|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
דם חם איך רואים שאתה מהילדים המושפעים האלה איזה שמנת אתה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
STFU!!! איך אתה יכול לדבר ככה? לדרבן אנשים להשתמט ולצאת מהצבא??! ![]() ומה לעזאזל? אנשים שקטים? שלא בנויים לזה? ולא רוצים את זה?!?! לידיעתך, הצבא זה אולי המקום שבו אתה מתגבר נפשית, הוא מבגר אותך, מכין אותך בצורה זו או אחרת לחיים שבחוץ!! ואני לא משלה את עצמי, אני רואה את זה מנסיון איך אנשים השתנו כשהיו לפני הצבא, ולאחריו!!! גם האנשים "השקטים" שלפי דעתך לא בנויים לזה, דווקא להם מתאים הצבא, לצבור נסיון, ביטחון, ויוציא אותם מהריבוע ה"שקט" שהם נמצאים בו!!!! ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
חבר פעיל
|
![]() חבר של אח שלי פוטר מהעבודה שלו כי היה צריך ללכת במלחמה לקרב אם היחדה שלו
הבוס שלו ניתק לו את הטלפון בזמן שהוא היה בצבא ואז הוא לא יכל להודיע לאמא שלו ולמשפחה שלו שהוא בסדר זה האהבה ששוררת אחד לשני בעם הזה היום |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ליאו אני איתך אחי |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
חבר פעיל
|
![]() יודעים מה אני מסכים שלא כל אחד מתאים לצבא אבל להישאר פטרויטים כמו גלעד פה
ועומר די בול שאומנם לא היתגיסו אבל נותנים כבוד לכל לוחם בצה"ל ולא מדרבנים אחרים לא להיתגייס מסיבות כאלה ואחרות אבל מצד שני אני גם מסכים אם ליאו |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
z-e-r-o!!! :closedeyes:
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
חבר פעיל
|
![]() אם לא יהיה גיוס חובה כן תיהיה מדינה והיא תיהיה יותר דמוקרטית .
ו suzukir אין לך זכות דיבור בכלל להגיד לאחד שטחן כמעט שנתיים בצבא אפס... למה מי אתה בכלל התגייסת שאתה יודע מי זה? האפס היחיד פה זה אתה.. חסר דעה
![]() |
#48 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() לא צריך להתחיל להעליב פה אנשים. לא חושב שיש פה מישהו ששונא את המדינה ולא רוצה שהיא תמשיך להתקיים, משתמט או לא. אז בבקשה
![]() |
#49 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חתיכת אפס אתה י שלי דעה ואף אחד לא יגרום לי לא להשמימע את הדעה שלי לא אתה ובטח שלו המשטרה אז שב בשקט אפס! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
איזו מדינה בדיוק תהיה לנו בלי צבא? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
חבר פעיל
|
![]() וורטקס מה איתך אחי לאן אתה מיועד?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בעיקרון אני רוצה להיות ביחידה מובחרת אם לא ילך אז נגיע לגדודים אני לא רואה את עצמי עושה עבודות "משרדיות" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
|
![]() ציטוט:
כרגע אחי, אני לא רואה שגם עם גיוס חובה ואחוז משתמטים יחסית נמוך (7% פלוס מינוס) אנחנו מצליחים לפתור את המצב עם האויבים שלנו. המפתח הוא בהנהגה חזקה ובהקשבה לצד השני, לא בלהכריח את כל האזרחים להיות חלק מגוף מיליטריסטי (מפוזר בירוקרטי וחסר יעילות בענייני הפנים) ולהסתכן במרמור אזרחי ומה לעשות גם השתמטויות. זה טבעי
![]() |
![]() |
#54 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הבנתי למה שהוא מתכוון בנוגע לגיוס חובה, אבל בלי גיוס חובה בקושי יהיה צבא, כי אנחנו פשוט חיים בישראל, הרבה אנשים פה לא מבינים שאנחנו תחת איום תמידי ופשוט במקרה של אי-גיוס חובה לא יתגייסו וימשיכו בחיים שלהם עד... שהם יקטעו כאשר מדינות האויב ינצלו את חולשת הצבא שלנו (כמה חיילים כבר יהיו לנו בלי גיוס חובה? אנחנו מדינה פצפונת) ויפלשו. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אה מצויין אחי אל תינעל ככה לא תיתאכזב העיקר לעשות אתה שרות בצד הכי טוב שאפשר אדה טיר מזיא'ן = זה הכי טוב |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
|
![]() ציטוט:
זה דברים שהצבא לא יכול להתמודד איתם ביעילות בגלל איך שהמדינה חיה ונושמת, ערבים ויהודים בתוך כור היתוך. אני לא רואה איך עוד חיילים יפתרו את הבעיה הזו. בעיקר כשיש תפקידים כמו מש"ק ממטרות שהם מומצאים גרידא בשביל לתת לגיטימציה לגיוס חובה.
![]() |
![]() |
#57 |
חבר פעיל
|
![]() עזוב אחי אתה מנסה לדבר עם אחד מורעל בן 16... מה הוא מבין... שיגדל יבין
![]() |
#58 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לא אמרתי שצריך עוד חיילים, אמרתי שלבטל את גיוס החובה זה טעות. ו-tona_man, תחסוך ממני את ה"פז"מניקיות" שלך כי נמאס לי כבר מכל אחד מעאפן שעשה צבא ועושה פוזה כי אני כולה בן 16 שלא מבין מהחיים שלו כלום, שמעתי את זה מספיק. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
חבר פעיל
|
![]() אי התאמה-סעיף מעפן,אם אתה לא מתאים לצבא אז למה שתתאים למקום העבודה(זה מה שיגדו לך חלק מהבעליי העסק)
נפשי-אם אתה פסיכי למה שיקחו אותך רפואי-עם אתה נכה למה שיעסיקו אותך,כדי שתתבע אחר כך את החברה שלהם קיצר הכול חרטא קשה לך? לך תהיה גובניק תעשה 3 שנים ולך הביתה.
![]() |
#60 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
למה מישהו שקט וחסר ביטחון לא יכול להיות אפסנאי או טבח איזה פלצנות פסיכולוגית.....הם סתם בוכים כי לא בא להם לעשות צבא |
|
![]() |
![]() |