|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() שרירים כמובן.
אין בעיה בab...
![]() |
#44 |
חבר פעיל
|
![]() הצעה:
אם אתה עובד ab יום אחרי יום כמו שרשמת אולי עדיף שהחלוקה תהיה: a-חזה כתפיים ויד אחורית ו-b-גב רגליים ויד קדמית. בצורה הזאת לא ייצא לך לעבוד על אותו שריר יומיים רצוף מבלי לתת לו מנוחה(כשאתה מפצל את הכתפיים והחזה למשל לשני אימונים שונים אז באימון חזה גם הכתף עובדת קצת ולכן השריר לא נח ויום אחרי זה אתה עובד על כתפיים)
![]() |
#45 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא מבין מה כולם פה מתרגשים מההבדל בין 8 חזרות לבין 10 חזרות, כאילו שזה כזה הבדל לשריר, חוץ מכמה משקל אתה יכול להרים בחזרה, כל טווח בין 6-20 יובילו להיפרטרופיה בשורה התחתונה.
![]() |
#46 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אני אישית מעדיף לעבוד כל שריר בנפרד ולהפגיז במשקלים וסטים...לדעתי הכי טוב
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
חבר פעיל
|
![]() די הרבה סטיפ בשרירים הגדולים חוץ מהרגליים..העבודה שלך על היד אחורית ממש דומה לשלי..רק שאני עושה סופר סט מהלחיצה צרפתית לאחיזה צרה..בהצלחה הקיצר!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
חבר פעיל
|
![]() לא אהבתי את התוכנית בגלל הכמות העצומה של הסטים.
אני גם התחלתי תוכנית Ab ביום ראשון הזה 10 סטים לגדול ו 6 לקטן האימון יוצא בסביבות השעה ורבע ואני ממש נהנה להתאמן. הנה התוכנית אם אתה רוצה להשוות: אימון A ![]() חזה: לחיצת חזה כנגד מוט שטוח 4X10 לחיצת חזה כנגד מוט בשיפוע חיובי 3X7 כבל קרוס 3X12 כתפיים: לחיצת כתפיים כנגד דאמבלים 3X8 הרחקת כתפיים לצדדים עם דאמבלים 3X10 פשיטת כתפיים עם דאמבלים 3X12 יד אחורית: הרמת משקולת אחת מאחורי הראש,שתי הידיים אוחזות משקולת אחת 3X8 פשיטת מרפק בכבל קרוס 3X10 כפיפות בטן 3X12-15 אימון B ![]() גב: חתירה בעמידה(בנת' אובר ראו) 4X8 פולי עליון באחיזה הפוכה 3X10 פולי תחתון 3X12 יד קדמית: כפיפת מרפקים כנגד מוט W על פריצ'ר 3X8 פטישים 3X12 רגליים: דיפ סקוואט 4X8 הרמת עקבים בסמית' 4X10 פשיטת ברכיים 3X10 כפיפת ברכיים 3X8