ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף תחרותי

פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם.

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 28-08-07, 22:09   #41
arbel2
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי שלarbel2

עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס

ציטוט:
פורסם במקור על ידי barco
למה הוא לא כותב כאן? :|

בחור עסוק ,סמוך עליי כשיתפנה לו קצת הלו"ז הוא ישמח לכתוב פה ,הוא מאוד אוהב את הפורום וקורא פה קבוע ,הוא פשוט יודע שברגע שהוא יתחיל לכתוב פה הוא יופצץ בשאלות ואין לו לב לא לענות ...אז הוא הוא מחכה קצת עם הכניסה הדרמטית.

לפניות ,מענות ,טענות ובקשות ...לחץ כאן

מאמן חדר כושר מוסמך מטעם קמפוס "שיאים" אוניברסיטת ת"א
arbel2 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 28-08-07, 22:56   #42
arbel2

הסמל האישי שלarbel2

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Kachok
הבנאדם נראה בנזונה , פשוט סוף הדרך
אין כל רע בלהעביר ביקורת בונה,במיוחד אם היא באה במנימה חיובית ונעימה

אבל הביקורת לא באה ממקום בונה ברוב המקרים להגיד "החזה אחד שלו יותר גדול מהשני " זה לא ביקורת בונה , זה קטנוניות שאין לה מקום בשירשור שנפתח כדי לתת לבן אדם ריספקט ,ולפתוח לו את הדלת לישראל בודי.

ישן 28-08-07, 23:03   #43
ניגרי ענק
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי

הסמל האישי שלניגרי ענק

כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן

נאור הוא אחד האנשים הכי נחמדים בספורט, פשוט חמד של בחור, בעל לב זהב, ואין עליו אגורה של פוזה.
תמיד שמח לעזור, תמיד מחייך, תמיד אדיב, תמיד מפרגן.
זה לא דבר מובן מאליו, יש בספורט הזה לא מעט אנשים שהם אנטיתזה להתנהגות הזאת, ואתמול הייתה לי שיחה ארוכה מאוד עם ארבל בעניין הזה, כששנינו מסכימים לגבי אותם אנשים.
ככל שיירבו אנשים כמו נאור בספורט שלנו, ככה הספורט יתקדם מהשוליים לקונצנזוס.

ברמה המקצועית: התמונות לא מתחילות אפילו לספר עד כמה הבנאדם תותח.
מי שלא ראה אותו במציאות לא יבין.
מבחינת פלג גוף עליון, הוא אולי הטוב בישראל היום.
לגבי הרגליים, אני מסכים עם מה שאופיר אמר - בגלל שהגוף העליון כל כך מאסיבי הרגליים, למרות שיפור מעולה, קצת מאחורה.
אבל זה לא משהו שבחור נחוש ומקצועי כמוהו לא יוכל לסדר באוף סיזן הבא.

נאור ידידי, הרבה בהצלחה בתחרות, מחיאות הכפיים שלי כבר מובטחות לך ואני מאחל לך שתיקח גם את אלוף האלופים (לגבי הקטגוריה שלך אני מניח שגם אתה יודע שזה די מובן מאליו).
כל מה שיש לי לאחל לך זה...שתמשיך שתמשיך שתמשיך.

ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות

כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה

אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה

סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010
ניגרי ענק מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 28-08-07, 23:28   #44
טל יואב
יואב טל

הסמל האישי שלטל יואב

כללי:: חובב מושבע על ענף פיתוח הגוף
עוסק ב:: קידום הענף פיתוח הגוף בישראל
חדר כושר: go-active

מי שכבר למד להכיר אותי יודע שאני מעורבב בתחום ופגשתי את כולם בכל הרמות .

היו לי מספר רב של שיחות רצניות עם נאור זיו וגם ערכתי עליו ראיון במדור כרטיסי ביקור שלנו עוד לפני שהוא היה נציג רשמי של ישראל בודי .

בקשר לאופי והאישיות שלו :
פשוט איש טוב ,ויקר , חם ,ונעים הליכות , מאוד מלומד ויש לו ידע כללי רחב על המון תחומים. ולא רק בספורט פיתוח הגוף , מאוד אוהב לעזור ,וללמד ולחלק, את היידע שלו לכל מי שמעוניין ללמוד.

בקשר למבנה גופו ,
יצירת מופת שפסל הוציא מסלע יוקרתי מפוסל על כל פרטיו . מבנה גופו דומה ומזכיר מאוד את פרנקו קולמבו מר אולימפייה בשנים 1976 ,1981 במיוחד בגב .

ידוע שעמית ספיר ירד קטגורייה במר ישראל של IFBB רק כדי לא לעמוד מול נאור זיו שבסוף לא התחרה ובצדק .
אך אילו היה עומד נאור מול עמית לדעתי ולדעת מומחים רבים ששוחחתי עימם על כך אמרו שנאור היה מנצח לא בקלות אבל היה מנצח ללא ספק .

כבוד רב ולעונג להתהדר בספורטאי כזה בסגל שלנו .

ולמי שטרם קרא הנה הראיון שערכתי עם נאור זיו מתוך כתבה זו ניתן ללמוד על אופיו המיוחד של מר ישראל לשנת 2007 ב"ה .
http://www.israelbody.com/showthread.php?t=11123
טל יואב מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 28-08-07, 23:29   #45
P-a-n-1-c
Banned

עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.

ציטוט:
פורסם במקור על ידי arbel2
אבל הביקורת לא באה ממקום בונה ברוב המקרים להגיד "החזה אחד שלו יותר גדול מהשני " זה לא ביקורת בונה , זה קטנוניות שאין לה מקום בשירשור שנפתח כדי לתת לבן אדם ריספקט ,ולפתוח לו את הדלת לישראל בודי.
בואנה אתה מגזים כמו לאדע מה
כאילו הוא באמת יגיד "וואלה אמרו שהחזה שלי יותר גדול בלה בלה אז אני לא אכנס לישראלבודי"
הערות בונות מביאים על כולם, על מישהו שנראה על הפנים ועל מישהו שנראה מיליון דולר. במיוחד בסוג ספורט הזה. מי שלא יודע לקבל ביקורת שימצא לעצמו תחום אחר לעסוק בו.
P-a-n-1-c מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 28-08-07, 23:38   #46
Kachok

הסמל האישי שלKachok

כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
שלח הודעה דרך MSN אל Kachok

ציטוט:

ארבל עם כל הכבוד שלי אליך ובאמת שיש כבוד לא צריך לחפש
אתה לא מצפה לפתוח פוסט בקהילה גדולה כמו שלנו ולראות רק" ואללה נאור אתה מושלם"....שמע הבנאדם תותח , באמת שהוא הביא בהתקדמות , ואני הגבתי לו על זה במלוא הכבוד בתגובה הראשונה שלי
אני לא חושב שיש משהו רע בלהגיד שעם עבודה נוספת על X הוא יראה מיליון דולר ....הרי זה לא שאנחנו ממציאים , או מזלזלים בו ..פשוט נותנים את חוות דעתנו (אמנם הלא מקצועית אבל בכ"ז)

עד מתי ספטמבר 07?:cry_1:

Kachok מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 28-08-07, 23:43   #47
Shauder
חבר פעיל

הסמל האישי שלShauder

חדר כושר: תקוותנו אשקלון

הוא ענק!

רק רגליים..........

Shauder מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 29-08-07, 00:50   #48
barco
חבר פעיל

ציטוט:
וואלה מסכים איתך... רואים את זה הרבה פה בפורום
barco מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 29-08-07, 11:15   #49
נאור זיו
מר ישראל 2005

