ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף-כללי

פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 24-10-07, 18:51   #41
Dino Psaras
Banned

כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ניגרי ענק
כל הקונספירציות הן שטויות ובלבול ביצים.
כל אלה שמרגישים "ימניים" על ידי תמיכה בשרץ הנתעב הכחוש והגמד שרצח את ראש הממשלה דאז - הם פשוט מטומטמים.

אני ימני לגמרי בדעות שלי, אני חושב שהיה צריך למחוק כפרים במלחמת לבנון, אני סבור שאין שום טעם לדבר עם אבו מאזן מכיוון שהבוסית שלי בעיתון כבר שולטת ביותר אנשים מאשר הוא שולט.

הסכם אוסלו התברר אכן כטעות היסטורית איומה ונוראה, אבל אנחנו חייבים לכבד את הדמוקרטיה - כמו שהשמאל יצטרך לכבד אותה כאשר הכנסת תטרפד בעתיד, ואני מקווה שהיא תטרפד - כל הסכם שיסכן את בטחון ישראל.

ועם זה אני סבור שכאשר קם איזה נו באדי אפס מאופס ומחליט לשנות את הדמוקרטיה ביריות אקדח - העונש שלו צריך להיות מוות.
ולא, הוא לא כמו "כל רוצח אחר", האיש הזה ניסה להתנקש בדמוקרטיה - ובאמצעות האקדח שלו לשנות מדיניות שהיה לה רוב בכנסת - ולא רק לרצוח איש.

אין שום קונספירציה - יגאל עמיר הוא רוצח רבין.

הפאשלה הגדולה ביותר הייתה שהשאירו את רבין חשוף, ולאחר מכן, כאשר הייתה הזדמנות לדפוק לרוצח כדור בראש כאקט של הגנה עצמית, או לפחות לפצפץ לו את המפרקת העקומה שלו ולהפוך אותו לצמח לכל חייו - השבכניקים שלנו התגלו כאסופת כרוכיות והעבירו את החמוד בעדינות וברכות למכונית, כאילו היה אסתי גינזבורג הענוגה.
אפסים.
זה שאתה טוען ש-"כל הקונספירציות הן שטויות ובילבול ביצים", עדיין לא משנה את העובדה שאין לך כל הוכחה שיגאל עמיר הוא אכן היורה היחידי כאן.

הקטע המצחיק בסרטון הוא שהסרטון- "שופץ על ידי טכנולוגיות מתקדמות". הקטע העוד יותר מצחיק הוא, שבשביל ל"שפץ את הסרטון בטכנולוגיות מתקדמות" שכאלה, אין צורך ביותר מאשר תוכנת סוני וגאס הפשוטה.

גם אני יכול לעשות הילוך איטי, להוסיף פלאש, ולהכניס את אותו פס קול של ירייה.

מה גם, וזה הקטע שהכי משעשע פה- רבין קיבל 3 יריות מטווח קצר, הוא אשכרה עמד והסתובב? הוא היה אמור להתנוענע קדימה לקיבינימאט.
Dino Psaras מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 24-10-07, 19:03   #42
kaga
חבר פעיל

הסמל האישי שלkaga

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Recoba
זה שאתה טוען ש-"כל הקונספירציות הן שטויות ובילבול ביצים", עדיין לא משנה את העובדה שאין לך כל הוכחה שיגאל עמיר הוא אכן היורה היחידי כאן.

הקטע המצחיק בסרטון הוא שהסרטון- "שופץ על ידי טכנולוגיות מתקדמות". הקטע העוד יותר מצחיק הוא, שבשביל ל"שפץ את הסרטון בטכנולוגיות מתקדמות" שכאלה, אין צורך ביותר מאשר תוכנת סוני וגאס הפשוטה.

גם אני יכול לעשות הילוך איטי, להוסיף פלאש, ולהכניס את אותו פס קול של ירייה.

