|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 |
חבר פעיל
|
![]() לא סתם רוסים ומרוקאים לא מסתדרים...
יש לזה סיפור ארוך מאוד, שמתחיל מימי העליות לארץ... לפי דעתי, אין להכליל!!! בכל עדה, קיימות הזונות אך תמיד יש את אלה שלא... אל תגידו שכולן שרמוטות, זה כל כך לא נכון!!! אין לכם מושג!!! ואל תהיו סטראוטיפים, אחד הדברים שאני הכי הכי אבל הכי הכי לא סובל!!!! ![]()
![]() |
![]() |
#42 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() מזה השטויות האלו רוסיות שרמוטות ושאר הבנות שנמצאות בעדות שונות הן לא, כל אחת מציגה את עצמה כמו שהיא רוצה.. וזה לא קשור לעדה , אני אישית מכיר הרבה בנות מעדות שונות שהן שרמוטות ובנות שהם עם אופי רגיל ונורמלי.. לא הכל קשור מה המוצא שלך ,אלה מאיך שאתה מתנהג ורוצה להציג את עצמך.. אני לא מבין את זה , יש אנשים שבגלל העדה שלהם הם תופסים מעצמם משהו..
מה יש להם סך הכל עד ,זה לא אומר שאתה עשיר או מאפיונר.. בקיצור לילה טוב חבר'ה.. מחר עבודה..
![]() |
#43 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יש לי מלא חברים רוסיים ורק צחוקים וחברים כמו אחים שלי איזה מין שטויות מרוקאים ורוסים לא מיסטדרים אני מכיר מישהו מאחד המושבים שלי באזור קוראים לו חנניה חליווא אין יותר מרוקאי מזה והחבר הכי טוב שלו השותף שלו לעסקים הכל זה אוקריאני אחד פעם אחת ישבתי איתם שהם עשו עסקים אם מכרים שלנו וה ם חברים מהצבא זה חתיכת שטויות |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() ציטוט:
זה כי הוא בטח עייף מהעבודה...הוא הרי עובד באבטחה בפורום ,ראיתי אותו אתמול חח קלט אותי מחליף קצת נוזלים עם מישהי איזה מבט מאושר דפק לי
![]() |
![]() |
#45 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הקטע הזה, שלא סתם קיים החיכוך הזה והמריבה הזו בין המרוקאים לרוסים!! עובדה שלא דיברו פה על עדות אחרות!!! כי הן ה"קיצוניות" ביותר...
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תפסיק לדבר שטויות אין שום חיכוך בין מרוקאים לרוסיים אם כבר יש חיכוך בין מרוקאים לאיזה שהיא עדה זה לאשכנזים(פולנים רומנים וכו ) בגלל שעלינולארץ השוואו אותנו ליותר גרועים מערבים ושיכנו אותנו בפריפריות והיה אפליות עצומות בכל המישורים עדיין יש אפליות אבל קצת פחות היום זה בעיקר נגד האתיופים לצערי |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() ציטוט:
|
|