

ציטוט:
פורסם במקור על ידי OMRI-TURBO
אל תהיה ליצן , מה זה אי אפשר להתווכח עם מחקרים? אם המחקר פורסם באיזה בטאון צדדי בקזחסטן ולא זכה לסינון ראוי הוא קביל כמו מחקר שפורסם על ידי ז'ורנל אירופאי מפורסם? אל תגזים.

בלי קשר , בתחום האבולוציה יש דעות לכאן ולכאן , ואני בטוח שלא כולם תמימי דעים בעניין. אל תהיה שחצן כל כך , לפעמים יש להרחיב יותר ממה שאתה קורא באינטרנט.

אני יכול להבטיח לך שאם הוא יגיד מה הממצאים המדעיים בעניין הוא לא יפוטר , בין היתר כי הוא לא סתם מרצה זוטר אלא גם ראש החוג לאנטומיה. אתה יכול להיות רגוע בנוגע למקום עבודתו.

MosheG@israelbody.org
m0she מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 18-11-06, 18:33   #58
Bullet
חבר VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלBullet

אוקיי משה אז תשאל אותו ותדווח לנו: האם לכושים באמת יש גדול ומוח קטן?
סינטרקס
סיינטרקס
Bullet מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 18-11-06, 18:43   #59
Tnavon
חבר פעיל

הסמל האישי שלTnavon

אשכנזים לא יותר חכמים ממזרחים
זה פשוט שלאשכנזים יש את הכלים ללמוד ובעוד לכל המרוקאים והמזרחים לא היה להם בתי ספר שמה
או לפחות משו ברמה נורמלית
אבל אני מדבר על האלה של פעם כיום אין ממש הבדל ביניהם

Tnavon מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 18-11-06, 18:45   #60
Gamerrrrr
חבר פעיל

הסמל האישי שלGamerrrrr

גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Tnavon
אשכנזים לא יותר חכמים ממזרחים
זה פשוט שלאשכנזים יש את הכלים ללמוד ובעוד לכל המרוקאים והמזרחים לא היה להם בתי ספר שמה
או לפחות משו ברמה נורמלית
זה יותר קשור לשילוב של הגזע היהודי עם הגזע הנורדי\סלבי
Gamerrrrr מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה