|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אז מה זה? עצם מיתנפחת במיקרה הצורך? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
מושעה
|
![]() ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
חבר פעיל
|
![]() זה כמו שאישה תעשה סיליקון כדי שיסתכלו על זה כדי שידברו על זה וכדי שזה ימשוך את העין..
לגבי הבנאדם אני לא יודע אם אפשר לקחת את גרג ולנטינו כדוגמא אבל יש אנשים אחרים ששמו כמות לא גדולה של סינטול כדי להרחיב טיפה את השריר, או אם נגיד את זה במילים אחרות למלאות את המקומות החסרים בגוף.. וזה בעצם מה שאישה עושה בחזה כשהיא עושה סיליקון.. להגיד אם זה טוב, לבנאדם מתחרה רציני כמו רוני קולמן וחבר'ה כאלה גם כמו אלי האנה שעושים את זה לשם תחרות זה בסדר בסך הכל.. אבל כמות כזו של סינטול כמו של גרג ולנטינו זה מוגזם מאוד, הוא עשה את זה רק כדי להשיג פרסום.. הוא לא עשה את זה לשם הצלחה! |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
עזוב את היד שלה אחי תראה את הפרצוף שלהה
![]() |
![]() |
#47 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
*אצל כל באדי בילדר אפשר ליראות אם הוא עשה שיפורים בעזרת סינטול או לא.אין פה דעות. אם מישהו מסנטל אז רואים את זה.תביא תמונות באק דאבל ,של פלקס ווילר לדוגמה ואתה תבין על מה אני מדבר.אי אפשר לפספס את זה.זה או כן או לא. אצל רוני וקאטלר לא מצעתי את זה. *דוגמה יפה לסינטול.אפילו שזה יצע אצלו יפה רואים שזה כתפיים מסונטלות. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לא כל אחד שיש לו סינטול רואים את זה עליו.. יש כאלה שטיפה מזריקים,הבחור כאן ממש סינטל את עצמו.. גם לקיווין לבורי יש סינטול ביד אחורית לא ?..
![]() |
![]() |
#50 |
מושעה
|
![]() יצור תקרא לאבא שלך.
עלק סינטול ללברוני,שע שע מפה שע. עוד דוגמה יפה לסינטול(כתף אחורית) זה של פלקס וילר,בוא תראה לי דבר כזה אצל רוני או קאטלר. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ודווקא סינטולים טובים יש לשניים האחרונים (אם יש להם) שמרו על פרופורציות, לא כמו המטורף בנושא. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() וואי להיא יש פרצוף של מרלין מנסון :|
![]() |
#53 |
חבר פעיל
|
![]() גועל נפש!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
חבר פעיל
|
![]() אפשר הסבר מפורט לגבי הסינטול..? אני יודע מה הוא עושה רק לא יודע איך..
![]() |
#55 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
סינטול הוא בפשטות, חומר קוסמטי שיוצר רקמות בתוך השריר, הגורמות לו להראות כאילו אימנו אותו בצורה אינטנסיבית. ויקיפדיה אחי ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
חבר פעיל
|
![]() ואוו!
זוועות עולם
![]() |
#57 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תודה על ההסביר אחי ![]()
![]() |
![]() |
#58 |
חבר פעיל
כללי:: Miss Bikini 2d place 2012 NAC
עוסק ב:: מאמנת כושר,ספינינג,פילאטיס וקטלבלס
חדר כושר: great shape
|
![]() וואי, תקנו אותי אם אני טועה,
פעם ראיתי סירטון על מפתח גוף, שכל כך הגזים עם זה שהיו ריכים לחתוך לו את זה או שזה גדל בצורה כל כך נוראית שהוא לא היה יכל המשיך לנהל אורח חיים בריא, לא ממש זוכרת.
![]() |
#59 |
חבר פעיל
|
![]() יש איזה סרטון ביוטיוב על הבחור הזה.. הזריק עם מחט לא נקייה וקיבל אינפקציה או משהו כזה
ואז ניסה לנתח את עצמו :| איך אפשר לישון עם דבר כזה \ להתלבש \ לעבור בדלת? זה נראה מעיק ואין לזה שום שימוש לסינטול הזה וזה גם מכוער ברמות אז איזו סיבה יש לעשות דבר כזה?
http://www.youtube.com/watch?v=Tx_KN...eature=related SlipknoT - Gently http://www.youtube.com/watch?v=rTs92_Eaj4M SlipknoT - Skin Ticket 2.11 סליפנוט בארץ!!! ואת הכרטיס שלי כבר קניתי ![]() ![]() עצוב לי.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
חבר פעיל
כללי:: Miss Bikini 2d place 2012 NAC
עוסק ב:: מאמנת כושר,ספינינג,פילאטיס וקטלבלס
חדר כושר: great shape
|
![]() ציטוט:
![]() |