כללי:: נאור זיו
עוסק ב:: מתחרה

בוקר טוב לכל ידידי וחברי הפורום.....
קודם כל בקרוב אני ישנה את שם הכינוי שלי כרגע הוא היה כזה עוד ממזמן(בעצם שמי נאור זיו שאוהב את כולכם)..
אז ככה אני רוצה להודות לכל חברי הפורום על התגובות ואני האחרון שמתעצבן מתגובות שהן בעצם הערות בונות להיפך זה מה שכל מפתח גוף צריך ביקורת בונה כל הזמן כי אתה אף פעם לא מושלם ולכן הבקורות באות במטרה לשפר ולא לפגוע בי אישית ואני ממש מבין אתכם ומאוד מפנים אז אל תפגעו אני מקבל הכל באהבה אני ספורטאי שאוהב את התחום ורק רוצה להתקדם ולכל מפתח גוף יש חסרונות ויתרונות ועדיין צריך להתמודד איתם ולהתקדם הלאה... לגבי הרגליים האמינו לי שאני משקיע דם יזע ומשמעת ואימונים מטורפים אבל גנטיקה לוקח זמן לשפר ואני שמח כי אכן עשיתי שינוי גדול מאוד למי שראה אותי במציאות לפני שנתיים והיום זה נראה אחרת תמיד יש מה לשפר ואני מאמין בעצמי וזה רק יילך וישתפר אני מבטיחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ונכון פלג גוף עליון שלי משתפר כל הזמן זה לא שאני עובד על חלק כל שהוא פחות אני עובד כללית על כל הגוף וגם הפלג העליון משתפר אז רואים את הפער אבל בהבטחה במציאות זה נראה אחרת והתמונות לא משקפות את הרגליים אחרי דילול של פחמימות ויום סידורים ארוך באותו יום שנעשה על הרגלים אז הרגליים לא נראות במצב הכי טוב אבל כל מי שיגיע לתחרות אני מבטיח שיופתע לטובה כי זה אחרת אחרי ההעמסה ולא תאמינו כמה גוף משתנה בכמה ימים שהם במיוחד ממש צמודים לתחרות... תודה לכולכם על ההערות אני מפנים ומקבל וישפר אוהב אתכם .. וכמובן גדי תודה רבה רבה מעומק ליבי על התגובה אתה אישיות מקסימה ושיהיה לך המון בהצלחה... לאדמו"ר היקר נהנהתי לשוחח איתך בטלפון ואני גם למדתי ממך דבר או שניים וחוץ מזה היה לי העונג לשוחח איתך גם אתה חי את הספורט בנשמה וזאת הייתה חוויה טלפונית אתה אחלה אדם והמון בהצלחה... אביב היקר נהנהנתי לקרוא את התגובה שלך ואתה פשוט העלת בי חיוך של אושר אתה אחד הספורטאים שנותנים את הנשמה ועם לא מעט ידע אני מאמין בך שלתחרות הבאה אתה תראה נפלא כי שמעת בעצתי וסחבת עוד תקופה של עלייה במשקל ואת התוצאות אתה תראה על הבמה בפעם הבאה ואני אחריך אחלה יום ואת איש מקסים ... לגבי ארבל לא ניתן להוסיף איש יקר שוחחנו לא מעט ו.......הופתעתי האיש הזה חי את הפיתוח גוף בדם ויש לו עיין מקצועית לא פחות משופטים אשמח לשמור איתך על קשר והמשך בדרכך אתה תגיע רחוק רחוק... ויואב טל הגדול מכולם אני חושב שקרדיט שאני ייתן לא ישקף את מה ומי שאתה באמת כי יש המון ואין מאיפה להתחיל רק אגיד בנימה קטנה אתה נותן הכל אבל הכל בשביל מעט הספורט שלנו בארץ ומנסה לקדם בכל דרך אפרית וזה ראוי לשבח מהשבחים , תודה רבה לך על התגובה אחלה עידוד נתת לי ואני מקווה ומצפה לראות אותך בתחרות אני יישמח מאוד המשך ככה כי יש אנשים שאוהבים אותך(כמוני לפחות).... יום מקסים לכל חברי הפורום ואכנס לכאן בקרוב אחרי התחרות ואשמח לעזור לכל מי שאצטרך את עזרתי או עצתי אוהב אתכם ... נאור זיו... אגב בהצלחה לכל המתחרים זה רק ספורט וזה יום חג בשבילנו אחרי דיאטה מטורפת אז להנות מהתחרות ולקחת הכל בכייף אחרי הכל זה יום חג לא מוגדר לא לעוד הרבה זמן זה עוד יהיה יום חג מקובל במדינת ישרעל אתם תראו ותווכחו כי יש המון פוטנציאל בארץ וקידום של הספורט.. יום מדהים וקריר לכולכם....
נאור זיו מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 29-08-07, 11:55   #50
PcGunMan
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ניגרי ענק
נאור הוא אחד האנשים הכי נחמדים בספורט, פשוט חמד של בחור, בעל לב זהב, ואין עליו אגורה של פוזה.
תמיד שמח לעזור, תמיד מחייך, תמיד אדיב, תמיד מפרגן.
זה לא דבר מובן מאליו, יש בספורט הזה לא מעט אנשים שהם אנטיתזה להתנהגות הזאת, ואתמול הייתה לי שיחה ארוכה מאוד עם ארבל בעניין הזה, כששנינו מסכימים לגבי אותם אנשים.
ככל שיירבו אנשים כמו נאור בספורט שלנו, ככה הספורט יתקדם מהשוליים לקונצנזוס.

ברמה המקצועית: התמונות לא מתחילות אפילו לספר עד כמה הבנאדם תותח.
מי שלא ראה אותו במציאות לא יבין.
מבחינת פלג גוף עליון, הוא אולי הטוב בישראל היום.
לגבי הרגליים, אני מסכים עם מה שאופיר אמר - בגלל שהגוף העליון כל כך מאסיבי הרגליים, למרות שיפור מעולה, קצת מאחורה.
אבל זה לא משהו שבחור נחוש ומקצועי כמוהו לא יוכל לסדר באוף סיזן הבא.

נאור ידידי, הרבה בהצלחה בתחרות, מחיאות הכפיים שלי כבר מובטחות לך ואני מאחל לך שתיקח גם את אלוף האלופים (לגבי הקטגוריה שלך אני מניח שגם אתה יודע שזה די מובן מאליו).
כל מה שיש לי לאחל לך זה...שתמשיך שתמשיך שתמשיך.
אני מסכים איתך לגמרה שהוא ישפר את הרגלים אבל איך אומרים הרגלים חלק חלש ולא משנה מה הוא יעשה הם תמיד ישארו חלש לשאר הגוף לא אמרתי שהם לא ישתפרו ויגדלו אבל יחסית לשאר הגוף הם ישארו תמיד קטנות ובחוסר פרופרציה וזה מעצבן!
אבל בכל מקרה אני חושב שנאור זיו אחד המפתחי גוף ברמות הגובהות בארץ
ושהיה לו בהצלחה בתחרות בכל מקרה
PcGunMan מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 29-08-07, 15:08   #51
xLaes
Banned

סמעק,הבן אדם הזה פשוט ענק.
4פעמים מר ישראל,השיג מרשים.
בטוח במציאות הוא נראה הרבה יותר גדול.
xLaes מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 29-08-07, 15:08   #52
Kachok

הסמל האישי שלKachok

כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
שלח הודעה דרך MSN אל Kachok

נאור באמת אתה תוח ונשמע כאחד האנשים הכי "אין" בתחום ואחד האנשים הכי נחמדים בתחום
בהצלחה בתחרות ותהייה בטוח שאני אהיה שם לעודד אותך

עד מתי ספטמבר 07?:cry_1:

Kachok מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 29-08-07, 15:20   #53
nati10
חבר פעיל

הסמל האישי שלnati10

מה אתה מדברים הסרטון הזה עשה לנאור עוול רציני במציאות הוא נראה הרבה הרבה יותר גדול במיוחד הרגליים אולי הגוף העליון שלו יותר גדול אבל הרגליים קיבלו שיפור משמעותי.
ישן 29-08-07, 15:32   #54
האדמור
מר ישראל עד 75 קילו לשנת 2006

הסמל האישי שלהאדמור

כללי:: אופיר בכר
עוסק ב:: מדריך כושר ראשי בכיר

בהצלחה לכולם!
האדמור מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 29-08-07, 15:32   #55
האדמור
מר ישראל עד 75 קילו לשנת 2006

הסמל האישי שלהאדמור

כללי:: אופיר בכר
עוסק ב:: מדריך כושר ראשי בכיר

ציטוט:
פורסם במקור על ידי מפתח גוף מתחיל
קודם כל בקרוב אני ישנה את שם הכינוי שלי כרגע הוא היה כזה עוד ממזמן(בעצם שמי נאור זיו שאוהב את כולכם)..
אז ככה אני רוצה להודות לכל חברי הפורום על התגובות ואני האחרון שמתעצבן מתגובות שהן בעצם הערות בונות להיפך זה מה שכל מפתח גוף צריך ביקורת בונה כל הזמן כי אתה אף פעם לא מושלם ולכן הבקורות באות במטרה לשפר ולא לפגוע בי אישית ואני ממש מבין אתכם ומאוד מפנים אז אל תפגעו אני מקבל הכל באהבה אני ספורטאי שאוהב את התחום ורק רוצה להתקדם ולכל מפתח גוף יש חסרונות ויתרונות ועדיין צריך להתמודד איתם ולהתקדם הלאה... לגבי הרגליים האמינו לי שאני משקיע דם יזע ומשמעת ואימונים מטורפים אבל גנטיקה לוקח זמן לשפר ואני שמח כי אכן עשיתי שינוי גדול מאוד למי שראה אותי במציאות לפני שנתיים והיום זה נראה אחרת תמיד יש מה לשפר ואני מאמין בעצמי וזה רק יילך וישתפר אני מבטיחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ונכון פלג גוף עליון שלי משתפר כל הזמן זה לא שאני עובד על חלק כל שהוא פחות אני עובד כללית על כל הגוף וגם הפלג העליון משתפר אז רואים את הפער אבל בהבטחה במציאות זה נראה אחרת והתמונות לא משקפות את הרגליים אחרי דילול של פחמימות ויום סידורים ארוך באותו יום שנעשה על הרגלים אז הרגליים לא נראות במצב הכי טוב אבל כל מי שיגיע לתחרות אני מבטיח שיופתע לטובה כי זה אחרת אחרי ההעמסה ולא תאמינו כמה גוף משתנה בכמה ימים שהם במיוחד ממש צמודים לתחרות... תודה לכולכם על ההערות אני מפנים ומקבל וישפר אוהב אתכם .. וכמובן גדי תודה רבה רבה מעומק ליבי על התגובה אתה אישיות מקסימה ושיהיה לך המון בהצלחה... לאדמו"ר היקר נהנהתי לשוחח איתך בטלפון ואני גם למדתי ממך דבר או שניים וחוץ מזה היה לי העונג לשוחח איתך גם אתה חי את הספורט בנשמה וזאת הייתה חוויה טלפונית אתה אחלה אדם והמון בהצלחה... אביב היקר נהנהנתי לקרוא את התגובה שלך ואתה פשוט העלת בי חיוך של אושר אתה אחד הספורטאים שנותנים את הנשמה ועם לא מעט ידע אני מאמין בך שלתחרות הבאה אתה תראה נפלא כי שמעת בעצתי וסחבת עוד תקופה של עלייה במשקל ואת התוצאות אתה תראה על הבמה בפעם הבאה ואני אחריך אחלה יום ואת איש מקסים ... לגבי ארבל לא ניתן להוסיף איש יקר שוחחנו לא מעט ו.......הופתעתי האיש הזה חי את הפיתוח גוף בדם ויש לו עיין מקצועית לא פחות משופטים אשמח לשמור איתך על קשר והמשך בדרכך אתה תגיע רחוק רחוק... ויואב טל הגדול מכולם אני חושב שקרדיט שאני ייתן לא ישקף את מה ומי שאתה באמת כי יש המון ואין מאיפה להתחיל רק אגיד בנימה קטנה אתה נותן הכל אבל הכל בשביל מעט הספורט שלנו בארץ ומנסה לקדם בכל דרך אפרית וזה ראוי לשבח מהשבחים , תודה רבה לך על התגובה אחלה עידוד נתת לי ואני מקווה ומצפה לראות אותך בתחרות אני יישמח מאוד המשך ככה כי יש אנשים שאוהבים אותך(כמוני לפחות).... יום מקסים לכל חברי הפורום ואכנס לכאן בקרוב אחרי התחרות ואשמח לעזור לכל מי שאצטרך את עזרתי או עצתי אוהב אתכם ... נאור זיו... אגב בהצלחה לכל המתחרים זה רק ספורט וזה יום חג בשבילנו אחרי דיאטה מטורפת אז להנות מהתחרות ולקחת הכל בכייף אחרי הכל זה יום חג לא מוגדר לא לעוד הרבה זמן זה עוד יהיה יום חג מקובל במדינת ישרעל אתם תראו ותווכחו כי יש המון פוטנציאל בארץ וקידום של הספורט.. יום מדהים וקריר לכולכם....

אחלה תגובה! ממש מהלב ועם המון המון חום!
נאור היקר
תן בראש!
בהצלחה!
האדמור מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 29-08-07, 18:15   #56
arbel2

הסמל האישי שלarbel2

נאור יקירי
תודה רבה על התגובה המושקעת ותודה גם על המחמאות
אם אתה אומר שאני אגיע רחוק ,זה אומר שאני צריך להכפיל מאמצים ,הרי איך אני יכול לשבור לך את המילה ?

ישן 29-08-07, 18:27   #57
barco
חבר פעיל

אחלה תגובה נאור.. בהצלחה :]
barco מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 29-08-07, 18:49   #58
טל יואב
יואב טל

הסמל האישי שלטל יואב

כללי:: חובב מושבע על ענף פיתוח הגוף
עוסק ב:: קידום הענף פיתוח הגוף בישראל
חדר כושר: go-active

ציטוט:
פורסם במקור על ידי מפתח גוף מתחיל
נאור אח יקר ,
אתה יודע שאת הקול שלי אני יוציא עלייך בעידוד בתחרות , תודה רבה על המילים הטובות , לקבל מחמאות ממך זה עצום בעיני. בהצלחה גבר אנחנו נהייה שם ונעמוד מאחורייך במורל גבוה
טל יואב מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 29-08-07, 18:55   #59
arbel2

הסמל האישי שלarbel2

ראיתי לנכון לשנות את היוזר של נאור כיאה למתחרה ברמתו
תהנו.

ישן 29-08-07, 19:22   #60
gil-Nissim
חבר פעיל

הסמל האישי שלgil-Nissim

נאור, קודם כל שיהיה לך בהצלחה מחר בתחרות אחי..

נ.ב
מתי אתה בא לג'אמפ נעשה אימון ביחד