|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 |
חבר פעיל
|
![]() מישהו יכול להסביר לי מה בדיוק הולך בדיון הזה. לרגע הסתכלתי על התאריך במחשב כי חששתי שאולי בלע אותי חור שחור ונחתתי על כדה"א בשנת 2993.
|
![]() |
![]() |
#42 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() [quote=I ARE BIG]
ציטוט:
חח חמוד אתה .... אני יקח את זה כמחמאה סבבה? |
|
![]() |
![]() |
#43 | |
|
![]() ציטוט:
מנהלים לנעול בבקשה |
|
![]() |
![]() |
#44 |
חבר פעיל
|
![]() תבדוק מוניטין אחשלי
|
![]() |
![]() |
#45 |
חבר פעיל
|
![]() וואי נו מישו יכול להסביר לי מה קורא פה
זה מסקרן אחושילינג אם למישהוא בא להסביר לי אבל לא פה בדיון אז יצור קשר בפרטי |
![]() |
![]() |
#46 |
חבר פעיל
|
![]() יואו איזה אהבלים לקס ביקש ממנו ללכוד את קלארק אם גרניום קרח יבש וצמר סלעים בגלל שנגמר כל הקריפטונייט חזרתי שיכור סילחו לי
#47 |
|
![]() תגידו מה יש לכם
פיצצתם לי תמוניטין בהודעות של דבר איתי וכאלו... זה עד כדי כך מסקרן אותכם ? |
![]() |
![]() |
#48 |
|
![]() או שטעית באיות של שם המתכת באנגלית וזה סביר מאוד לנוכח העיברית שלך ,או שמצצת אותה מהאצבע. יש מטלואיד בשם Germanium או גרמניום.
די שקוף שI ARE BIG הוא משתמש נוסף שלך... אתה מדבר פה על חומרים שידועים כרעילים ומסוכנים ,עם חנקן נוזלי הכנתי כבר המון פעמים בעבר גלידה בשניות ושברתי בלונים וניירות(ככה זה כשמדריכים בגן המדע). פחם פעיל זה חלק ממה שנותן את ההנג אובר ממשקאות לא אכותיים ומשתמשים בו כדי לטהר את המתנול משאר האלכוהול ובכלל לספוח כל מיני ריחות וחומרים לא רצויים אחרי שמפיקים משהו. גרמניום יכול לשמש כקטליזטור כימי בהפקת פולימרים. או שאתה סתם מתלהב, או שאתה באמת מנסה להפיק משהו(ממ ומה זה כבר יכול להיות ,מר לא טיבעי שכמותך) ומה שמצחיק, זה שאתה אפילו לא יודע מה ההבדל בין מטאלואיד למתכת. בכל אופן ,אני בטוח שגם אם לא מדובר רק בשימוש עצמי, תמיד יהיו דבילים שיקנו...
#49 | |
|
![]() ציטוט:
או הינה אחד שבמין הרבה יותר ממני הינה שאלו אותו כל מה שבא לכם |
|
![]() |
![]() |
#50 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
#51 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#52 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
#53 |
חבר פעיל
|
![]() זה אכן מסקרן אותי, אני מחכה לתשובה..
|
![]() |
![]() |
#54 | |
|
![]() ציטוט:
אבא של חבר שלי מחזיק בשיא הכנת הגלידה במהירה ביותר בספר השיאים של גינס הישראלי לשנת 2005 ו ההוא ששאל אם אני טיבעי שאל את זה כי חשב שאני צריך את כל הדברים האלו כי אני עושה ניסויים על עצמי או משהו כזה לא בגלל איך שאני ניראאתה באמת חושב שאני יפתח מישתמש חדש כדי להביא מחמאות לעצמי? |
|
![]() |
![]() |
#55 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
#56 | |
|
![]() ציטוט:
הוא שם |
|
![]() |
![]() |
#57 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בקיצור, נראה לי שאתה מתעסק בחרא לא לרמה שלך. רק אל תבוא לפה לבכות אחרי שיקרה משהו..
![]() |
#58 |
חבר פעיל
|
![]() אדון fiberglass - תחסוך מהפורום הזה את השטויות שלך, הפוסט הזה ממש מיותר, ופעם הבאה שאתה תפתח יוזר חדש (I ARE BIG) ותנהל דו שיח בינך לבין עצמך על גבי הפורום אני אעלץ לשלוח אותך לתקופת צינון.