|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 | |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() ציטוט:
![]() בגלל זה אני רוצה לדחות אתזה קצת
![]() |
![]() |
#42 |
חבר פעיל
|
![]() מסה טובה לאללה! עוד מעט חיטוב ותראה מעולה! בהצלחה
![]() ןלפי דעתי הפריסה בתזונה
![]() |
#43 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אבל גם 35 על הגובה שלך זה מכובד מאוד |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני מטר 58 ובסוף המסה שקלתי 67 -68. היתי על אחוז שומן גבוה מאוד,וגם אני רציתי להמשיך עוד חודש חודשיים במסה ואז לחטב. ואני מודה על היום שלא עשיתי את זה, שאתה נימצא על אחוז שומן באיזור ה-20 זה ממש קשה לחטב. מדובר בעבודה של 4-5 חודשים, ולא 2-3,אתה תרד בהרבה מאוד נוזלים שומן,וגם מסה.. אני היתי מציע לך עכשיו להתחיל לחטב,חבל על הזמן.. שאתה תיהיה בסוף המסה תלוי לאיזה אחוז שומן תרצה להוריד,אתה תאבד הרבה מסה,אבל אחרי חודשיים-שלוש אתה תגדל באופן משמעותי, לכן אם נגיד תתחיל לחטב בחודש 3 אתה באמצע הקיץ אומנם תיהיה מחטוב,אבל עם קצת מסה.. לפי דעתי תתחיל עכשיו ככה יהיה לך מספיק זמן גם להחזיר את מה שהורדת ותיהיה מחטוב בקיץ וגם תיהיה עליך מסה.
![]() |
![]() |
#45 |
חבר פעיל
|
![]() אתה שוכח שהוא לא על 20%... יותר לכיוון ה17 לדעתי, בדיוק המצב שבו השומן מפריע לאסטתיקה וצריך לחטב
![]() |
#46 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זה עדין אחוז שומן גבוה,חבל לימשוך את זה עוד. בוא נגיד עם הוא מתעקש ממש ממש להמשיך עוד קצת במסה,לפי דעתי זה מיותר כי הרבה מסה,שומן,ונוזלים ירדו בחיטוב,אז זה כבר מיותר אפשר להמשיך עוד קצת מסה. אבל יותר עדיף לחטב עכשיו,ככה שהוא יהיה בסיום החיטוב עדין יהיה חורף, ויהיה לו מספיק זמן להחזיר את מה שאיבד. ובקיץ הוא לא יהיה שחיף חטוב עם קוביות, אלה גם תיהיה עליו מסה.. אני מאמין שאם נגיד הוא ירד למשקל של 56 קילו הוא יהיה באיזור ה-10 אחוז שומן כבר... ומשם עלייה נקייה תשמור על החיטוב וגם הוא יראה חבל על הזמן. זאת דעתי .
![]() |
![]() |
#47 |
חבר פעיל
|
![]() אגב,פינגווין.
איך אתה מודד את הקיף היד ? אתה מודד ישר מה-1 ס"מ שיש בסרט מדידה, או מ-0 ?
![]() |
#48 | |
|
![]() ציטוט:
ובקשר לחיטוב אני לא יודע אני יתעייץ עם כמה אנשים , אם אני יחטב עכשיו , זה לא יהיה קוביות יש לי אחד במכון שוקל 56 על 167 נירא מצויין אבל עדיין אני רוצה יותר לא יודע או שאני ירד ל 12 אחוז וזהו
![]() |
![]() |
#49 | |
|
![]() ציטוט:
כשה תתחבר שלח לי הודאה אני רוצה להתיעץ איתך בקשר למשו
![]() |
![]() |
#50 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כאן היתי שוקל 54-55 קילו למשל. ![]() ![]() מאז עליתי איזה 2 וחצי ס"מ בהקיף יד, ובחזה עליתי המון,ובהקיף טבור אולי איזה ס"מ וחצי.. אני שוקל עכשיו 56 קילו ואני מטר 58, אני פשוט עושה עלייה נקייה במסה. (אם אתה רוצה ליראות את השינוי כנס ל-כאן) בקיצור משקל הוא לא הגורם היחד כאן, גם אם תיהיה 70 קילו ותתחיל חיטוב בוא נגיד שאולי איזה 3 קילו מהם היו שומן ונזולים ,ואולי איזה 2 קילו שריר שזה לא כזה משנה. אני עברתי כבר חיטוב אז אני יודע מזה.. אני חשבתי שחיטוב זה עבודה קלה,אבל זה ממש לא. דרך אגב יש לך תמונות של הרגלים ?.. כי לפי המשקל שלך והגובה, זה נראה שהפלג גוף עליון, שלך מפותח בהרבה יותר מהרגליים.. בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה.
![]() |
![]() |
#51 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() גיל מקווה שלא תיעלב, אבל אתה אמור לגבוה עוד? הלכת לרופא בעיניין הזה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
|
![]() ציטוט:
אבל אתה הייתה לפני החיטוב על אחוז שומן יותר גבוה משלי ....אם הייתי במצב שלך לפני החיטוב הייתי מתחיל בטוח חיטוב אני נמצא במצב סביר , עם חולצה אפילו לא רואים שאני על אחוז שומן כזה גבוה לא רואים בטן אפילו והרגל שלי בהיקף 60 סנטים , אני מאמין שזה טוב גם יש לי אבקה עכשיו ז"א חלבון בלי קלוריות ופחמימות .. אני יתעייץ ונירא מה יעשה בסוף
![]() |
![]() |
#53 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
איזה יציאה לא קשורה אחי. לא יודע אין לי משוג הלכתי פעם ליפני שנה ושלחו אותי לעצות צילום אין לי כוח לחרא הזה. גם אם אני ילך אין לי הרבה לאן להגיע, אז אני יהיה מטר 60 ביג דיל. ואין לי ממה לעלב אחי זה הגובה שלי,אין מה לעשות ותאמת זה קצת מציק, אבל לא ממש מפריע.
![]() |
![]() |
#54 |
חבר פעיל
|
![]() פינגווין
הכוונה שלי היית,לכך שלא תגיע לאחוז שומן כמו שאני הגעתי. בגלל זה הצעתי לך לחטב,ביום שתתחיל את החיטוב אתה תבין אותי כבר.. אבל שיהיה בהצלחה.
![]() |
#55 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בכל מקרה, יש סטרואיד שקוראים לו טרן, אם אני לא טועה. הוא מניב אחלה תוצאות ![]() אבל בקופת חולים, יתנו לי איזה כדורים מעפנים פשוט שלא ממש יעזרו לי.
![]() |
![]() |
#57 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יש לי בן דוד שלקח ובקושי עלה 3 ס"מ.. בכל מקרה בוא לא נהרוס את הפסוט חח ... תודה על הדאגה ![]()
![]() |
![]() |
#59 |
חבר פעיל
|
![]() 3 ס"מ זה מכובד מאוד
פינגווין אחלה מסה באמת תתחיל חיטוב לדעתי תירד ל10 או 9 משהו כזה 12 זה נורמל+- |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |