|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
הרי לא כולם אשמים...רק הטרוריסטים. אם רוסיה ההיתה רוצה היא יכולה להעיף כל מדינה ממפת עולם |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ויש להם בערך מיליון תושבים,לעומת ישראל שיש לה 7 מיליון בערך(כולל האורחים הלא רצויים) ועוד הערה קטנה,בצבא האמריקאי יש יותר חיילים מהצבא הרוסי
limits are self-imposed. You have yet to realize your full potential so you really don’t know what your limits are. When you change the way you train, you change your limits. Even if you plateau in your lifts there are ways to bust a plateau. If you continue to make progress, then you have yet to hit your limit. Open your mind to what is possible. Let your body tell you what is possible and leave your mind out of it. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
חבר פעיל
|
![]() לא דיברתי על זה כי זונד אמר שהם גדולים פי 10 מישראל,למרות שזה לא אומר על איכותם(אם אפשר להגיד את זה לע טרוריסטים) אבל לפי הנתונים הם לא אימת הגלובוס
ההודעה למר אולימפיה, לא ציפיתי שבתוך דקה יהיו עוד שתי הודעות |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
|
![]() ציטוט:
ורוסיה 17,075,400 km² חחחח 20 אלף קמר עלובם לעומת 17 מיליון קמ''ר יאי חחח ולשם השוואה רק במוסקבה יש 12 מיליון תושבים |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
limits are self-imposed. You have yet to realize your full potential so you really don’t know what your limits are. When you change the way you train, you change your limits. Even if you plateau in your lifts there are ways to bust a plateau. If you continue to make progress, then you have yet to hit your limit. Open your mind to what is possible. Let your body tell you what is possible and leave your mind out of it. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
|
![]() ציטוט:
זה אומר שרוסיה יכולה להעמיד את כולם על הזין הענק שלה ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
חבר פעיל
עוסק ב:: תיכון
חדר כושר: B-Fit
|
![]() אגב.. הרבה מהאנשים שלא מתקבלים פונים לפשע במקומות האלו..(הרבה לא מקבלים)
אנשים טובים שלא קיבלו אותם מתחילים לעבוד עם טרוריסטים.. כי הכסף טוב ויש להם נסיון. |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
חבר פעיל
|
![]() היה לי פעם עובד מרוסיה, בחור קצת מבוגר אז הוא היה באזור 45, הוא אמר לי אז, שרצו שהוא יהיה במאפיה ברוסיה והציאו לו הרבה כסף + וילה גדולה, אבל בכל זאת הוא ברח עם אישתו לארץ, הוא אמר לי היו הורגים שם אנשים ברחוב, יכולת ללכת ברחוב ולראות בנאדם מת.
זה הגיוני מה שהוא אמר? אני מנחש שאולי הוא מתכוון לפני 15 שנה ויותר זה היה.
![]() |
#51 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אה, ודרך אגב עם צ'צ'ניה זה די נרגע בזמן האחרון לפי מה ששמעתי, פוטין טבח בהם ממש חזק. ציטוט:
הדבר היחיד שאני שונא ברוסים זה שאכפת להם רק מעצמם... פוטין הסתכסח עם המדינות השכנות כמו לא יודע מה, בגלל שהוא רוצה לשלוט בכולם כלכלית. גרוזיה, אוקראינה, אוזבקיסטן, הם כולם שונאים את רוסיה. ופוטין הוא זבל כי מצידו שיזדיין העולם, יום אחד מדבר על סכנת האיסלם הקיצוני בצ'צ'ניה, יום אחרי מוכר נשק לאחמדינג'ד, וצועק למדינות אירופה: "בוש מזיין לכם ת'שכל, אין לכם ממה לפחד, זאת אמריקה שרוצה להשתלט עליכם." |
||
![]() |
![]() |