מה גם, וזה הקטע שהכי משעשע פה- רבין קיבל 3 יריות מטווח קצר, הוא אשכרה עמד והסתובב? הוא היה אמור להתנוענע קדימה לקיבינימאט.
הוא הסתובב מתוך נימוס כיאילו לשאול בקול: "מי זה?".
ישן 24-10-07, 19:07   #43
VoRteX
חבר פעיל

ציטוט:
כשאתה חוטף כדור אתה לא מרגיש את הכאב, אתה מרגיש דקירה חזקה או חבטה חזקה ולכן הוא הסתובב לראות מה זה.
VoRteX מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 24-10-07, 19:08   #44
kaga
חבר פעיל

הסמל האישי שלkaga

ציטוט:
פורסם במקור על ידי VoRteX
כשאתה חוטף כדור אתה לא מרגיש את הכאב, אתה מרגיש דקירה חזקה או חבטה חזקה ולכן הוא הסתובב לראות מה זה.
מניסיון?
ישן 24-10-07, 19:10   #45
VoRteX
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי kaga
מניסיון?
מעדויות...
ישן 24-10-07, 19:11   #46
Dino Psaras
Banned

ציטוט:
אל תבלבל ת'מוח. האו היה אמור לעוף צת קדימה מהיריה, ולא להסתובב בנימוס ולראות מי ירה בו.

בוא נאמר ככה:

- לעולם לא יוכח בוודאות מה קרה שם
- לעולם לא יוכח בוודאות שיגאל עמיר ירה כדורים אמיתיים
- לעולם לא יוכח מדוע המאבטחים במקום לחסל את עמיר כמעט והזמינו לו סוויטה בוגאס
וכו' וכו'..
ישן 24-10-07, 19:18   #47
VoRteX
חבר פעיל

ציטוט:
אל תבלבל ת'מוח. האו היה אמור לעוף צת קדימה מהיריה, ולא להסתובב בנימוס ולראות מי ירה בו.

בוא נאמר ככה:

- לעולם לא יוכח בוודאות מה קרה שם
- לעולם לא יוכח בוודאות שיגאל עמיר ירה כדורים אמיתיים
- לעולם לא יוכח מדוע המאבטחים במקום לחסל את עמיר כמעט והזמינו לו סוויטה בוגאס
וכו' וכו'..
הוא ממש יעוף קדימה... משתי כדורי 9 מ"מ...

- לא, זה המאבטח ירה בו, תגיד לי מה אתה מדרוב? רבין חטף 2 בגב, המאבטח חטף אחד, ויגאל עמיר עמד מאחוריהם. בנוסף לא רואים אף אחד בקלטת שיורה מאחורי רבין חוץ מיגאל עמיר.
- למה שיחסלו? צריך לעצור אותו, אולי הוא שייך לארגון פשע שהזמין התנקשות.
ישן 24-10-07, 19:21   #48
Dino Psaras
Banned

ציטוט:
הוא ממש יעוף קדימה... משתי כדורי 9 מ"מ...

- לא, זה המאבטח ירה בו, תגיד לי מה אתה מדרוב? רבין חטף 2 בגב, המאבטח חטף אחד, ויגאל עמיר עמד מאחוריהם. בנוסף לא רואים אף אחד בקלטת שיורה מאחורי רבין חוץ מיגאל עמיר.
- למה שיחסלו? צריך לעצור אותו, אולי הוא שייך לארגון פשע שהזמין התנקשות.
לא, הוא יכמוד במקום ויסתובב באלגנטיות לראות מי ירה בו, בדיוק.

למה שיחסלו? כי הוא יכל באותה מידה להמשיך ולירות בציבור.
ישן 24-10-07, 19:26   #49
zidan
חבר פעיל

הסמל האישי שלzidan

ציטוט:
פורסם במקור על ידי kaga
הוא הסתובב מתוך נימוס כיאילו לשאול בקול: "מי זה?".
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחח

ובקשר לזה שהוא היה אמור לעוף מהיריה,אז מיריה לא זזים ס"מ,מקליע 30 מ"מ בקושי זזים,אתם רוצים הוא יעוף מ9 מ"מ. זה לא אינדיקציה בכלל..
you change the way you train, you change your limits. Even if
you plateau in your lifts there are ways to bust a plateau. If you
continue to make progress, then you have yet to hit your limit.
Open your mind to what is possible. Let your body tell you what
is possible and leave your mind out of it.

zidan מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 24-10-07, 19:27   #50
kaga
חבר פעיל

הסמל האישי שלkaga

ציטוט:
פורסם במקור על ידי zidan

ובקשר לזה שהוא היה אמור לעוף מהיריה,אז מיריה לא זזים ס"מ,מקליע 30 מ"מ בקושי זזים,אתם רוצים הוא יעוף מ9 מ"מ. זה לא אינדיקציה בכלל..
לא אחי הם חשבו שזה שוורצנגר משליחות קטלנית 2 עם השוטגאן חחחחחחחחחחחחחחחחחחח
ישן 24-10-07, 19:29   #51
VoRteX
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי zidan

אחי אתה עדיין מוריד את המשחק ?
ישן 24-10-07, 19:33   #52
Dino Psaras
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי kaga
לא אחי הם חשבו שזה שוורצנגר משליחות קטלנית 2 עם השוטגאן חחחחחחחחחחחחחחחחחחח
you know

הוא לא אמור לעוף לטיזינבי, אבל הוא לא אמור להסתובב באלגנטיות ובעוד רגע להזמין את יגאל עמיר לקפה

המינימום זה ליפול/לתפוס את הבטן/גב אנערף.
ישן 24-10-07, 19:42   #53
zidan
חבר פעיל

הסמל האישי שלzidan

ציטוט:
you know

הוא לא אמור לעוף לטיזינבי, אבל הוא לא אמור להסתובב באלגנטיות ובעוד רגע להזמין את יגאל עמיר לקפה

המינימום זה ליפול/לתפוס את הבטן/גב אנערף.
אחי הוא נפל,אבל בגלל שהסרט ערוך בטכנולוגיה מתקדמת אז הם הצליחו לעשות שהוא ישאר לעמוד ולהסתובב אחורה
you change the way you train, you change your limits. Even if
you plateau in your lifts there are ways to bust a plateau. If you
continue to make progress, then you have yet to hit your limit.
Open your mind to what is possible. Let your body tell you what
is possible and leave your mind out of it.

zidan מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 24-10-07, 19:59   #54
Azarzel
חבר פעיל

מסקרן אותי מאיפה כולכם יודעים שצילומי הרנטגן מוכיחים אחרת, ושהכדור לא נכנס מהגב אלא מהחזה, וקונספירציות ובלגאנים.
רק תראו לי איפה מוכיחים שעמיר הוא לא הרוצח, ואני מתכוון להוכחה אמיתית, וכל המבינים לענייני יריות פה שרבין לא נפל, מדברים מנסיון? או מסרטים הוליוודיים של ואן דאם?
בקיצור כל עוד לא יוכח אחרת, אין לכם את הזכות לשחרר את רוצח ראש הממשלה, שלדעתי האישית היה צריך להיות קבור עכשיו בדרך עפר נידחת בדרום.
ישן 24-10-07, 20:02   #55
HammEr-StriKe
חבר פעיל

אחרי שראיתי את הסרט שפותח הפוסט שם אני בטוח שמדובר בקונספרציה, ואני סבור שיש פה משהו שהסתירו מאיתנו הרבה זמן ועדיין לא נחשף.. ויש צילום מסויים לא בסרט הזה אלא בסרט אחר שהוא (יגאל עמיר) עומד יחד עם עוד ארבעת "מאבטחים" של שמעון פרס ככל הנראה שלפי החשד שלי הם אנשי שב"כ ויגאל בניהם.. כשהקריין בסרט אומר שיגאל עמיר נעמד ליד שלושה שוטרים ומדבר איתם.. לפי מה שהספקתי לראות השלושה באו לעמוד ליד יגאל עמיר ולא הוא אליהם.. ואם הם כבר נעמדו ליידו והוא דיבר איתם למה הם לא בדקו אותו הרי מדובר ב"שטח סטרילי" לא?! איך יגאל עמיר עמד במקום האירוע ולא מעבר לגדרות כמו כל הקהל שעמד שם, כמו כן יגאל עמיר נראה כדמות פוטנציאלית לרוצח, כך נראה שאפילו הצלם על הגג זיהה אותו כמעט כדמות כזו, אז ה"מאבטחים" לא הצליחו?! מוזר לא?
יש צילום נוסף שממש חיזק את האי וודאות לגבי המאורע.. כששמעון פרס ירד והחל לעזוב את הקהל לאחר שהוא פנה אליהם, שוב יגאל עמיר היה בפריים של המצלמה והוא נראה ממוקד על ידי הצלם כאשר הוא קם מהמקום שהוא ישב עליו הלך אחורה בצורה חשודה וסימן למישהו משמאלו עם היד סימן כל שהוא וחזר למקומו..
ולאירוע הרצח שתועד במצלמה.. בצפייה ראשונה כל אחד היה בטוח שזה יגאל עמיר וכל אחד היה מצביע את ידו על יגאל עמיר כרוצח.. זה ברור, אבל יש מעבר למה שרואים כמה דברים שקורים בו זמנית..
1. כאשר רבין החל ללכת לרכב ועבר את יגאל עמיר, יגאל עמיר הולך אחרי המאבטחים והמאבטחים בכלל לא חושבים להסתכל אחורה, וכאשר יש דמות שצריך להגן עליה מאחור צריך להסתכל אחורה ולא קדימה, המאבטחים עשו אחרת.
2. הגב החשוף של רבין,כל כך הרבה אנשי אבטחה איבטחו את רבין אבל מוזר הגב היה חשוף, יגאל עמיר יכל לירות ברבין עוד כשהוא הגיע עם הפנים אל יגאל.. זה היה יכול לקרות, זה קרה כשהגב של רבין היה לפנים של יגאל עמיר רק בגלל שהוא היה קרוב מאוד לאוטו שאותם אנשים יוכלו להכניס אותו לאוטו ולהתחיל לנוע..
3. היריות מהאקדח של עמיר, אני לא יודע אם סרק או לא, אבל יש כאן משהו שחייבים להסתכל על זה טוב טוב.. ההבזקים של היריה מהאקדח הם רק שניים, ויש קפיצה בוידאו שמוצג שימו לב בזמן היריה..
ההדף כתוצאה מ3 יריות!!! לא היה כל הדף ועוד ניתן לראות כי רבין מסתובב לכיוון יגאל עמיר אחרי הקריאות שנקראו "סרק,סרק,סרק" ואז המצלמה בזמן הזה נוטה למטה ורבין מוכנס לרכב תוך שניות ספורות כל הדלתות נסגרות ונשאלות השאלות מי נכנס לאוטו?
שוב עניין ההדף, אדם בגיל כזה, 9 מ"מ הולו פוינט זה סוג הכדור שבו נרצח רבין מיריות כאלה מטווח כמעט אפסי כל בנאדם היה עף מעט מההדף ובוודאי שלא היה מסוגל להסתובב הוא כמעט ולא מגיב אחרי היריות,
4.http://www.flix.co.il/tapuz/showVide...urceId=1098530
אם תוכלו להסתכל בוידאו רואים שבזמן הירייה הדלת מהצד השני של האוטו נסגרת משום מה ובתוך 2 שניות רבין באוטו והאוטו יוצא לדרך..
אני די סבור שיש משהו מסביב שמסתירים מאיתנו שגרמו לזה להיראות ככה וזה היה בידיעת יגאל עמיר, אני כמעט בטוח שהוא ידע לאן הוא הולך כאשר עשה זאת..
HammEr-StriKe מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 24-10-07, 20:31   #56
bigwave1
חבר פעיל

הסמל האישי שלbigwave1

למי שרוצה הוכחה שרבין לא נפל:
http://www.tisanim.com/Web/Sites/hadar/PAGE7.asp