|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 |
חבר פעיל
|
![]() וגם בקונסטנטין, מה קרה לכם, ריבס שחקן מעולה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() איזה משחק מעולה.. בנאדם בלי חוש משחק.. קיבלו אותו בתאכלס רק בגלל המראה שלו
אתה צריך לראות סרטים שלו בשנות ה-90 אז הוא היה בכלל מקרה נורא את האמת במטריקס הוא שיחק סביר אבל עדיין יכלו למצוא שחקן יותר טוב והוא ממש אבל ממש לא אחד השחקנים הטובים שיש היום |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
when the pain takes control touch leaves you cold it's better sometimes not to pray Well I guess that's just the way that it goes why love dies no one knows but I love you till my very last breath don't say a word just leave me with your kiss of death -L.A. Guns- ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() אדי מרפי, מרטין לורנס, וויל סמית', מאט דיימון, ג'ט לי, מרק דקסקוס. אלו מי שעולים לי בראש כרגע..
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#46 |
|
![]() ג'קי צ'אן.
![]() |
#47 |
חבר פעיל
|
![]() ג'קי צ'אן
ג'ט לי ג'ייסון סטטהאם רוברט דה נירו טום קרוז(לדעתי הכי טוב שיש) ג'וני דפ בן סטילר האריסון פורד ז'אן רנו טום הנקס ברוס וויליס והרשימה עוד כ"כ ארוכה אבל אלה העיקריים.
![]() |
#48 |
|
![]() שאלה קשה ליום ראשון בבוקר, אבל ננסה:
ג'ק ניקולסון קלינט איסטווד מורגן פרימן מרלון ברנדו רוברט דה נירו אל פאצ'ינו טום האנקס קווין ספייסי ברוס וויליס בראד פיט האריסון פורד
![]() |
#49 |
חבר פעיל
|
![]() ג'ינה ג'מסון. אף שחקן ממה שאמרתם לא שיחק כל כך טבעי. חחח סתם.
יש מלא: ג'אן רנו ג'רר דפרדיה כל מיני שחקנים רוסיים רוברט דה נירו רובין וויליאמס האיטלקי הזה מ- god father 0לא זוכר ת'שם) הריסון פורד ועוד מלא מלא.
![]() |
#50 |
חבר פעיל
|
![]() קשה לבחור
אדוארד נורטון רוברט דה-נירו קווין ספייסי טום הנקס בראד פיט ג'וני דפ שחקניות סקרלט ג'והנסון ג'וליה רוברטס קריסטין דאנסט גווינת פאלטרו שרליז ט'רון
![]() |
#51 |
חבר פעיל
|
![]() בואו אני אקצר לכם תהליכים- כחו תבחרו מפה, זרקתי לכם את מרבית כוכבי הוליווד ב50 שנים האחרונות:
כריס רוק בילי קריסטל סטיב מרטין וופי גולדברג צ'בי צ'ייס ג'ק למון וולטר מטאו דני קיי קלינט איסטווד ג'ייסון אלכסנדר ג'רי סיינפלד מייקל ריצ'רדס ברוס וולייס ברוס לי ביל קוסבי אלן האנט ג'ודי גרלנד נטלי ווד קווין קוסטנר פיטר אוטול דייויד שווימר ג'יימס דין מרלון ברנדו אל פאצ'ינו רוברט דה נירו פול ניומן אדי מרפי ג'ון ווין אליזבט טיילור פיטר פאלק ברא פיט עומר שריף שירלי מקליין ג'ולי אנדרוז סופיה לורן לי מרווין וורן ביטי רוד שטייגר ז'אן קלוד ואן דאם ג'וני דפ חיים טופול ג'ף בריג'ס ג'יין פונדה מייקל קיין ג'יימס קאן רוברט רדפורד שון קונרי ברברה סטרייסנד דסטין הופמן פיי דונווואי אינגריד ברגמן טליה שיר כריס סרנדון וודי אלן גרי בוסי ג'ון וויט כריסטופר ווקן מריל סטריפ הנרי פונדה דדלי מור איאן הולם גלן קלוז סאלי פילד סיסי ספייק הריסון פורד טום ברנג'ר קטלין טרנר מייקל דאגלאס רובין וולייאמס מורגן פרימן דנזל וושינגטון טום הנקס סיגורני וויבר ג'רארד דפרדייה אנדי גרסייה ג'ו פשי אנג'ליקה יוסטון טומי לי ג'ונס ג'ודי פוסטר בט מידלר ג'ק ניקלסון מריסה טומיי לורנס פישבורן ליאם ניסן ג'ון טרבולטה אומה טורמן ג'ניפר טילי אד האריס בראד פיט מירה סוברינו קובה גודינג ג'וניור מט דיימון קים בסינגר ג'ון קיוזאק ג'יימס קוברן בילי בוב טורנטון ראסל קרואו שון פן קווין ספייסי ג'וד לאו הילארי סוואנק אנג'לינה ג'ולי בניסיו דל טורו חואקין פיניקס ג'וליה רוברטס איתן הוק ניקול קידמן ניקולס קייג' סלמה הייק קטרין זטה ג'ונס בן קינגסלי נטלי פורטמן מט דילון ריס וויטרספון ליאונרדו די קפריו וויל סמית' אלן ארקין מתיו ברודריק פנלופה קרוז טום קרוז כריסטופר פלאמר ניקול ריצ'י דיאנה רוס ג'ים קארי והאהובה עלי מכל סילביה סיינט
![]() |
#52 |
חבר פעיל
|
![]() תקצר תהליכם אה?
![]()
when the pain takes control touch leaves you cold it's better sometimes not to pray Well I guess that's just the way that it goes why love dies no one knows but I love you till my very last breath don't say a word just leave me with your kiss of death -L.A. Guns- ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
חבר פעיל
|
![]() שיר קקדילה מותק?
![]() |
#54 |
חבר פעיל
|
![]() סיליביה סיינט היא שחקנית פורנו הרי? מה קשור הוליווד?
![]() |
#55 |
חבר פעיל
|
![]() מייקל לואיס ורוני סופרסטר,נתנו את הופעות חייהם בראש גדול 3(פייר ב-4 הם איכזבו אבל אחרי עונה כך כך גדולה אז כמובן שתיהיה ירידה)
וברצינות,אני לא הולך לפי שחקנים כי אין לי את הקריטריונים לשפוט אותם אני אלך לפי הסרטים שאהבתי אל פאצ'נו ורוברט דה נירו(מעריץ גדול של הסנדק) טום הנקס(פורסט גאפמ והפצוע האנגלי המצוינים) דסטין הופמן(על הופעתו באיש הגשם) אדוארד נורט'ון(היה אדיר באמריקן X ובאמן האשליות) יהודה ברקן(לא נשכח את הופעתו הבלתי נשכחת בצ'רלי וחצי וחגיגה בסנוקר) זאב רווח(מלך סרטי הבורקס,וזה מזכיר לי כמה זמן לא אכלתי בורקס) אדם סנדלר(אוהב את כל הסרטים שלו והא גם ציוני נלהב) וודי אלן(בתור שחקו לא נפלתי ממני אבל בסרטים אוח הסרטים) |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() מורגן פרידמן השחקן
מל גיבסון וויל סמית' - הורג אותי מצחוק הבחור הזה.. דנזל וושינגטון אחד המעולים רוברט דה נירו ג'ים קארי ברוס וויליס אנג'לינה ג'ולי ג'ניפר לופז יש עוד מלא שאני לא יודע פשוט איך קוראים להם... אה.. איך קוראים לו השחקן הענק שמשחק בגרין מייל... הכושי |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
חבר פעיל
|
![]() בלינקי חבל שלא עשית טקס אוסקר.
שחקניות: ג'וליה רוברטס אנג'לינה ג'ולי ( ![]() שרה ג'סיקה פרקר ג'ניפר אניסטון ניקול קידמן קייט ווינסלט אגב רן, על איזה סרט היית נותן לסילביה פרס? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |