|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 |
מושעה
|
![]() ארבל שגיא הוא אחד האנשים שהכי הרבה לא דופקים חשבון בספורט הזה של פיתוח גוף
שהיה צריך לבקשר את אמנון גאון ביקתי אותו שהיה צריך לבקר את אלי שהזניח את נאבאא עד השנה ולחלק מהתחרויות לא הגיע או שהגיע והלך באתע גם על זה ביקתי ואמרתי את דעתי וגם על אשר פריג שצריך לבקר אז אני בכייף עושה את זה בצורה הכי כנה ואמיתית. לידיעתך אני ואלי האנה ניהלנו שיחה של 20 דקות בטלפון שהוא התקשר אליי כי נתתי כלפיו ביקורת קשה, אני חשבתי שהוא זורק בועה מדליק מדורה ואז יעלם וסתם אנחנו המתחרים נשאר עם אשליות על תחרות ברמה אחרת , רמה יותר איכותית מקצועית ומתורבת אבל בסמינר התנצלתי כליו וכלפיי אירגון נאבאא ואלי היה עיקבי לאורך כל השנה, השנה הוא עושה תחרות מקצועית איכותית ומתורבתת ולך בצופה תהיה חוויה. קוגם כל רמת המתחרים תעלה, יש יותר קטגוריות, הגוף החטוב- הטבעי זה תוספת מענינת חדשה וגם שמה תהייה רמה טובה אני מבטיח לך.קטגטריה חדשה היא צעירים עד גיל 20 שיהיו בא הרבה מתחרים ותחרות קשה, פיטנס נשים מצד אחד ופיתוח גוף נשים מצד שני יהייה מעניין. יותר לא יעלו מתחרים לבמה כשהם במצב גופני של אוף סיזן או שלא יודעים לעשות פוזות או בלי בגד ים תקני , יותר גם לא יהייה מצב שדיסק לא יעבוד או יתקע באמצע. יותר לא יהייה מצב ששופטים יקבלו החלטה בשיפוט וקהל שלם יקלל וימחאה בצורה מכוערת ברברית על ההחלטה, כמו שאלי האנה אמר שצופה שלא ידע לכבד את האירוע יצא מהאולם ומתחרה שלא ידע לקבל את החלטת השופטים יורחק מנאבאא, סטנדרטים גבוהים כדי ליצור תחרות איכותית ומתורבת. פיתוח גוף בארץ ניראה כמו שוק ברברי וחבל כי זה ספורט יפה מכובד ומתורבת , לא ראיתי את אולם התרבות בנתניה אבל אני משאר שהוא ברמה גבוהה מאוד. השנה מתחרה לא משלם כסף ומצד שני 1000 דולר פרס לכל מקום 1 בכל קטגורייה מעבר למכובד. שנה אני צופה בנאבאא שיהיו 70 מתחרים לפחות ורמה מאוד גבוה ואיכותית גם למתחרים וגם לצופים וזה לאט לאט משנה לשנה ירים את ספורט פיתוח הגוף בארץ . אני גם בטוח שאלי יביא הרבה תקשורת כי הוא סלבריטאי ויש לו את הקשרים כדי לעשות את זה. ומה שאני אוהב אצלו זה שהוא בעצמו מתחרה ויודע לכבד מתחרים שעשו דיאטה ומשקיעים הרבה זמן וכסף בזה, אשר פריג לעומתו לא יודע להעריך ולכבד והוא חאפר שבסה"כ מנסה לעשות כסף. אם זה נכון שהוא מקבל תקציב שנתי של 50 אלף שקל בשנה ומצליח להרוויח מזה 30 אלף בשנה אז ב30 שנה שהוא יו"ר האיגוד הוא הרוויח לעצמו 2-3 מיליון שקל לפחות, שלא נדבר על פרסים שהוא קיבל מספונסרים ולקח לעצמו , מי שאשם במצב זה אנחנו המתחרים שעדיין מתחרים אצלו. לא שמעתי עוד מתחרה אחד שכן סובל את אשר פריג, חאפר ליצן, קקמייקה וזה לא רק דעתי אלה דעה של כל המתחרים עד היום שהתחרו אצלו זה האמת!!!!!!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() ציטוט:
ברור.
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() רק מילה לגבי השיפוט: אם כל החוליים של אי אף בי בי אני חושב שהשיפוט בהחלט הוגן.
דודי ששון אכן מכין מתחרים, אבל ראיתי גם שלא תמיד הוא נתן להם לנצח מתחרים טובים מהם. ב 99 אחוז השיפוט בסדר גמור. גם לגבי נאבא: השיפוט סביר בהחלט. זה לא שחור ולבן. הסיפור של חוסאם נגד אלעד כבר נטחן מספיק: חוסאם הגיע מאוד לא מוכן לתחרות, ובתנאים האלה זה היה בסדר גמור שלא נתנו לו ראשון. באלוף האלופים כשהייתה התלבטות בין אבי לויקינג, השופטים פעלו נכון והעדיפו את אבי - גם בגלל ההופעה ההזויה של הויקינג, כאשר בחצי מהפוזות הוא היה עסוק בלשתות מים (גיל הפציר בו קודם לשתות אבל הוא התעקש לא להקשיב). השיפוט הוא לא הבעיה באף אחד מהאיגודים, ובכל מקרה - גם אם תביא את ווידר לשפוט כאן - יהיו מי שיביעו תרעומת על התוצאות - וגם זה בסדר. לסיכום: בהצלחה לכל החברה האמיצים והרציניים שיעלו להתחרות, בואו נשאר את הפוליטיקות בצד בינתיים ונתן להם כבוד על עבודה סיזיפית ודיאטה בלתי אנושית. ניפגש כולנו בשבת. נ.ב. זכותו של כל אחד להיעדר מהתחרויות האלה, אבל מי שכל השנה גולש ומגיב ומעביר ביקורת, וביום המכריע לא טורח להגיע מעיד במשהו על עצמו. איכשהו נראה לי מהתגובות באשכולות הרלוונטיים שהרבה אנשים כלל אינם חושבים לבוא, וזה מאוד משונה. לגבי תירוצים, בואו לא נתחיל ליילל כאן כי גם לי יש חתיכת בניין על הגב שמכיל בתוכו ערימת צרות, ועדיין יותר סביר שאני אמונה מחר למנכ"ל חברת החדשות של ערוץ 2 - מאשר שאחמיץ את התחרויות הארציות.
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
וזה רק אני או שדיברת על עצמך בגוף שלישי ? נ.ב אם תרד לרמות של גידופים כלפיי אשר ותקרה לו "קקמייקה " ושאר תארים צבעוניים אני ארחיק אותך מהפורום ,כמו שאף אחד לא מקלל את אלי ,אף אחד גם לא יקלל את אשר .
![]() |
![]() |
#46 |
חבר פעיל
|
![]() התחרות בהדר יוסף כמו בשנה שעברה ?? ארבל כנס שנייה למסנגר,משהו באמת הזוי (שכנראה רץ במשפחה)veron10@walla.co.il
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
|
![]() ציטוט:
טוב אנשים ,אתם נופלים מהכיסא חחח. מסתבר שאני וירון פה קרובי משפחה, איזה סרט !
![]() |
![]() |
#48 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחח איזה משפחה של סוסים חחחח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
|
![]() ציטוט:
גם האח הגדול שלי קרנף (משהו בסביבות ה115 קילו על מטר 90 ) והבנתי שם האח הגדול שלו לא בחור קטן בכלל
![]() |
![]() |
#50 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בסוף נהיה כמוכם חחח ארבל אבל איזה קרבה ? אתם קרובי משפחה רחוקים או קרובים? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#52 |
חבר פעיל
|
![]() אח שלי 1.96,אני 1.90 חחח לא נורא עקפנו אותכם בממוצע :d
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
|
![]() ציטוט:
לא נורא ,הזין שלנו יותר גדול ![]()
![]() |
![]() |
#54 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
|
![]() ציטוט:
אחרי השוואה קצתרה ומהלומה קלה לאגו של משפחת סגל ,משפחת צפרירי עדיין שולטת בתחום הצנרת חחח,אבל משפחת סגל מקום שני מכובד מאוד ![]()
![]() |
![]() |
#56 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
מושעה
|
![]() ארבל אשר זה חולי בסםורט שללנו וצרעך להוקיע אותו
זה לא נה ראשונה שהוא הורס את הכייף בספורט שלו ניראה שכבר 30 הוא מתכלל במתחרים מקלל מגדף עונה בצורה לא נעימה מארגן תחרות תת רמה לוקח למתחרים את הגביע כדי לשמור לשנה הבאה לוקח לעצמו את הפרסים שהספונסרים נותנים ולוקח לכיסו את הכסף של שהוא מקבל ממשרד הספורט אם טעיתי במשהו אז תתקנו אותי בינתיים השנה אלי האנה לא לוקח שקל ממתחרים ונותן פרסי כסף באולם מכובד וזה השנה הראשונה שהוא מארגן אז תנו לו קרדיט עד עכשיו הוא עושה עבודה טובה ויששתפר בעתיד אני בתור, הוא לפחות נותן כבוד ומצפה לכבוד כלפיו, אשר לא מכבד אף אחד ולכן אף אחד גם לא מכבד אותו. אני בעד 2 תחרויות מר ישראל ברמה, אבל אשר פשוט הורס את האירגון המוביל בעולם בפיתוח גוף אז להבליג את כאילו לתת לו לגטימציה להמשיך עוד 20 שנה להתעלל במתחרים ולארגן תחרויות ברמה נמוכה. ארבל חשבתי שאתה רוצה שהרמה בארץ של פיתוח גוף תעלה אז אלי מעלה אותי לרמות גבוהות ובדרך לא מעיף אף מתחרה אם הוא לא ניראה ממש מגוכך כמו המתחרה שעלה לבמה במר צפון לפניי שנה וחצי עם הפומפונים, הוא יצא גבר ופתח 2 קטגוריות הגוף החטוב לגברים ו2 קטגוריות פיטנס ומרת ישראל לנשים, וצעירים יהיו עד גיל 20 ויהייה שמה תחרות מאוד קשה עם הרבה מתחרים אז אתה הראשון שחייב להיות בעד אלי ונגד אשר |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
|
![]() ציטוט:
אם אין לך הוכחות מבוססות במציאות אני מציע שתערוך את ההודעה שלך שכן זה שקול להוצאת דיבה וחושף אותך לתביעה משפטית.
![]() |
![]() |
#59 |
חבר פעיל
|
![]() השגתי לכם קישור מהכתבה על מאור ואישתו לעתיד http://media.iba.org.il/?type=tvRecorded&site_code=0 תכנסו למהדורת מבט מ16 לאוגוסט ותעברו לדקה ה31
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
מושעה
|
![]() בא תסביר לאיפה הולכים 50 אלף שקל בשנה וכל הכסף שכל הספורטאים ובספונסרים משלמים?????
הוא לוקח תפרסים , מוצא אולמות בחינם בקשורי משקיע בפרסום, וחוגג כל הדרך לבנק |
![]() |
![]() |