|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() לפרוש?אני לא חושב שזה חכם לעשות,מה שכן אתה יכול להתאמן 3 פפעמים בשבוע לשמר את מה שיש אולי,וכשה פתאום תחזור הדודה להפציץ שוב.אבל לפרוש?אהממממ.
![]() |
#42 |
|
![]() המספר פעמים בשבוע שאתה נכנס למכון זה ממש לא אחד הדברים העיקריים שמשחקים תפקיד בבניית מאסה כמו שאתם מציגים את זה. עם אימון נכון אפשר לבנות מאסה רצינית ב-3 פעמים בשבוע, ואפשר גם לא לקבל תוצאות בכלל עם 4-5 פעמים בשבוע. זה לא פקטור
![]() |
#43 |
חבר פעיל
|
![]() גיל אתה יודע כבר את דעתי על הנושא לקחתה החלטה נבונה אן לך אבל למה לפרוש מהתחום זה משהו שאתה אוהב וגורם לך להרגיש טוב אם עצמך פשוט תוריד הילוך ושיהיה בהצלחה דבר איתי תעדכן אותי מה קרה בלשכה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
חבר פעיל
|
![]() טוב חזרתי עכשיו מהלשכת גיוס!
אז ככה, הגעתי לשם,עלית למדור ביקור לא זוכר איך קוראים לזה.. בקיצור,שלחו אותי לאיזה קצינה בשם רעות,היא שלחה אותי אותי לאיזה קצינה שאחרית על האימות נתונים לא יודע מה התפקיד שלה. בקיצור הסברתי למה, שקרתי ושהכל המצאתי כי אני יודע שהיתאבדות זה נושא רגיד מאוד בצבא והיא ראתה שאני באמת אומר לה תאמת.. והיתנצלתי והיא ראתה שאני לא כפי שהצגתי את עצמי בראיון, ודווקא היא מאוד העריכה את זה שהגעתי והיתנצלתי.. גם ביקשתי מה-3 חיילות שעצבנתי שם סליחה!(לא רק בגלל שהם כוסיות) אחרי זה אמרו לי שאני צריך לירשום בקשה לראיון חוזר ולישלוח אותה אליהם. הדבר המבאס הוא שרק אחרי 6 חודשים, אני יקבל תשובה אם יתנו לי רעיון חוזר או לא! ואז היא שלחה אותי לעשות את המבחנים,ואת הבדיקות. הרופא בדק לי את הבצים, זה היה חצי שניה באמת וקצת מבייש.. הגב שלי עד עכשיו כואב מהמבחנים,אני כבר לא יכולתי להיתרכז ממש בהם אז עשיתי את מה שאני יודע קראתי כמה פעמים מה שהבנתי עשיתי.. שסיימתי את הבדיקות וכו'.. ראיתי שהיתי מופנה לקב"ן,בקיצור סיימתי את המבחן.. ואחת מהם אמרה לי שישלחו לי בדואר מכתב מתי לבוא לקב"ן,בנתיים מחר אני ישלח בקשה לראיון חוזר.. שאלתי מה הקברה שלי חח,ואמרו לי שאני לא ידע אף פעם רק אם משיהו מבפנים יגיד לי.. בקיצור מתי אני אדע את הפרופיל הם אומרים מתי שמסיים או ששלוחים לדואר ?.. ואני לא פורש בסוף מהמשקולות שלי! אפשר לקחת לגיל את המשקולות, אבל איפשר לקחת את המשקולות מגיל! הם רק אמרו לי,שבמידה ואני לא ימשיך ללמוד השנה י"ב יגייסו אותי בהרבה יותר מוקדם לצבא..
![]() |
#45 |
חבר פעיל
|
![]() בהצלחה!!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
חבר פעיל
|
![]() חח כבר רשמתי מה היה,הודעה אחת למעלה.
ותודה לכולם על העזרה..
![]() |
#47 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() אגב,תקרא את המשפט שכתבת הוא לא הגיוני... אם כבר:"אפשר להרחיק את המשקולות מגיל,אבל אי אפשר לקחת את להרחיק את גיל מהמשקולות" חח נראה לי.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() בהצלחה אחי ...תזכור מה שאמרתי לך
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
חבר פעיל
|
![]() החלטה נבונה,אני שמח שעזרת אומץ ועשית את זה!
לגבי הפיתוח גוף זה יותר עניין שלך,אני ממליץ לך לנסות לשלב בין הספורט הזה לבין הצבא. לא להיות פנאט מדי ולא לא לעשות כלום,איפה שהוא באמצע. בהצלחה בנאדם
![]() |
#50 |
חבר פעיל
|
![]() טוב מאוד!
תחשוב עוד כמה שנים שיירד לך החשק מ Bb (אולי) אתה היית מצטער על זה מאוד, זאת חוייה והתנסות שאסור להפסיד! |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() אחי,ברכותי שתפסת את עצמך בידיים,תופעת ההשתמטות בארץ היא מכה,ולדעתי אנחנו הצעירים חייבים את 3 השנים האלו למדינה.
![]() |
#52 |
חבר פעיל
|
![]() כל הכבוד שהתפקחת. אני אישית מעריך אותך עכשיו גבר
![]() |
#53 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() שיהיה בהצלחה , אני מקווה שלא עשית להם מופע בידור בראיון...
![]() |
#54 |
חבר פעיל
|
![]() אתה יודע למה קיבלתה זימון לקב''ן? כי אתה חולה נפש, בא פעם אחת, הם מקבלים תמונה של אדם בדיכאון רוצה להתאבד, לא אכפת לו מהחיים, לא רוצה צבא, לא רוצה כלום, קיצר רוצים לשחרר אותו, ואחרי כמה ימים אותו בן אדם, בא ומספר להם כביבכול שאתה סתם עבדתה עליהם, ושאתה פטריוט ורוצה להתגייס ואחרי לצוללות, מטכ''ל כבוד! הטובים לטיס!
תחשוב איך זה מצטייר? שיעול * פיצול אישיות * שיעול.
![]() |
#55 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בגלל אנשים כמוך אני לא רציתי לעשות צבא.. מה בדיוק עשית שאתה מדבר עליי בכלל ?.. חוץ מלאוננן כל היום על זירת הגולשים,אתה עשית בכלל צבא שאתה מדבר ?.. לפחות אני ידעתי שעשיתי טעות, והלכתי כמו גבר לתקן אותה גם אם השפלתי את עצמי שם.. אבל העיקר יהיה לי עתיד וחוויות לספר..אני לא יפספס את הצבא בגלל אנשים כמוך שיש להם דעה שלילית להכל.. ייאלה לך חפש את החברים שלך בדפי זהב חתיכת אגויסט. תודה לשאר שפרגינו ותמכו =) באמת הם לא היתי מקשיב לכם לא הייתי הולך לצבא והיתי דופק לעצמי את כל החיים.
![]() |
![]() |
#56 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#57 | |
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() ציטוט:
:):):):) -"שלום, יש לי פיצול אישיות" ![]() -"מה,באמת?" ![]() -"לא" ![]() חחחחחחחחח
![]() |
![]() |
#58 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#59 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#60 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אז למה לרדת על בנאדם במקום לאחל בהצלחה ?.. אם לא היתי יודע איפה הטעות שלי עוד מילא.. הלכתי ללשכת הגיוס היום בלי לישון לילה שלם,כולי עייף וגמור מעייפות כדי לתקן את זה.. אז מה הקטע שהוא בא ואומר לי את זה כאילו אני לא יודע מה עשיתי :closedeyes:
![]() |