ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > גלריות הגולשים

גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים.

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 11-11-06, 14:27   #41
SuzukiR
חבר פעיל

ברירת מחדל גלעד אחי

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Night_Wolf
אחי עזוב יש אנשים שיש להם נטיעה לתקן שגיאות של אחרים..ובצדק אנשים צריכים ללמוד לנסח את מה שהם כותבים כדי לעשות רושם טוב על עצמם! ואם יש להם בעיה אז לא נורא מתעלמים מהתיקונים.
את"ORIS" נעזוב ולא נירד עליו פשוט הוא בא לפה אם גישה של איזה "עבריין",ואני שונא אנשים כאלה שחדשים במקום כלשהו ובאים ועושים "רעש ופלאברות" בגלל זה הייתי צריך להסביר לו מה מהמקום שלו פה ושאם הוא רוצה יקבלו אותו בברכה רק לתת כבוד,לא להשמיץ אחרים,ולתת תגובות בהתאם.לפי ההודעה האחרונה שלו רואים שהוא הבין את המסר ואם הוא אכן יתחרה ב2007 שיהיה לו בהצלחה.
גילעד אח שלי אני מסכים איתך באלף אחוז אבל תנסה לחשוב דקה על הדברים שהוא אמר אנ בטוח שהוא לא בא לפה בגישה של עבריין הצורת דיבור שלו שאני מאמין שאני ואתה והמון מהפורום מדברים דומה אבל לא כותבים אותה היא זו שגרמהלנו להאמין שהוא חרא וזה
אבל תסכים איתי שניתן לו היזדמנות כי סך הכל לא ניראה לי שהוא מניאק

הוא ניראה אחלה תחשוב על זה ותיראה כמה חברים יש לך שמדברים ככה למשל אני מרוקאי אסלי ואני לומד בבצפר שהרוב שם מעדות המזרח אז אני במיעוט חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אבל עדיין יש לי חברים רוסים גרמנים אנערף מיבחנתי הכל אותו דבר כל הסטיגמות זה רק בשביל הצחוקים אני לא רואה חס וחלילה משהו מעבר לזה

נב"
סליחה על השיגעות כתיב שלי וחוסר הניקוד

ושאלה איך אתה שומר על התזונה ביום שבת כי אני לא מדליק אש בשבת
SuzukiR מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 11-11-06, 15:07   #42
Night_Wolf
Banned

שלח הודעה דרך ICQ אל Night_Wolf

ציטוט:
פורסם במקור על ידי S u z u k i R g s x
גילעד אח שלי אני מסכים איתך באלף אחוז אבל תנסה לחשוב דקה על הדברים שהוא אמר אנ בטוח שהוא לא בא לפה בגישה של עבריין הצורת דיבור שלו שאני מאמין שאני ואתה והמון מהפורום מדברים דומה אבל לא כותבים אותה היא זו שגרמהלנו להאמין שהוא חרא וזה
אבל תסכים איתי שניתן לו היזדמנות כי סך הכל לא ניראה לי שהוא מניאק

הוא ניראה אחלה תחשוב על זה ותיראה כמה חברים יש לך שמדברים ככה למשל אני מרוקאי אסלי ואני לומד בבצפר שהרוב שם מעדות המזרח אז אני במיעוט חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אבל עדיין יש לי חברים רוסים גרמנים אנערף מיבחנתי הכל אותו דבר כל הסטיגמות זה רק בשביל הצחוקים אני לא רואה חס וחלילה משהו מעבר לזה

נב"
סליחה על השיגעות כתיב שלי וחוסר הניקוד

ושאלה איך אתה שומר על התזונה ביום שבת כי אני לא מדליק אש בשבת
כן גם לי יש חברים ככה שאנחנו עושים בדיחות בניינו הבעיה שאני פעם ראשונה רואה תבן אדם תן רושם טוב ואחרי זה תצחק כמה שאתה רוצה....
שגיאות כתיב חפיף אחי מה אני המורה שלך,אני אמור לתת לך ציון על זה?:):):):)
בטח שאני שומר על תזונה ביום שבת אחי מזו השאלה הזאת...
Night_Wolf מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 11-11-06, 15:48   #43
SuzukiR
חבר פעיל

ברירת מחדל גלעד

אני יודע שאתה שומר על תזונה גם אני אבל איך ?
למשל אני צריך בבוקר ביצה אחת שלוש לבנים ובלה בלה איך אתה שומר על זה כי בשבת אסור לפחות לי להדליק אש

וכן הבנתיח אותך אחי אתה צודק וקצת גם אני שיהיה לך שבת שלום ושבוע זהב ודרך אגב גם אני לומד לא בלחמן אבל במשהו גם פרטי המון כסף
SuzukiR מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 11-11-06, 16:23   #44
oRis
חבר פעיל

הסמל האישי שלoRis

ציטוט:
למשל אני צריך בבוקר ביצה אחת שלוש לבנים ובלה בלה איך אתה שומר על זה כי בשבת אסור לפחות לי להדליק אש

וכן הבנתיח אותך אחי אתה צודק וקצת גם אני שיהיה לך שבת שלום ושבוע זהב ודרך אגב גם אני לומד לא בלחמן אבל במשהו גם פרטי המון כסף

אתה רואים עלייך שאתה כלי עולם :]

קיצר בקשר לשאלה של שבת

אתה יכול לעשות ביצים קשות ביום שישי בצהרים ולעשים אותם במקרר ... הם נישמרות
וגם לא חייב את הלבן של הביצה אתה יכול במיקום זה טונה במים .. או פרסתמה או גבינה
בצלחה .. :]
אבל שבת הכי קשה לישמור כי היום לא מסודר ויש אוכל טעים כמו חמין וכל זה :] או חלה מתוקה חחח
oRis מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 11-11-06, 16:37   #45
Night_Wolf
Banned

שלח הודעה דרך ICQ אל Night_Wolf

ציטוט:

תכנס לי לאיי סי קיו אחי ואני יעזור יעזור לך..
Night_Wolf מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה